Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nou stil de viatza (94)

Recommended Posts

Initial creata de Delidana

Nou stil de viatza: 91, 92, 93Albumul nostruid="red"> [bis] Au slabit anul trecut (2005): [bis]id="orange"> 1. Cami - 15 kg2. Crystina - 10 kg3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg4. Delidana, Georgiana - 9 kg5. Miag - 8 kg 6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kgid="green"> Concursul: "O talie mai subtire" se desfasoara in perioada 1 - 31 martie. Succes tuturor participantelor!id="orange">[flo]Klausid="brown"> - 64 cm, 82 cm (sold)id="red">Mik id="brown">- 67 cm, 92 cm (sold)id="red">Carolinahid="brown"> - 67 cm, 96 cm (sold)id="red">Roxanaid="brown"> - 67 cm, 103 cm (sold)id="red">Miag id="brown"> - 68.5 cm, 115 cm (sold)id="red">Camiid="brown"> - 74 cm, 94 cm (sold)id="red">Tzuni, Delidana, Oloid="brown"> - 75 cmid="red">Georgiana id="brown">- 76 cmid="red">Noraid="brown"> - 77 cmid="red">Puskinid="brown"> - 78 cmid="red">Dariaid="brown"> - 79 cmid="red">Cookieid="brown"> - 80 cmid="red">Diadanielaid="brown"> - 92 cm, 107 cm (sold)id="red">Mamicadulceid="brown"> - 93 cm, 108 cm (sold)id="red">Podiumul:1. Daria - 11.5 kg 2. Sigrid - 8 kg 3. Eftimie 7.5 kg, Mamicadulce - 7 kg 4. Cookie - 6.8 kg 5. Klaus - 5.8 kg [?], Tzuni - 5.6 kgid="blue"> Clasamentul actualizat (luni, 20 martie 2006): id="red">"Categoria usoara" 50 - 60 kgid="green">Mikid="brown"> - 1,58 m : 52 kgid="blue">____ 51.4 kg, 51.6 kg, 51.3 kg [flo] ..... 47 kgid="red">Sabinaid="brown"> - 1,61 m : 56 kgid="blue">___ 53.5 kg, 54 kg [aerob] ..... 50 kg id="red">Ioanaid="brown"> - 1,70 m : 57.5 kgid="blue">___ 57.7 kg, 57.5 kg [aerob] ..... 54 kgid="red">Noraid="brown">- 1,62 m : 58 kgid="blue"> ___ 56 kg, 56.3 kg ..... 55 kgid="red">Angeid="brown"> - 1,60 m : 58 kgid="blue">___ 58 kg [aerob] ..... 55 kgid="red">Mihaela Aid="brown"> - 1,68 m : 58 kgid="blue">___ ..... 55 kgid="red">Lacriid="brown"> - 1,64 m : 58 kgid="blue">___ ..... 53 kg id="red">Roxanaid="brown"> - 1,73 m : 59 kgid="blue">___ 58.1 kg, 58.8 kg [auto] ...... 57 kgid="red">Georgianaid="brown"> - 1,64 m : 59 kgid="blue"> ___ 56 kg, 57 kg ..... 55 kgid="red">Carolinahid="brown"> - 1,67 m : 60.6 kgid="blue">___ 60.2 kg, 59.8 kg, 59.5 kg [flo] ..... 57 kgid="red">Camiid="brown"> - 1,65 m : 62 kgid="blue">___ 62 kg, 62.5 kg, 61 kg [flo][flo]..... 