Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mi-am sucit gitul....cred ca e TORTICOLIS!

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai iti spun eu ce sa faci.fuguta la medic!

baietelul meu a avut torticolis.am facut fizioterapie 6 luni[bang]

ce poti face:

-creme pt. relaxare a muschilor

-fizioterapie(dar asteapta acceptul medicului)

-relaxare(stresul agraveaza multttt tortic.)

-poti aplica pe gat prosoape calde,cuburi de gheatza

-acupunctura

-masoterapie

cam asta-mi aduc aminte.

sanatate maxima.

Distribuie pe alte site-uri

Saraca de tine! Fratelui meu tocmai i-a trecut. Si eu aveam foarte frecvent aceasta problema.

Tratament cu Mydocalm (cred ca ai nevoie de reteta, cu toate ca el a luat fara) si masaje dese (nu puternic ci doar masarea cremei pana intra in piele) cu Diclofenac Mentol si apoi acoperit locul cu un prosop. In 3 zile maxim garantez ca iti trece!

Oana si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005)

antiinflamator local, dar fara sa masezi puternic (Fastum gel, diclofenac), mydocalm tablete 1tb/zi de 150mg, tramadol 2 tb/zi; numai ca iti trebuie reteta.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Multumesc fetelor....am gasit in casa crema cu Apireven si Voltaren....m-am dat deja si am luat si aspirina...parca o idee e mai bine, dar tot cumpli este. Ma cuprinde groaza cind ma gindesc ca poate ma tine 2 saptamini...sau luni...

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat

politia." Jeff Marder.

Acum iau asa: de 3 ori pe zi..Mydocalm de 150 mg, Nimaflor...care e antiinflamator si Tador...impotriva durerii.Plus unguente...si caldura....

Azi e a treia zi, dar tot rau ma doare...iar noaptea abea trece...Ufff...oare cit ma mai tine?! Ca nu mai rezist...

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat

politia." Jeff Marder.

Ia si o protectie pentru stomac. Pentru ca de la antiinflamatoare distrugi stomacul. Si eu am avut de vreo 2 ori si e tare naspa. Ma dadeam cu gel Voltaren, luam niste pastile dar nu-mi mai aduc aminte ce........si ma dadeam cu si cu o spuma. Dar acum nu-mi mai aduc aminte nimic.[alcool] Pe mine m-a tinut 2 saptamani. Am stat acasa 2 saptamani in concediu medical. Pe mine in dimineata in care m-a apucat.....aproape ca am facut pe mine , ca nu ma puteam ridica din pat. Si ca sa ma ridic.........mi-am ridicat capul, tragandu-ma de par. Groaznic!!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

"]POZELE MELE[/url]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...