Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

of, ce m-am enervat

Recommended Posts

scriu ca sa intreb ce ati fi facut voi, iar apoi va marturisesc ce am facut eu si ce as fi vrut sa fac...[^]

locuiesc langa o gradinita; dimineata imi mai gasesc masina blocata, iar cand vin de la servici mai astept uneori sa plece cineva care si-a luat copilul. Iar cand au serbari e dezastru.

azi insa m-a enervat un nene asa de tare: era un loc de parcare; nu am chef sa o parchez oblic, cum fac majoritatea celor care "nu stau mult" (dar de cand a dat caldura chiar stau, ca mai vrea copilul in leagan, mai una - mai alta), asa ca - hai sa o parchez lateral (ca sa evit eventualele comentarii ironice, precizez ca de obicei parcarea laterala imi iese din prima, am vreo 10 ani de practica [:D]).

buuun.

si exact ca in filmele cu prosti (pe mine m-a luat de proasta), vine nenea si o parcheaza oblic, cu fundul in drum - exact asa cum, daca vede o alta masina parcata, probabil comenteaza ca "sigur soferul e femeie".

mda...astept pareri...

PS: fetelor din Iasi, daca, Doamne fereste, respectivul era sotul cuiva, va rog nu va suparati pe mine si nici nu-mi dezvaluiti reactia!id="Comic Sans MS">id="navy">

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1">
id="right">

[hippi] Cristinaid="red"> & [copil]Vladid="blue">id="Comic Sans MS">[comoara]cel mai iubit dintre pamanteni [^]

caietel de amintiri

jurnal de copil cuminte [cavaler]

id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">
id="left">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de herra

scriu ca sa intreb ce ati fi facut voi, iar apoi va marturisesc ce am facut eu si ce as fi vrut sa fac...[^]

id="quote">id="quote">

Ce ai facut in situatia data ?

Am voie la o incercare ?

Eu cred ca ai “gandit roz” [huta] !

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Si eu trec dimineata pe langa o gradinita....desi merg cu maxim 20 de km/ora este locul unde era sa fac cele mai multe accidente din cauza parintilor care isi aduc copii pana la poarta gradinitei si isi lasa pur si simplu masina in drum...ca de stau doar cateva minute...Si uite asa eu trebuie sa merg pe contrasens si pt ca e curba nu ai vizibilitate si te trezesti cu o masina bot in bot.....si mai sunt si cei care isi duc copii de manuta frumos si nu merg pe trotuar, ci pe mijlocul strazii si nu se dau la o parte nici daca ii claxonezi...merg pe ideea ca doar nu o sa-i calci....Eu pe astfel de oameni i-as calca pt ca nu se gandesc ca asa isi invata si copii...

==========

Corina

Albumul meu

Offf dragele mele... imi amintesc si eu de vremurile acelea [:D]

Venind aici am invatat sa astept cu rabdare, chiar daca masina din fata se opreste in drum, chiar sa si zambesc cand soferul se uita nevinovat la mine cu zambetul cat fata, sa astept frumos dupa fiecare pieton mai "rebel" si daca din gresala am luat locul unuia care astepta la parcare (mi s-a intamplat odata), sa-mi cer scuze, sa ma retrag si sa ma simt ata de vinovata, ca nu mi s-a mai intamplat a doua oara.

Aveam si eu nerv in mine, dar parca simt ca m-a lasat. Uneori chiar ii simt lipsa, zau asa [:)]

Herra, daca mi s-ar fi intamplat mie (desi pe unde locuiesc si ma misc este chiar ipotetic). mi-as spune ca pentru un astfel de mitocan nu trebuie nici macar sa-mi pierd timpul sa-i acord o privire nicicum un gand sau nervii mei [:)]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...