Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

predestinare sau exercitiu de vointa?

Recommended Posts

am si eu o curiozitate...

intr-o relatie perfecta/ frumoasa (asa cum o percepem fiecare dintre noi) cei doi parteneri sunt predestinati unul altuia, e scris undeva ca cei doi sa se intalneasca si sa se potriveasca sau pur si simplu partenerii sunt doar compatibili si "invata" sa traiasca impreuna, sa se accepte, sa se iubeasca?

care este parerea voastra?

p.s. titlul nu este tocmai cel potrivit, stiu. "exercitiu de vointa" luati-l in sensul mentionat in intrebarea mea.

nunta mea

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu m-am intrebat chestia asta de multe ori. Putem doar sa presupunem. Cateodata cred ca e predestinat ceva, apoi ma gandesc ca a fost si alegerea mea (chiar daca proasta).In mod sigur, trebuie sa-l acceptam pe cel de langa noi si sa invatam sa traim langa persoana aleasa.

zepellina

Nu exista nici o predestinare, nu cred in asa ceva! Da, daca se iubesc si vor sa traiasca impreuna, trebuie sa invete sa accepte anumite lucruri pe care nu le vor putea schimba, sa schimbe ce pot schimba si sa stie sa faca diferenta intre acestea[:D]

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.id="navy">

Eu zic ca ai schimbat un pic ordinea.Deci , ca o relatie sa fie perfecta ,intai,partenerii se iubesc ,apoi invata sa traiasca impreuna ,apoi se accepta cu micile sau marile lipsuri.

Cand l-am vazut prima oara pe sotul meu ,mi se parea ca-l cunosc ,ca ne-am mai intalnit, dar in nici un caz nu-l vedeam ca pe un posibil partener de viata,in nici un caz!

Sora mea mai mica l-a vazut inaintea mea.Mi-a zis dupa cateva luni ca s-a gandit atunci, ca ar fi frumos daca el ar fi prietenul meu.

Dupa 15 ani imi spune si tatal meu acelasi lucru pe care mi l-a spus si osra mea (de prima oara cand l-a vazut si-a dorit sa-i fie ginere).

Deci ,poate fi predestinare.

cici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...