Melania 14 Publicat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2006 Fetele bucatarese, cum sa-i fac Bblasei pate din ficat de pui repede si buuuuun ? am incercat eu singura de capul meu dar nu mi-a venit sa-l mananc nici mie !cred ca era prea concentrat , adica am pus prea mult ficat.... Melania [fetita] (14.01.2005) si mama [bum]http://photos.yahoo.com/cofratu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 eu stiu reteta clasica de pate de casa dar asta contine slanina ceapa si condimente iar pt bb nu stiu daca e bun deci din cate imi aduc eu aminte se pune ficatul la fiert cu o bucata mica de slanina ceapa si oua ...se dau prin masina si la urma se pun condimente ...parca se punea si putin unt dar nu mai stiu exact incearca sa adaptezi aceasta reteta la ce stii tu ca poate manca bb[dual] Nushulica si finutza [copil] Ingrid(11.12.2005)[hop]id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
philip Postat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 eu stiu ca se unduieste ceapa, se adauga ficatul cu putina apa apoi se fac pasta, plus unt si mustar. e delicios, dar chiar ca nu stiu daca e potrivit pt bebelusa, eventual nu praji ceapa si ficatul, pune-le cu ulei si apa sa se gateasca asa. philip[pk]&andreea[usa] copilasi dragalasi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Melania 14 Postat Martie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2006 Mutumim o sa incercam !am mai gasit tot aici si alte retete mai potrivite pt pitici . Melania [fetita](14.01.2005)si mama [bum]http://photos.yahoo.com/cofratu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 se fierbe in lapte, se adauga galbenus de ou si unt si se freaca bine, plus un pic de sare " Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 daca vrei sa nu fie prea concentrat poti pune si un morcovel fiert bine in amestec, inainte sa-l faci pasta; " Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Melania 14 Postat Martie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 nematicsid="red"> tre' sa incerc si asa ! cu atatea retete bune sigur papa si bblasa mataita . Melania [fetita](14.01.2005) si mama [bum]http://photos.yahoo.com/cofratu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Melania, cind am scris galbenus de ou ma refeream evident la galbenus de ou fiert! pofta buna " Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 initial postat de danilamonicaPai cumperi ficat de pui cam 400-500 g il fierbi cam 10-15 minute, il scoti din apa, scurgi bine, il amesteci asa fierbinte cu jumate/trei sferturi de pachet de unt( ca se topeste repede) , pui sare si putin piper(daca vrei), il bagi in mixer pana devine pasta il pui un pic la rece si il poti servi..dar nu mai mult de doua zile ca se strica chiar si la frigider.Pofta bunaPS: baiatul meu manaca asa saptamanal.. einnebunit dupa el..MonicaOriginally posted by kid2003Un pont: pune unt cam 50 de g si o cutie de Philadelphia sau Almette (simpla, sau cu verdeturi daca iti place). In acest fel pateul iese f spumos si cremos, daca pui numai unt se intareste tare in frigider si e mai greu de intins. Eu fac asa cam cu o tavita din aia cu ficat de la supermarket. Bagi totul la robot pui sare si piper si e gata. E f f bun si natural Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danitin Postat Aprilie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2006 Am deschis un subiect nou referitor la pate/ul facut in casa pentru ca era vorba de ficat de rata - mult mai gras - si de reteta pentru adulti nu pentru copii. Am vazut ca m-ati redirectionat dar as avea cateva intrebari, totusi. Se fierbe in apa sau in lapte, cat, pun si galbenus de ou si Almette, se pune slanina?? Ideea ramane - cum fac pate de ficat de rata de casa_ Multumesc Mamica de spiridusid="red"> Poze cu Loriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.