Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sint fericita!

Recommended Posts

Azi am fost la endocrinolog pt un control la sani si totul e OK.Poate unele dintre voi care nu cunosc povestea mea, nu-mi inteleg fericirea.Pot sa va spun pe scurt ca acum vreo 2 ani m-am operat la san pt a-mi extirpa un nodul si la 30 de zile dupa operatie am fost diagnosticata, un diagnostic spus cu o jumatate de gura:CANCER.

O luna jumatate am crezut acest diagnostic dar cand mi-a venit rezultatul de la Babes din Buc, am aflat ca de fapt nu e cancer.Trebuie sa ma controlez ca sa nu-mi mai apara si de fiecare data cand merg la dr, trec printr-o trauma.Si asta e, asta e motivul fericirii mele:SANI CU ASPECT NORMAL.

Voiam doar sa impartasesc cu voi aceasta fericire.[grup]

Mamica lui Michelle, printesa mea de 4 ani si 3 luni.

karol

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Super!!!! bine ca esti sanatoasa. E groaznic sa iti spuna cineva ca ai cancer, mai ales atunci cand nici macar nu e cazul. Eu am fost de fata cand i s-a spus mamei ca are cancer la san. I-au spus-o in fata fara nici un fel de pregatire, saraca nici nu a reactionat prea nasol, cred ca era anesteziata de veste. A inceput sa planga un pic cand i-au spus ca ar trebui sa se interneze si isi facea probleme ca nu are cine sa ii faca pomana tatalui ei. Scuze m-am abatut de la subiect. Ma bucur ca esti bine si sa te controlezi regulat. Da???

Sanatate si iti ofer [flo]

pa pa

[biz]Crinutz codita de maimutzid="orange">

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...