impreuna Publicat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2006 Se vorbeste de marea familie (virtuala) [dc] Ma gandeam ca majoritatea ne integram intr-o mica (mare) comunitate, la anumite subiecte, topic-uri, sectiuni, care ne sunt mai aproape de suflet. Avem fiecare "coltisorul" nostru, sau mai multe, unde ne simtim mai "acasa", persoane cu care simtim ca intr-adevar puteam comunica? Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danelutza Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Eu am trei locuri unde ma simt bine si unde scriu aproape in fiecare zi. Un loc e la "mamici casnice", "bebelusi de mai-iunie 2005" si "taurashi", nu neaparat in aceasta ordine, dar acolo ma simt bine si sper ca si celelalte persoane care scriu acolo. [;)] Povestea nasterii principesei noastreid="blue"> Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005) Poze cu ingerasul lui mami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
light Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Si eu ma simt foarte bine in compania mamicilor de 2002. DAr totusi unde e sectiunea mamicilor casnice? Chiar asa de zapauca sunt ca nu am dat inca de ea? mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3"> desene noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 si eu am locul meu preferat, unde alaturi de "nurori" ma simt ca intr-o mare familie. bineinteles ca este vorba de "clubul nurorilor". multi [pup]..... la fetele de acolo, care sunt niste dragutze!!!! Lavinia: Sotie alintata.....id="red"> Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirimie Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Mie imi place in forumul Parintii intreaba, parintii raspund, pentru ca aflu multe lucruri utile acolo de la alte mamici. Cred ca forumul asta face "familia virtuala DC" sa fie mare Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos Poze de la Mot Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelia72 Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Salut nurorile in mijlocul carora ma simt minunat,ele intotdeauna imi ofera o oaza de liniste si siguranta ...si ma simt ca acasa printre oltencele mele dragi,cu o parte din ele si cu micutzii lor ne-am si intalnit...[cool]!Astea sunt topic-urile mele favorite,unde am "cunoscut" persoane deosebite...iar "Ajutoare umanitare" este sectiunea mea de suflet unde fiecarui caz i-am lasat o farama din sufletul meu...![flo] Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 daaaa..si eu am domiciliu stabil la "suceava" si instabil (sper eu) la "asteptand un ingeras"..plus vizite de lucru la "discutii generale" si "clinica virtuala" aa..si sa nu uit de "clubul studentelor", dar imi place sa imi bag nasul cam pe peste tot, oricum[biz] "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danelutza Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 quote:Originally posted by LUCIA MIRELADAr totusi unde e sectiunea mamicilor casnice? Chiar asa de zapauca sunt ca nu am dat inca de ea?id="quote">id="quote">Uite aiciid="size3">, deschis amatoarelor Povestea nasterii principesei noastreid="blue"> Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005)Poze cu ingerasul lui mami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Eu am locul meu caldut pe forum [amoras] – ma gasiti la florarie de unde impart cu larghete [flo] in dreapta [floare3] si stanga [floare3] ..... Adrian http://www.geocities.com/dara2el/ 6 tehnici in asteptarea lui BB mic “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 eu sunt ubicua;-)))))))))))0 Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.