Crinutz Publicat Martie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2006 Mamica dulceid="red"> imi cer mii de scuze ca te apelez asa dar am vazut ca n-ai mai intrat la subiectul despre peruci. Am apucat sa ii spun mamei ca am gasit pe cineva care o sa imi trimita un catalog cu peruci de unde isi poate alege ceva si acum saracuta ma tot intreaba daca l-am primit. Deja a inceput sa ii cada parul si nu stiu de unde sa ii luam o peruca frumoasa. Am gasit o firma in Galati care face la comanda si pot sa le trimit si o poza sa faca o peruca dupa ea. Din pacate eu nu pot trimite PM si nici nu pot afla adresa ta de mail pt ca nu le pot activa desi stiu ce trebuie sa fac. Am un firewall pe calculator care nu ma lasa sa fac asta. Asa ca daca vezi acest mesaj te rog din suflet sa imi spui daca mai esti dispusa sa imi trimiti acel catalog. Dupa ce il consult ti-l trimit inapoi. Multumesc! pentru mesaje personale te rog foloseste mesageria privata. multumesc pentru intelegereid="violet"> [biz]Crinutz codita de maimutzid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.