nuschu Publicat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2006 La Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii Bucuresti exista acest program de master. De la Secretariatul Facultatii nu am reusit sa aflu mare lucru, raspunsul atoatelinistitor e "Incercati Dvs. peste o luna-doua, cand iese si brosura" (magica brosura !) As vrea sa ma ajutati cu informatii, daca se gaseste printre voi cineva care sa frecventeze acest master, sau care are - ca si mine - de gand sa se inscrie si stie mai multe [flo]: exista o brosura pentru admitere cu informatii specifice despre programele de master; cum sunt cursurile si in ce constau ele practic, cum se desfasoara efectiv masterul - daca e util sau este oarecum genul de master "l-am facut ca sa fac si eu master" (in ipoteza ca exista utilizatori pe forum care sa fie inscrisi la acest master); "european" din titlu are legatura cu faptul ca acest master este recunoscut la nivel european ? Tx a LOOOT Liana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 Masterul european de interpretare de conferinta...ce ciudat suna.. poate ca dl Bufnila stie mai multe. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 nuschuid="red">, Cred ca de data asta are dreptate Guestus - esti foarte sigura ca asa se numeste? "Masterul european de interpretare de conferintzã"?!id="red"> Nu ca m-ar mai mira ceva, dar e cam twisted.... Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 Au tradus aia prost de la facultatea de limbi straine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blinky Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 tot ceea ce ti pot spune e ca in Franta e f cautat si mai ales acum pe limbi "rare" (ai ghicit romana se incadreaza in aceasta categ). Se pregateste la ESIT care e cea mai buna scoala de interpretariat din franta, si e f greu d intrat. Nu stiu daca e "ceva d viitor" avand in vedere ca locurile sunt kiar f putine, dar odata ce ai intrat in circuit e f respectat si e bine remunerat. Evident, la nivel inalt (ex.UE) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.