Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tunsul parului la copii

Recommended Posts

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lavinia ,fiica mea are 9 luni si 11 zile si pe 19 iunie ,dupa turta o sa o tundem desi are parul foarte bogat .O sa o tund foarte scurt ,eventual pe piele tocamai ca sa nu mai fie asa de moale .Asa am facut si cu baietelul .E vara ,e cald ei sunt mici ,cand o fi mai mare n-o sa mai vrea sa o tund .

Iustina

Distribuie pe alte site-uri

eu am tuns copila mea pana la 2 ani cu masina de tuns.Cheliuta.[:D]

chiar ieri l-am tuns la piele si pe baietel.[:D]

de ce nu o tunzi pe piele?pana la vara are timp sa-i creasca putin.

pe al meu cand il tund ii dau sa manance bomboane colorate si vorbesc cu el,il pacalesc si uite asa ne tundem.Cu circ dar reusesc[:D]

Eu pe Matei, dupa ce a implinit 1 an, l-am dus la frizerie,a plans, a urlat, se uita lumea pe geam, ca se auzea de-afara! L-a tuns cu masina, la 1-2. Era si vara si el transpira f. mult.

Acum, peste vreo luna, voi face la fel. Sper sa si reusesc[:D]

Teledon pt. Denis toata saptaman - www.denis-toderici.com

ioana si matei (23.07.2004)

Si eu l-am tuns cheliuta pe Andrei (un an si o luna) acum 2 saptamani fiindca avea parul moale-moale. L-am tuns la frizer, a plans 5 minute de mi se rupea sufletul (nu-l durea dar era ceva nou) a trebuit sa-l tin bine-bine, dar acum deja i-a crescut si se simte ca este mai viguros, dar i s-a inchis culoarea (era blond de tot, acum e inchis la culoare)

Oana si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005)

si eu am tuns-o de cateva ori chiar.

am pus-o in scaunul de masa si i-am dat ceva ce de obicei nu are voie.De ex. telecomanda de la DVD.Si am tuns-o.

Ultima data am tuns-o in cada.A fost super.Numai ca fiind pe par ud, am luat-o putin mai scurt.da i-a crescut imediat[:D]

Fara suparare io sunt impotriva obiceiurilor astea.sa nu tunzi copilul pana la 1 an ca nu e bine...Se chinuie si el, si mamica.Ia inchipuiti-va cum ar fi sa stai cu parul in ochi si sa nu poti sa-l dai la o parte?

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...