gandacelu Publicat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2006 Dragii mei, ne-am intalnit aseara la un suc cativa dintre membrii DC: sabina, tata lu toma si cu mine si alte cateva persoane, printre care si o fratuzoaica foarte inimoasa, indragostita de romania, care de 15 ani vine aici an de an. Doamna Francine este implicata intr-un proiect umanitar: ajuta o casa de copii din Moreni. mi-a spus ca actiunea din care face parte este internationala (mai multe amaunte gasiti aici: http://www.objectif-monde.org/ eu inca nu am avut vreme sa ma uit pe indelete) dar sa revin la subiect: Francine ne-a prezentat un baiat sarac, de 19 ani, cu diploma de chelner si ne-a intrebat daca stim cumva cum am putea sa-i gasim de lucru. baiatul este cuminte, politicos, l-am vazut si noi, pare un copil foarte bun. (spun copil pentru ca am crezut initial ca este mai mic) sabina i-a fotografiat diplomele si recomanadrile: http://smg.photobucket.com/albums/v359/a_lustanciu/alin/?sc=1&multi=1&addtype=local&media=image tot la aceasta adresa am pus si o poza de aseara cu Francine si cu Alin ne-am gandit ca punand aceasta mica poveste aici, baiatul ar avea mai multe sanse sa isi gaseasca de lucru va multumim! o situatie tragicaid="size1">mami de ileana si ioachim id="size1">id="right">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gandacelu Postat Martie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 am gasit linkul despre Romania: http://www.objectif-monde.org/article-parrainage.php3 rectific: nu e vorba de Moreni, ci de Moroieni inca o data va multumesc! o situatie tragicaid="size1">mami de ileana si ioachim id="size1">id="right">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Ce sa mai zic, a zis gandacelu tot...ideea e urmatoarea, daca stiti pe cineva care cauta ajutor de chelner... la vreun restaurant, orice Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Am crezut ca-shi cauta Xeno de lucru Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 quote:Originally posted by irenAm crezut ca-shi cauta Xeno de lucru Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">id="quote">id="quote">haha...si aveai un post de ...bona????Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]David[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 bun, glumim glumim, da baiatu chiar n-are slujba. idei? Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gandacelu Postat Martie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 eu ma gandeam daca nu cumva se face vreo discriminare... sa stiti ca baiatul e extrem de bine-crescut si cuminte... nu are legatura cu "culoarea"... in rest, la discursuri suntem buni, dar cand e vorba de un caz concret, nu se baga nimeni... o situatie tragicaid="size1">mami de ileana si ioachim id="size1">id="right">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gandacelu Postat Martie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 inca ceva: nu e vorba de cineva care cauta o slujba, ci de un copil foarte sarac, care vrea sa munceasca, nu sa fure! cine poate sa ajute un om sa munceasca ii va face un mare bine... pe viata! o situatie tragicaid="size1">mami de ileana si ioachim id="size1">id="right">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gandacelu Postat Martie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 nici un raspuns? o situatie tragicaid="size1">mami de ileana si ioachim id="size1">id="right">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
light Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 Imi pare rau ca nu pot ajuta dar cred ca de data asta oamenii sunt ceva mai circumspecti dupa faza cu bosiocii daca va mai aduceti aminte. mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3"> desene noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.