herra Publicat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2006 scriu ca sa intreb ce ati fi facut voi, iar apoi va marturisesc ce am facut eu si ce as fi vrut sa fac...[^] locuiesc langa o gradinita; dimineata imi mai gasesc masina blocata, iar cand vin de la servici mai astept uneori sa plece cineva care si-a luat copilul. Iar cand au serbari e dezastru. azi insa m-a enervat un nene asa de tare: era un loc de parcare; nu am chef sa o parchez oblic, cum fac majoritatea celor care "nu stau mult" (dar de cand a dat caldura chiar stau, ca mai vrea copilul in leagan, mai una - mai alta), asa ca - hai sa o parchez lateral (ca sa evit eventualele comentarii ironice, precizez ca de obicei parcarea laterala imi iese din prima, am vreo 10 ani de practica ). buuun. si exact ca in filmele cu prosti (pe mine m-a luat de proasta), vine nenea si o parcheaza oblic, cu fundul in drum - exact asa cum, daca vede o alta masina parcata, probabil comenteaza ca "sigur soferul e femeie". mda...astept pareri... PS: fetelor din Iasi, daca, Doamne fereste, respectivul era sotul cuiva, va rog nu va suparati pe mine si nici nu-mi dezvaluiti reactia!id="Comic Sans MS">id="navy"> Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1">id="right"> [hippi] Cristinaid="red"> & [copil]Vladid="blue">id="Comic Sans MS">[comoara]cel mai iubit dintre pamanteni [^] caietel de amintiri jurnal de copil cuminte [cavaler]id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 eu n-am prea inteles: ati ochit amindoi acelasi loc de parcare si el l-a ocupat primul...? Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Eu asa am inteles: ca a venit nenea ala si a parcat oblic si ceilalti , care nu au vazut ca era un nene, vor zice: vai vai cum a parcat aici o "proasta"!!!Adica o femeie! Asa e?! corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Lasa ca i mai bine aici! N ai parcat cum trebuie ai furat o amenda asta n cazul fericit!!! Ca s ar putea sa nu ti mai gasesti masina unde ai lasa o!!! corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herra Postat Martie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 nu am fost explicita: eu dadeam cu spatele sa parchez si el a venit si s-a bagat ca... nu mai spun cum, ca mi-a mai trecut furia.id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Asa, si? L-ai blocat pe ticalos? I-ai desumflat un cauciuc? I-ai zgariat masina? Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 quote:Initial creeata de herra scriu ca sa intreb ce ati fi facut voi, iar apoi va marturisesc ce am facut eu si ce as fi vrut sa fac...[^] id="quote">id="quote"> Ce ai facut in situatia data ? Am voie la o incercare ? Eu cred ca ai “gandit roz” [huta] ! Adrian http://www.geocities.com/dara2el/ 6 tehnici in asteptarea lui BB mic “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BraveGirl Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Si eu trec dimineata pe langa o gradinita....desi merg cu maxim 20 de km/ora este locul unde era sa fac cele mai multe accidente din cauza parintilor care isi aduc copii pana la poarta gradinitei si isi lasa pur si simplu masina in drum...ca de stau doar cateva minute...Si uite asa eu trebuie sa merg pe contrasens si pt ca e curba nu ai vizibilitate si te trezesti cu o masina bot in bot.....si mai sunt si cei care isi duc copii de manuta frumos si nu merg pe trotuar, ci pe mijlocul strazii si nu se dau la o parte nici daca ii claxonezi...merg pe ideea ca doar nu o sa-i calci....Eu pe astfel de oameni i-as calca pt ca nu se gandesc ca asa isi invata si copii... ========== Corina Albumul meu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caroline Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 Offf dragele mele... imi amintesc si eu de vremurile acelea Venind aici am invatat sa astept cu rabdare, chiar daca masina din fata se opreste in drum, chiar sa si zambesc cand soferul se uita nevinovat la mine cu zambetul cat fata, sa astept frumos dupa fiecare pieton mai "rebel" si daca din gresala am luat locul unuia care astepta la parcare (mi s-a intamplat odata), sa-mi cer scuze, sa ma retrag si sa ma simt ata de vinovata, ca nu mi s-a mai intamplat a doua oara. Aveam si eu nerv in mine, dar parca simt ca m-a lasat. Uneori chiar ii simt lipsa, zau asa Herra, daca mi s-ar fi intamplat mie (desi pe unde locuiesc si ma misc este chiar ipotetic). mi-as spune ca pentru un astfel de mitocan nu trebuie nici macar sa-mi pierd timpul sa-i acord o privire nicicum un gand sau nervii mei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 da, si mie mi s-a intimplat - de obicei nu acasa, dar in parcarile de la supermarketuri e ceva frecvent. Insa... trebuie sa ai un pic de "fair -play" - a fost mai rapid, asta e![;)] Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.