ad_rianna Publicat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2006 Capitolul 114 [colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi]P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aiciid="blue">) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.id="size1"> Mamici [mamica]de 42 si 45 [fetita]id="size2">IrinaA ______________ 20 oct_____ Ioana MariaCamys2000 ________ 21 oct_____ Catalina NicoleEla2001 ____________ 22 oct_____ Diana AndreeaJasmine ____________ 26 oct_____ RaduEle _________________ 26 oct_____ Ana DenisaRoserb _____________ 29 oct_____ Mihnea AndreiNcristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia MariaMoss _______________ 31 oct_____ Alexia StefaniaSiminna _____________ 1 nov_____ MariaBits _________________ 1 nov_____ Kenzoelilenus _____________ 2 nov_____ AnaAd_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor AndreiDiana 2004 _________ 4 nov_____ AndreiTry _________________ 5 nov_____ AlexMiria Cristina ________ 5 nov_____ Maria DamianaLoreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia CristinaAndreap ____________ 7 nov_____ Maria AlexandraHannen _____________ 8 nov_____ IsraLaura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana BiancaHena _______________ 8 nov_____ Mihnea IoanDaniela_Sb __________ 8 nov_____ Mihai Danielbuterfly _____________ 9 nov_____ Robert-LucianSimonacip _________ 10 nov_____ Davidoana69us __________ 11 nov_____ IlincaVivian ______________12 nov_____ VictorDidutza ____________ 12 nov_____ Daria + DennisAuras80 ___________ 14 nov_____ Medeea TeodoraCassandra _________ 14 nov_____ Dragos AndreiEliza5 ______________ 15 nov_____ AlexandruAime _______________ 15 nov_____ Vladimir AndreiLumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei CosminDama ______________ 18 nov_____ David AndreiDena _______________ 17 nov_____ Katrhryn RhiannaMiha _______________ 18 nov_____ Robert Daniella4____________18 nov_____ Alexismiag _______________ 18 nov_____ Roland VladimirTrinity ______________ 19 nov_____ Selina AlexandraDanamunti _________ 19 nov_____ Eric GabrielMiraklucker _________ 20 nov_____ DariaMihaela Ema_________20 nov_______DariusDanette ____________ 23 nov_____ Iris MiriamDaniela_Gina _________ 23 nov_____ MateiCorina75 ____________ 24 nov_____ Andrei Gandacelu __________ 25 nov_____ IoachimMisticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas AlexandruDutzi _______________ 25 nov_____ Iustinimpreuna ___________ 25 nov_____ SaraMiche ______________ 26 nov_____ DariusDescultza ___________ 26 nov_____ AndreiIonela Roxana ______ 27 nov_____ EmilyPaxela _____________ 27 nov_____ Silviu IonutFlorypop ____________ 27 nov_____ Andreimate _______________ 27 nov_____ Christian GabrielOnitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florinklumea_blondy ______ 29 nov_____ RaresFulguletz ____________ 1 dec_____ David AndreasMadalinaP ___________ 1 dec_____ EdisLuminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria BiancaMona B ______________ 5 dec_____ Vlad AndreiEveline ______________ 5 dec_____ Andreea BiancaFelis ________________ 6 dec_____ Mihai CristianF.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia MariaRaluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria AlexandraOlga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina MariaOnut ________________ 8 dec_____ Rares MihaiAdka _______________ 8 dec_____ Rares Cristianbumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor MihaiAnne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor AlexandruAlinatent ___________ 10 dec_____ HoriaMikimi _____________ 12 dec_____ AlexanderMonica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra MariaElean75 ____________ 17 dec_____ MariaOtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Mariaanacezara _________ 20 dec ____ paula cezaraOany ______________ 21 dec_____ Riana-IoanaMieke ______________ 21 dec_____ AnnaCecilia C ___________ 22 dec_____ AlexiaCarmen ____________ 22 dec_____ Daria NicoleIoana du ___________ 22 dec_____ Bianca AlexandraViovio ______________ 22 dec_____ Cristiana BiancaGreieras ___________ 22 dec_____ EvaMamaluidavid ______ 24 dec_____ DavidCookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioanadana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline StephanieBobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioanaid="size1">[flo][flo][flo] Adriana & Bianca si Tudorid="size2">id="Comic Sans MS">id="brown"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina75 Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Mey