Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Iesire din tara cu pasaport care expira

Recommended Posts

Am auzit ca nu se poate iesi din tara daca pasaportul iti expira in mai putin de 6 luni. Mie imi expira pasaportul in decembrie si as vrea sa plec din tara prin august-septembrie. Oare sa fie o problema? Stiti ceva de asta?

Andreea, mami de [bibe] Tudor - 10.08.2005id="teal">id="size1">

POZE si id="teal"> FILMULETE id="teal">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu cu o intrebare, caz concret.

Vreau sa ies din tara in 13 mai. Pasaportul imi expira pe 22 decembrie. Adica ar mai fi valabil 7 luni si o saptamana.

Ma lasa sa ies din tara? Voi avea la mine rezervarile la hoteluri de unde se poate vedea exact traseul pentru doua saptamani, inclusiv intoarcerea.

Sa risc, sa nu risc? Sper sa nu ma intoarca de la vama...

A iesit cineva din tara cu un pasaport asa, la limita?

pai atunci de ce naiba mi-au mai spus ca e valabil 5 ani pasaportul daca poti sa il folosesti numai 4 ani jumate? e complet fara sens [bang]

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">

ingeras e valabil 5 ani; in cazul in care iesi din tara mai devreme de alea 6 luni si stai in afara granitelor pina cu putin inainte de a-ti expira nu sunt probleme.sotul meu nu a mai fost de mult in tara si in oct.a intrat cu pasaportul cu o saptamana inainte de expirare si l-a schimbat.

acum se pot face si la urgente asa ca nu mai este nici o problema.

[gravi]16+

[wow]

pasaportul meu expira in iunie2006, trebuie sa vin in romnaia URGENT pentru maxim 2 sapt, dar nu am planuri sa imi schimb pasaportul !!!!

se poate sa am probleme cu pasaportul la iesire din USA sau din Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![bang]

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinteid="red">id="Century Gothic">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...