55 kgid="red">Aimeid="brown"> - 1,60 m : 63 kgid="blue"> ___ 63 kg [aerob]..... 60 kgid="red">Lulu 77id="brown"> - 1,64 m : 64 kgid="blue">___ 64 kg .....56 kgid="red">Delidanaid="brown"> - 1,72 m : 66 kgid="blue">___ 66.5 kg, 66 kg [aerob] ..... 64 kgid="red">Tzuniid="brown"> - 1,78 m : 67 kgid="blue">___ 62.5 kg, 61.4 kg [aerob] ..... 60 kgid="red">Cookieid="brown"> - 1,52 m : 68.5 kgid="blue">___ 62.5 kg, 61.7 kg [aerob] ..... 55 kgid="red">Mihaela (Olo)id="brown"> - 1,74 m : 69 kgid="blue">___ 68.5 kg, 68.6 kg [aerob] ..... 64 kgid="red">Miagid="brown"> - 1,60 m : 70 kgid="blue">___ 69.5 kg, 68 kg, 67.5 kg [flo] ..... 50 kgid="red">Copilutzuid="brown"> - 1,56 m : 70 kgid="blue">___ 69.5 kg, 68.8 kg, 68.5 kg [flo] ..... 60 kgid="red">"Categoria medie" 70 kg id="green">Puskinid="brown"> - 1,67 m : 70 kgid="blue">___ 72 kg, 71 kg, 70 kg [aerob] ..... 65 kgid="red">Crystinaid="brown"> - 1,60 m : 73.5 kgid="blue">___ 71.5 kg, 71.3 kg [aerob] ..... 55 kgid="red">Diadanielaid="brown"> - 1,68 m : 74 kgid="blue">___ 73 kg, 72 kg, 71 kg [flo][flo] ..... 60 kgid="red">Marianaid="brown"> - 1,65 m : 74.5 kgid="blue">___ 73.5 kg, 72.8 kg, 72 kg, 71.6 kg, 71.5 kg [flo] ..... 65 kgid="red">Daniid="brown"> - 1,63 m : 78 kgid="blue">___ ..... 65 kg id="red">Dariaid="brown"> - 1,74 : 82 kgid="blue">___ 70.6 kg, 71 kg, 70.5 kg [flo] ..... 60 kgid="red">"Categoria grea" 80 - 90 kgid="green">An_kid="brown"> - 1,67 m : 83.7 kgid="blue">____ ..... 70 kg id="red">Zfcristinaid="brown"> - 1,67 m : 86 kg id="blue">___ 86 kg, 81.5 kg [flo][flo] ..... 75 kgid="red">Eftimieid="brown"> - 1,70 m : 89 kgid="blue">___ 83 kg, 81.5 kg [aerob] ..... 80 kgid="red">Mamicadulceid="brown"> - 1,77 m : 89kgid="blue">___ 83.4 kg, 83.3 kg, 82 kg [flo][flo] ..... 75 kgid="red">Sigrid26id="brown"> - 1,68 m : 93 kgid="blue">___ 88 kg, 86.5 kg, 85 kg [flo][flo] ..... 70 kgid="red">Mentinereid="green">:Klaus - 1.58 m: 42.2 kg (48 kg - 42.2 kg)id="blue">_____________________________________________________________"Categoria gravidutze":id="green"> [floare3]Zuziliciid="brown"> [gravi], Nastadid="brown"> [gravi], Dianaid="brown"> [gravi], Mephalaid="brown"> [gravi] si Alipiticotid="brown"> [gravi]Cateii meiFotografie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sorry shefa..am scris in acelasi timp![:D]

