Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ten uscat

Recommended Posts

FETELOR CARE VA PRICEPETI, CE MASTI/TRATAMENTE /PRODUSE SUNT BUNE PT TENUL USCAT?

Cum procedam pentru a ne recapata supletea pielii? Exista creme miraculoase in rezolvarea problemelor acestui tip de ten?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Roxi, pt. ten uscat poti folosi masti cu branza de vaci, miere galbenus si ulei de masline (cateva picaturi). Sau banane cu branza de vaci, capsuni cu branza de vaci sau caimac de la lapte. Altele nu le mai stiu acuma:), dar ma mai gandesc si-ti mai spun. Daca folosesti o masca din asta macar o data pe saptamana vei vedea curand rezulatele.

A, si in toate sa pui cateva picaturi de zeama de lamaie.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

quote:Originally posted by corinadana

Denizelid="blue"> nu cred ca merg capsuni la ten uscat!!!corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

id="quote">id="quote">Corinadana, nu stiam. Eu foloseam capsunile pentru ca sunt hidratante si merg la tenurile uscate si deshidratate (am impresia ca sunt mai multe tipuri de uscaciuni:)A, stai ca mi-am amintit acum: fragutele sunt bune pentru ten uscat." Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Roxi depinde foarte mult si de toleranta tenului la diferite creme. Mastile recomandate de fete sunt bune, intr-adevar. Mai poti face si asta: dupa ce cureti bine tenul, eventual stai si cu capul deasupra unui bol cu ceai fierbinte de musetel, si apoi aplici ulei de masline. Il lasi sa actioneze mai multa vreme dupa care te stergi cu un disc demachiant. Dar trebuie folosit des.

In vara mai poti pune caise...sunt foarte hranitoare. La fel si piersicile. Sau poti adauga un strop de vit. A si/sau E in crema ta!

Succes!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!

7 MAI 1986-SEVILLAid="red">

10 MAI 2006-Eindhoven id="blue">

CAMPIONIIid="red">, CAMPIONIIid="blue">, OLEid="red">, OLEid="blue">, OLEEEid="red">[bis]

Eu ti-as recomanda crema cu vitamine de la Hemel.Costa in jur de 35 ron(50 ml) cu extracte din galbenele,avocado,soia si morcov.Trebuie folosita pe pielea umeda si cu degetele umede si foarte putina cantitate de crema(insist pe acest aspect,pt ca are nevoie de apa pt a intra in piele si in cazul in care pun mai multa crema s-ar putea sa am acelasi ten uscat).In cazul in care ti se pare ca ai folosit mai multa crema decat era cazul,iti recomanda sa mai pui niste apa pe fata si sa faci masaj pana cand intra in piele.Ca masca,iti recomand masca de regenerare de la aceiasi firma.Produsele sunt 100 % naturale si au efecte uimitoare.

[cool]

nicoled

Si eu am probleme cu tenul uscat si de curand am descoperit crema pentru fata si corp Vitamine A de la Lander. Costa cam 70.000 lei si se gaseste in marile supermarket-uri. Am inceput sa o folosesc de 2 saptamani dar rezultatele s-au vazut in cateva zile. Am mai folosit-ce e drept, ocazional si o masca de la Avon, cu lapte si miere dar nu mai stiu exact numele ei.

Koalitza

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...