Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

E buna peria rotativa pt indreptat parul ?

Recommended Posts

Dragelor,

Eu nu mai suport parul meu ondulat si ciufulit, vreau si eu par drept, aranjat, cuminte.

Am dat banii pe un ondulator si imi indrepta parul doar 5 minute.

Am vazut la tv reclama aceea cu peria rotativa, nu dau numele aici sa nu fie reclama si pare foarte faina si simplu de folosit.

Stiti ceva, e buna, e o alta tzeapa si asta ? mai bine mi-as lua placa ceramica sau e ok peria aceea ? MA gandesc ca peria poate imi arde mai putin parul decat o placa...

Multumesc.

Melania & Anna-Luciana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/floareal/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si pe mine ma intereseaza daca are cineva, reclama pare OK dar asa si "crema - corset" pare miraculoasa in reclama pentru cine crede....

Mie imi e sa nu-mi ramina paeria aia in par si s-o scot cu foarfeca....

The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Sper sa nu spun o prostie dar imi amintesc cccc ca la un alt subiect, cu pacaleli comerciale, se spunea ca respectiva inventie nu e buna de nimic: se incurca infiorator in par si nu o mai scoti decat foarte greu. Nu gasesc insa linkul...

Repet: sper ca imi amintesc bine si ca e vb de aceeasi perie.

Si eu mi-am cumparat o perie de genul acela, mi-am cumparat-o de-aici, deci nu stiu daca este vb. de aceeasi...si intr-adevar nu sunt deloc multumita de ea, imi electrizeaza parul, si nu da rezultatele pe care le arata in reclama...acum eu imi indrept parul cu placaid="navy">

Eu am incercat o vreme sa mi indrept paru cu peria si uscatorul de par dupa care am renuntat si m-am orientat catre placa de indreptat (cred ca am avut vreo 7)... Nu se compara ;) . Ba chiar dupa un timp (cateva luni, maxim) de indreptat tot timpul, parul nu se va mai ondula (decat daca l lasi o perioada de capu' lui).

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

id="right">id="size1">id="green">

Hehe Jeff...mi-am luat eu. Si dupa ce am umblat prin prieteni dupa video k sa pot vedea si caseta (ca nu puteau face dvd bhey nene[:D]) am incercat. La inceput am crezut ca raman cheala. Mi se incurca in par ceva de speriat. Apoi am inteles ca trebuie luat cate putin par si trebuie sa fii "vigilenta" si sa tii peria ca pe o trestie. Adica sa nu te impotrivesti ritmului si totusi sa fii "in acord" cu ea. Si a mers, mi-a facut parul drept. Dar pentru ca nu am rabdare, tot la coafat saptamanal am ajuns. In principiu nu e k in reclama, dar cu rabdare si "skilluri" merge. Eu cu placa mi-am ars parul. Acum o folosesc doar la salon si maxim de 5 ori pe an.

Succes in alegerea ta!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!

7 MAI 1986-SEVILLAid="red">

10 MAI 2006-Eindhoven id="blue">

CAMPIONIIid="red">, CAMPIONIIid="blue">, OLEid="red">, OLEid="blue">, OLEEEid="red">[bis]

quote:Initial creeata de Jeff

Dragelor, Eu nu mai suport parul meu ondulat si ciufulit, vreau si eu par drept, aranjat, cuminte.Am dat banii pe un ondulator si imi indrepta parul doar 5 minute.Am vazut la tv reclama aceea cu peria rotativa, nu dau numele aici sa nu fie reclama si pare foarte faina si simplu de folosit.Stiti ceva, e buna, e o alta tzeapa si asta ? mai bine mi-as lua placa ceramica sau e ok peria aceea ? MA gandesc ca peria poate imi arde mai putin parul decat o placa...Multumesc.Melania & Anna-Lucianahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/floareal/my_photos

id="quote">id="quote">Nu e buna de nimic. Dar nu inteleg de ce sa recurgi la perie de intins parul, cand exista placa de intins parul? Muuuuuult mai eficienta si mai misto!!! Spun din proprie experienta!NUNTA NOASTRAPOZICIMaria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...