Mai scriu o data mesajul pus in capitolul precedent!

Roxana, si io m-am distrat raaau citind mesajul tau. Partea cu sauna in poponetzul gol e dementziala! [:D]Distractzie placuta!

Delia, macar pentru vremea frumoasa din Thailand tot s-o intoarce sotul![:D] Hai ca 2-3 saptamani nu mai e mult! [pup]

Tzuni, da' ai pus pana acum poze cu "frantzuzoaica" ta de matzulina? Parca eu n-am vazut-o. Ia intra putin aici. Cel putin poza 4 e de coma!

Fetelor, pentru mine ziua asta a fost lunga de tot..9 ore fara iepurina mea! De-abia astept sa ma duc s-o iau!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Cristina si [copil] Lilly Elisa (27.10.2003)

Buna fetele,

Crystina id="red">nu iti face griji de fata ca sta asa mult la gradi , eu am avut-o la program lung si acum pana la 13.00, este mare dif , cand era la program lung se imbraca singura , manca , isi aranja hainele si in afara de asta era tare fericita , acum imi spune mereu ca vrea sa doarma si sa pape cu copii, asa ca nu ti face mustrari de constintza.

Roxaid="green"> ski placut in continuare , nu ti mai face probleme de dieta , ca doar te intorci si dieta tot o sa tzii.

Delidana id="green">fata frumoasa si ambitioasa ce mai faci?

Oloid="purple"> urzici din pacate nu pot culege ca aici sunt in iarba un fel de capusi tare periculoase, ca sa nu mai zic ca peste tot fac pipi cainii.

Ioana pupam scolaritza [;)].

Mamica Dulce va pupa pe toate si abia asteapta sa se repare netul , toata ziua face curat si ordine , de plictiseala[:D]

Dani ai terminat oala cu orez?[:D]

pupici

Mamica de printesa [zana]de 4 anisori

Crystina, haioase pisicutzele, iar nr.5 are niste ochisori de-mi vine s-o maninc. [:D]

Ange, asa mai da, mie trebuie sa-mi spui exact, nu merge cu apropouri sau aluzii. Asa e cel mai sigur. [:D]

Sigrid, mersi de complimente, fac bine deocamdata. [:D] Un [pup] si de la mine pentru mamicadulce si o asteptam cind are net.

Cateii meiFotografie

Uh, ce spor ati avut la scris!

Noi am profitat de ziua superba, ne-am plimbat, am fost in parc la huta-huta si am dormit la pranz (constiinciosi amandoi [:D]).

Bun venit fetelor noi: Lacri si Mihaela A. Sa fiti constiincioase, perseverente si sa aveti o dieta sanatoasa! [flo]

Crystina, slava Domnului ca n-a fost ceva grav. S-a speriat putin sotul?

...

Sa stii ca sunt cuminte si astept pozele (cand vei avea tu timp si chef)

Pupici

Roxa, vad ca te distrezi super! [afro]

Fetelor, vine un miros din bucatarie: am pregatit legume proaspete la cuptor (ceapa, morcov, telina, ciuperci Agaricus Bisporus [:D], cartofi noi, marar si patrunjel verde, felii de rosii).

Tzuniiiii, hai la masaaaaa!

Noi le servim cu smantana, pentru tine las o portie simpla, de post.

Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="green"> (5.06.2004)id="navy">

Album Iustin

Buna buna, io am avut azi musafiri asa ca nu am avut cum sa fac salata la timp, si am sarit peste ultima gustare si cina, dar foamea care ma rodea nu m-a lasat si am mancat jumate din piureul coplului, pe care l-a refuzat, iar cand au plecat musafirii mi-am facut salata si cu piept de pui si doua oua fierte[bang].ata ete de maine sunt cuminte. Dar nici azi n-am fost kiar rea[;)]

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Buna seara fete frumoase,

Inca o data multzumesc pentru primirea calduroasa in [grup] vostru [flo][flo][flo] si urez la toate fetele, atit la cele noi, cit si la cele mai vechi, succes si mult spor, sa terminam anul asta mai subtirele decit l-am inceput.

Delidana, m-am vazut in listutza, mercic fain. Mi-a placut foarte mult predica. Iar regulile mi se par super. Te ajuta sa te automotivezi, mie exact asta imi lipseste momentan [q].

Sigridutza astazi am mincat orez [:(]. Nu am stiut ca e asa de rau la gust, motiv pentru care nu am mincat decit vreo 4 portzioare. Mie cu sos imi placea foarte mult orezul [:D], asa ca inainte de cura perspectiva nu mi s-a parut asa urita. Acum... [xx(]

Pe linga orez a mai intrat cafea (din vreo 4 linguritze cu vf). Din pacate nu pot sa renuntz la cafea care merge si cu ceva lapte. Si am mai scapat intr-un sfert de mar si 2 linguri de mazare. Asta este...

Acum cina va fi: 1 l de apa minerala.

Va [pup] pe toate si va doresc o seara minunata,

Daniela, mami de [zana] Ioana(24.10.1999) si [copil] Maria(17.10.2005)id="size1">[foto]id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...