gabibarta Publicat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2006 Stiu, suna ciudat. Dar asta sunt. Taiesc impreuna cu sotul meu, avem doi copii, insa totul este pe umarul meu. Am noroc cu mama care ma ajuta in tot ce poate, pe ea ma pot baza, dar sotul meu e paralel si cu copiii, si cu problemele lor... Daca vreau sa plec fara copii, trebuie s-o rog pe mama sa stea cu ei, chiar daca sotul e acasa[xx(] In parc merg singura cu ei, la cumparaturi la fel, cateodata chiar si la Metro merg cu ei (cred ca asta intra deja in domeniul Sporturi extreme) in weekend tot doar eu stau cu ei... Mai sunt fete in situatie asemanatoare? Voi cum va descurcati? [pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002 pozici poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KUKI Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Gabi, tu sigur esti maritata? Sigur-sigur? Iulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibarta Postat Martie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 da... asa imi scrie in acte, si am si om in casa... [pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002 pozici poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iriale Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Gabi, si dumnealui ce face, doar act de prezenta?? Iri, mami de Ale http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos "Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaR Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Scuze....am si eu o curiozitate, dar ce face sotul tau, cu ce se ocupa cand tu faci tot ce ai scris??? Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KUKI Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Probabil ca omul se odihneste cat pleaca Gabi cu copiii la Metro. Mai Gabi...ce sa zic. E usor sa te umplu de sfaturi. Ori iei taurul de coarne si-l faci sa priceapa ca are si el indatoriri si ca totusi copiii nu musca, ori il mai lasi cu copiii asa, subtil, cate un pic din cand in cand, sa se obisnuiasca si el cu creaturile astea ciudate[:D], ori...mai rabzi un pic pana mai cresc copiii si pot sta singuri. Iulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibarta Postat Martie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 nu stiu, fetelor... cateodata ii simt prezenta, azi n-avea de lucru dimineata si a aspirat in casa... In rest barbat tipic, vine acasa obosit, se uita la stiri, mananca, bea, se culca, mai iese cu prietenul lui la o bere... [pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002 pozici poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 poate ca esti obosita si vezi totul in negru. Odihneste-te si dupa spune-i clar care treburi sunt atributia lui. Din pacate unele lucruri eu prefer sa le facem impreuna la inceput si apoi i le predau lui. [;)] 6 ani - 14 februarie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinatache Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 gabi, eu nu as accepta sa o chem pe mama sa aiba grija de copii cu tati in casa. Poate sotul meu e o exceptie ca se ocupa ca si mine de copii, de la facut mancare pana la jucat, dar nici asa, ca si cu n-ar fi. Parerea mea... of course. Eu as iesi pe usa si mi-as vedea de treaba:) weekend placut! Edit: fara copii as iesi! Cristina ----------------------------------------------- Explica-mi, si am sa uit Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg. Confuciusid="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 id="Comic Sans MS">id="navy">Ai incercat sa vorbesti cu el? Sa-i spui ca tu suferi din cauza asta? Poate ca nu isi da seama ca e inactiv. Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.