lyvya Publicat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2006 am sa pun si eu o intrebare cat de cat mai delicata si o sa intreb pt ca eu nu am experienta mai deloc... ideea e urmatoarea..cat de mult conteaza marimea?(legat de barbati si stiti voi ce). Nu stiu daca ar trebui sa ma intreb...dar parca as vrea sa stiu...chiar conteaza?sau in ce masura? As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilianasoare Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Stii cum se spune: nu conteaza cat e de mare, conteaza ce stie sa faca cu ea... Daca o sa am timp, revin cu niste completari. Acum e prea dimineata si nu mi s-au trezit decat vrea trei neuroni, si aia cam amortiti... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 nu conteaza marimea in general, e importanta doar cand faci sex[:D]. mai in gluma mai in serios depinde de la persoana la persoana. pt mine conteaza, petru altele nu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyvya Postat Martie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 cred k ramane decat sa vad cum imi convine mie mai mult As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laureta Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 http://www.desprecopii.com/info.asp?id=201 [fuga] Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple"> Teledon pentru Denis-5 euro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Conteaza marimea ! Mai ales atunci cand nu se potriveste cu marimea ta.E tare neplacut sa fie mult prea mare. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Evenimentele importanteid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianai Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Sau prea mica[help][biz] WARNING: I have an attitude and I know how to use it! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aramona Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Important este ca lungimea sa fie mai mica decat distantza...[alcool] Simpatica intrebare...poa' sa fie mare si sa nu stie ce sa faca cu ea...mai mult, sa si doara...Poa sa fie mai mica si sa te aduca in al 9lea cer... Sau nu uitam ca punctul G nu se afla in uter, ci la intrarea in vagin...Teoretic e suficient si un degetzel mic... Parerea mea! Astept sa dati cu rosii, mi s-a terminat bulionul! Ramona id="red">si [copil]Maysa (27 ianuarie 2004)id="orange"> Poze cu Maysa-"Duracell"id="size2"> [:D] Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu! [:D]id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 id="Comic Sans MS">id="navy">Nu conteaza marimea ci conteaza istetimea! Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Concluzia la cele mentionate anterior:conteaza! dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.