Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cat de des va reinnoiti toaleta

Recommended Posts

Fetelor, as vrea sa stiu cat de des va cumparati voi toale, pantofi (de exemplu, dace e in fiecare sezon sau mai des, si cate perechi de pantofi/ cate toale).

Va intreb pentru ca mi se pare ca am inceput sa cheltuiesc cam mult si tot nu am ce-mi trebuie..

Scuze daca nu am scris "reinnoiti" corect.

Anca & Bianca (19 iulie 2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 101
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Avand in vedere ca nu sunt pe banii mei, imi cumpar haine atunci cand am nevoie si nu asa de fite, sau ca terapie (as vreau eu [:D])

Ma rog, cand mai scapa bani pe mana mea, profit, da mai mult cheltui bani pe carti si accesorii (am o gramada de perechi de cercei [bang])

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">

SUNTETI INGERASI FATA DE MINE....

De fapt eu sunt BONAVA [audinti] dupa cumparaturi. Problema este cand intru la ZARA, am facut o obsesie din magazinula ala. In principiu m-as duce zilnic la cumparaturi, insa prefer sa ma duce de doua trei ori pe sezon ca sa pot sa imi iau cat mai multe. Am ajuns in sfarsit la principul "numai lucruri de calitate" chiar daca mai putine. Am si norocul unui sot care nu i se pare o exagerat insa cred ca de multe ori zice ca sunt dusa. Cand intru in magazine nu mai va d si nu mai aud. Problema este ca sunt dezorganizata si ma trezesc cu lucruri pe care nu pot sa le asortez... scuza ca sa iau altele[;)]. Pantofi am 5 perechi insa am colectie de fuste chiar nu rezist... Oricum nu sunt persoana potrivita sa raspunda pentru ca te-as incuraja la risipaaaaaa.

ANCA si EMA

Si eu sunt bolnava dupa haine...nu stiu cum rezist sa nu cheltui toti banii de pe card...ba da , stiu: baga sotul divort[:D].Eu merg cam in fiecare luna la cumparaturi.Chiar ieri am fost si am vazut o groaza de lucruri dragute...De obicei imi iau cate o bluza/fusta pe saptamana si o data pe luna merg la cumparaturi mai serioase, adica o toaleta completa, in functie de anotimp.De aici se deduce ca imi achizitionez cam min 12 perechi de incaltari pe an...iar toale...multe, fara numar[:D]

==========

Corina

Albumul meu

eu am observat ( cu consternare ) ca la 2 saptamani apare cate ceva nou in garderoba mea, fie ca e vorba de un tricou sau un sutien, fie un palton sau o pereche de pantofi. si tot mai imi trebuiesc lucruri.

bine macar ca am constientizat, acum poate o sa si reusesc sa ma mai opresc.

partenerul meu nu spune nimic, ar fi si culmea sa apuna ca doar nu o fac din banii lui.

Multe ,multe toale ,incaltari ....cizme de ex am 2 perechi negre ,2 maron ,2 perechi ciocate si o pereche cizme portocalii mai sport .Pantofi ...enorm de multi.Adidasi vreo 5 perechi .Sunt bolnava cu incaltamintea si toalele...imi cumpar de cate ori vad ceva frumos !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...