Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Masterul european de interpretare de conferinþã

Recommended Posts

La Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii Bucuresti exista acest program de master.

De la Secretariatul Facultatii nu am reusit sa aflu mare lucru, raspunsul atoatelinistitor e "Incercati Dvs. peste o luna-doua, cand iese si brosura" (magica brosura [:D]!)

As vrea sa ma ajutati cu informatii, daca se gaseste printre voi cineva care sa frecventeze acest master, sau care are - ca si mine - de gand sa se inscrie si stie mai multe [flo]:

exista o brosura pentru admitere cu informatii specifice despre programele de master; cum sunt cursurile si in ce constau ele practic, cum se desfasoara efectiv masterul - daca e util sau este oarecum genul de master "l-am facut ca sa fac si eu master" (in ipoteza ca exista utilizatori pe forum care sa fie inscrisi la acest master); "european" din titlu are legatura cu faptul ca acest master este recunoscut la nivel european ?

Tx a LOOOT

Liana [pup]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
tot ceea ce ti pot spune e ca in Franta e f cautat si mai ales acum pe limbi "rare" (ai ghicit romana se incadreaza in aceasta categ). Se pregateste la ESIT care e cea mai buna scoala de interpretariat din franta, si e f greu d intrat. Nu stiu daca e "ceva d viitor" avand in vedere ca locurile sunt kiar f putine, dar odata ce ai intrat in circuit e f respectat si e bine remunerat. Evident, la nivel inalt (ex.UE)
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...