Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bona cu carte de munca

Monica-Elena

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Se poate. Acum aceasta meserie este prevazuta in codul COR(clasificarea ocupatiilor din RO).Incearca sa iei legatura cu un avocat pentru a-ti face contractul de munca si sa-l depuna la ITM sau suna la ITM pentru mai multe detalii(poti face singura un contract de munca, modele gasesti pe net).

Cristina S.

Distribuie pe alte site-uri

de ce nu te adresezi direct unei firme care distribuie bone ca la voi in Bucuresti stiu ca sunt (asa frumos cu psiholog angajat ca nu iau pe orice Tzatza Lelea de pe strada s.a). asa scapi de toate formalitatile si sunt persoane specializate.

succes!

Nu multumesc nu bag orice femeie in casa.Am incercat si varianta asta si nu stiu ce psiholog le vede pe femeile alea dar eu una nu mi-as da copilul pe mana lor. De gasit am gasit femeia potrivita prin cineva cunoscut de asta ma interesa.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

monica- mergi la Inspectia muncii si intreaba acolo, este imposibil sa nu ti se spuna forma <<legala>>

Exista contracte de munca tipizate la ITM respectiv Inspectia muncii ( si asta cred ca sti si tu dinainte de nastere)- nu vad de ce ar trebui sa consulti un avocat pentru asta- parerea mea

Multumesc Mecedes. Asa am si facut.

Deci ptr cele care mai au nevoie. Am sunat la ITM Bucuresti la nr 3311805 si 3311326 si mi s-a spus sa completez un contract d emunca individual si apoi merg la ei pe Calea Giulesti nr 6-8 vizavi d eMaternitatea Giulesti si acolo exista un ghiseu special care se ocupa de asa ceva. In contractul individual trec CNP-ul meu la angajator.

id="Comic Sans MS">id="navy">Bona pe care ai gasit-o e chiar atat de buna incat merita toate aceste eforturi sau nu vrea sa fie angajata decat cu carte de munca?

Ma gandesc ca decat sa mai platesti inca o data salariul pe care i-l dai ei, la stat, mai bine-i mai dai ei niste banuti ca sigur i-ar prinde bine.

Nana Motoc

Iubita mea NanaMotoc,id="blue">bona este o femeie tanra de 36 d eani deci mi s epare f normal sa vrea sa iimearga vechimea ptr ca traim in Romania si este normal sa se gandesca la pensie. Oricum declar salariu min pe economie si in mana ii dau in jur de 8 mil plus alte cam 2 mil cat o sa coste taxele la salriu min pe economie ma duce la 10 mil. Asta este ptr copil ce nu face mama si tata.

Si da este f buna copilul o accepta f bine si ea se poate ireprosabil cu el.

Tinoid="blue"> cat despre agenbtii de plasare a bonelor in Bucuresti sa sti ca nu umbal cainii cu covrigii in coada la aceste agentii si nu bag mana in foc ca pe acele femei le vede vreun psiholog sau ce fel de psiholog le vede si le mai si considera apte de lucrul cu un copil.

Roziid="blue"> asta este trebuie sa ne gandim si la pensie asa cum am zis nu doar sti prea bine vremurile in care traim

of topic id="red">scuze dar trebuia sa scriu

Monica- si eu as fi facut la fel, dar la mine e pensionata de boala si nu e cazul...

Este la noi din 2002 pentru primul copil si de anul trecut a preluat fetita de la 4 luni. Sunt foarte linistita la servici si in ceea ce priveste bona foarte multumita

As fi putut sta acasa pt cele 8 milioane dar pe langa banii pierduti as fi pierdut-o si pe ea ( nu mi as fi permis ca din cele 8 mil sa i dau si ei)

Fetita rade cand o vede si noi suntem pe deplin multumiti

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...