Cuscritzaid="red">, nu merge linku'...deschide o pagina goala..... Pupici Corina si bb Andrei [copil] 24.11.2004 daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei Pozici din martie 2006 aici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina75 Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 He-he-he, iaca numai eu pe aici la capitol nou...... Ad_riannaid="red">, Mikiid="red"> si eu vreau reteta de sufleu....please please please!!!!![pup][pofta] Ca veni vorba, de cand sta maica-mea acasa...eu n-am mai facut nici cartofi prajiti...dar oricum ma chinui cu kilele.... Corina si bb Andrei [copil] 24.11.2004 daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei Pozici din martie 2006 aici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica-elizabet Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 buna fetelor, noi iar ne "laudam" cu febra(la d-ra ruxi), nu stiu cat ca nu ma lasa sa-i pun termometrul9desi am electronic...nu din ala clasic)...trebuie sa-mi iau neaparat din ala care ia temp in ureche sa-i iau in somn[bang]...este tare zmierti si o vad ca duce mana la guritza...cred totusi ca este de la maselutze, dar daca pana maine nu ne trece chemam dr-ul...altceva ce putem face[bang] roserbitzo[pup] multa sanatate copilashilor fulgule[pup]nu degeaba suntem cuscre[:D]si eu tot la borcanel am incercat sa-i dau peste dar ea refuza orice...mai ales peste[:D] flory[pup]si da-l incolo de serv, bb din burtika este cel mai important acum...aveti grija de voi[pup] sa aveti o seara placuta[pup]pe toate monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eveline Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Oi fi fost cu capu-n traista. Incerc acum poze Ana si Bianca-iubita [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Evelineid="red">, merge linkul, voua, fetelor frumoase, si tati ce mandru este de asa domnisoara! Sanatate multa puiutilor bolnaviori! Otilia si Ana Maria (18.12.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paxela Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 raportam si a doua zi de gradi[alcool] nu mancat decat 3 linguri de supa( piure nu a vrut) si niste grisine si nu a dormit deloc pana la 3[bang] el care acasa daca ajungeam la 13 in loc de 12 12.30 deja il gaseam culcat a doua oara dar asta e orice inceput e greu dar ne obisnuim noi Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004) poze party 1 an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eveline Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Hai Silviuid="blue"> iubitu! Tinem pumnii in continuare....o sa se obisnuiasca el...eu il declar sef de grupa de micuti....e primul dintre ai nostri care a pasit pe treptele "colectivitatii"....sper ca nu ma insel.... Ana si Bianca-iubita [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paxela Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 multumim de incurajari[olala] am uitat sa ne laudam cu ce am invatat la gradi[8D] in primul rand sa faca bravo lucru pe care nu il facea ca nu i-am aratat niciodata[mariaj], si apoi a invatat sa mearga deabusilea azi in parc a vazut un catel sa pus in 4 labe a inceput sa faca ham-ham si a luat-o in 4 labe dupa el[:D] si ultima realizare[bang] a invatat sa scuipe daca o tinem asa .... vom fi un geniu al prostiilor[8D] caci in grupa lui sunt si copii pana la 2,5 ani Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004) poze party 1 an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad_rianna Postat Martie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 corina id="red">nu mai vorbi lucruri d-astea...adica tu nu mai faci nici cartofi prajiti? vreau si eu sa vina mama!!! vine maine ca trebuie sa merg cateva zile la serviciu. sic. uite reteta asa cum o am eu de la mikiid="red">: Reteta de budinca suna asa : Se fierbe pestele si se curata de oase.Se caleste in putin unt o ceapa mica si o rosie. Peste ele se pun bucatelele de peste, putin patrunjel, o foaie de dafin si se acopera cu lapte. Se mai lasa pe foc cateva minute. Dupa ce se ia de pe foc, se mai adauga in compozitie si putin cascaval ras care se topeste. Separat se face piure de cartofi cu lapte si unt. Se pun intr-un vas jena intai compozitia cu peste si deasupra piureul de cartofi, iar motz deasupra niste cascval ras. Se da foarte putin la cuptor si gata e super buna!!! paxela id="red">tinem pumnii lui bebe silviu sa se acomodeze cat mai repede si apoi totul va intra in normal. pentru el e o schimbare majora Adriana & Bianca si Tudorid="size2">id="Comic Sans MS">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.