Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nou stil de viatza (95)

Recommended Posts

Initial creata de Delidana

Nou stil de viatza: 92, 93, 94Albumul nostruid="red"> [bis] Au slabit anul trecut (2005): [bis]id="orange"> 1. Cami - 15 kg2. Crystina - 10 kg3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg4. Delidana, Georgiana - 9 kg5. Miag - 8 kg 6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kgid="green"> Concursul: "O talie mai subtire" se desfasoara in perioada 1 - 31 martie. Succes tuturor participantelor!id="orange">[flo]Klausid="brown"> - 64 cm, 82 cm (sold)id="red">Mik id="brown">- 67-64id="purple"> cm, 92-90id="purple"> cm (sold)id="red">Carolinahid="brown"> - 67-65.5id="purple"> cm, 96-94.5id="purple"> cm (sold)id="red">Roxanaid="brown"> - 67 cm, 103 cm (sold)id="red">Miag id="brown"> - 68.5 cm, 115 cm (sold)id="red">Camiid="brown"> - 74-72id="purple"> cm, 94-93id="purple"> cm (sold)id="red">Tzuniid="brown"> - 75id="red">-70id="purple"> cm Oloid="brown"> - 75-73id="purple"> cmid="red">Delidanaid="brown"> - 75-74.5id="purple"> cmGeorgiana id="brown">- 76 cmid="red">Noraid="brown"> - 77 cmid="red">Puskinid="brown"> - 78 cmid="red">Dariaid="brown"> - 79 cmid="red">Cookieid="brown"> - 80-76id="purple"> cmid="red">Diadanielaid="brown"> - 92 cm, 107 cm (sold)id="red">Mamicadulceid="brown"> - 93 cm, 108 cm (sold)id="red">Podiumul:1. Daria - 11 kg 2. Sigrid, Eftimie - 8.5 kg 3. Cookie - 7.7 kg 4. Mamicadulce - 7 kg [?] 5. Klaus - 5.8 kg [?], Tzuni - 5.8 kgid="blue"> Clasamentul actualizat (luni, 20 martie 2006): id="red">"Categoria usoara" 50 - 60 kgid="green">Mikid="brown"> - 1,58 m : 52 kgid="blue">____ 51.4 kg, 51.6 kg, 51.3 kg, 51.1 [flo] ..... 47 kgid="red">Sabinaid="brown"> - 1,61 m : 56 kgid="blue">___ 53.5 kg, 54 kg [aerob] ..... 50 kg id="red">Ioanaid="brown"> - 1,70 m : 57.5 kgid="blue">___ 57.7 kg, 57.5 kg ..... 54 kgid="red">Noraid="brown">- 1,62 m : 58 kgid="blue"> ___ 56 kg, 56.3 kg ..... 55 kgid="red">Angeid="brown"> - 1,60 m : 58 kgid="blue">___ 58 kg ..... 55 kgid="red">Mihaela Aid="brown"> - 1,68 m : 58 kgid="blue">___ ..... 55 kgid="red">Lacriid="brown"> - 1,64 m : 58 kgid="blue">___ ..... 53 kg id="red">Roxanaid="brown"> - 1,73 m : 59 kgid="blue">___ 58.1 kg, 58.8 kg, 59.5 kg [porc] ...... 57 kgid="red">Georgianaid="brown"> - 1,64 m : 59 kgid="blue"> ___ 56 kg, 57 kg ..... 55 kgid="red">Carolinahid="brown"> - 1,67 m : 60.6 kgid="blue">___ 60.2 kg, 59.8 kg, 59.5 kg, 59.3 kg [flo] ..... 57 kgid="red">Camiid="brown"> - 1,65 m : 62 kgid="blue">___ 62 kg, 62.5 kg, 61 kg [aerob] ..... 55 kgid="red">Aimeid="brown"> - 1,60 m : 63 kgid="blue"> ___ 63 kg, 62 kg [flo] ..... 60 kgid="red">Lulu 77id="brown"> - 1,64 m : 64 kgid="blue">___ 64 kg .....56 kgid="red">Delidanaid="brown"> - 1,72 m : 66 kgid="blue">___ 66.5 kg, 66 kg [aerob] ..... 64 kgid="red">Tzuniid="brown"> - 1,78 m : 67 kgid="blue">___ 62.5 kg, 61.4 kg, 61.2 kg [flo] ..... 60 kgid="red">Cookieid="brown"> - 1,52 m : 68.5 kgid="blue">___ 62.5 kg, 61.7 kg, 60.8 kg [flo] ..... 55 kgid="red">Mihaela (Olo)id="brown"> - 1,74 m : 69 kgid="blue">___ 68.5 kg, 68.6 kg, 68.2 kg [flo] ..... 64 kgid="red">Miagid="brown"> - 1,60 m : 70 kgid="blue">___ 69.5 kg, 68 kg, 67.5 kg [auto]..... 50 kgid="red">Copilutzuid="brown"> - 1,56 m : 70 kgid="blue">___ 69.5 kg, 68.8 kg, 68.5 kg [aerob] ..... 60 kgid="red">"Categoria medie" 70 kg id="green">Puskinid="brown"> - 1,67 m : 70 kgid="blue">___ 72 kg, 71 kg, 70 kg ..... 65 kgid="red">Crystinaid="brown"> - 1,60 m : 73.5 kgid="blue">___ 71.5 kg, 71.3 kg, 71.5 kg [porc] ..... 55 kgid="red">Diadanielaid="brown"> - 1,68 m : 74 kgid="blue">___ 73 kg, 72 kg, 71 kg, 71.5 kg [porc] ..... 60 kgid="red">Marianaid="brown"> - 1,65 m : 74.5 kgid="blue">___ 73.5 kg, 72.8 kg, 72 kg, 71.6 kg, 71.5 kg ..... 65 kgid="red">Daniid="brown"> - 1,63 m : 78 kgid="blue">___ 76.2 kg [flo]..... 65 kg id="red">Dariaid="brown"> - 1,74 : 82 kgid="blue">___ 70.6 kg, 71 kg, 70.5 kg, 71 kg [porc] ..... 60 kgid="red">"Categoria grea" 80 - 90 kgid="green">An_kid="brown"> - 1,67 m : 83.7 kgid="blue">____ 83.3 kg [flo]..... 70 kg id="red">Zfcristinaid="brown"> - 1,67 m : 86 kg id="blue">___ 86 kg, 81.5 kg, 80.5 kg [flo] ..... 75 kgid="red">Eftimieid="brown"> - 1,70 m : 89 kgid="blue">___ 83 kg, 81.5 kg, 80.5 kg [flo] ..... 80 kgid="red">Mamicadulceid="brown"> - 1,77 m : 89kgid="blue">___ 83.4 kg, 83.3 kg, 82 kg [medic]..... 75 kgid="red">Sigrid26id="brown"> - 1,68 m : 93 kgid="blue">___ 88 kg, 86.5 kg, 85 kg, 84.5 kg [flo] ..... 70 kgid="red">Danatid="brown"> - 1,78 m : 96 kgid="blue">___ ..... 75 kgid="red">Mentinereid="green">:Klaus - 1.58 m: 42.2 kg (48 kg - 42.2 kg)id="blue">_____________________________________________________________"Categoria gravidutze":id="green"> [floare3]Zuziliciid="brown"> [gravi], Nastadid="brown"> [gravi], Dianaid="brown"> [gravi], Mephalaid="brown"> [gravi] si Alipiticotid="brown"> [gravi]Cateii meiFotografie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna dimineata!Interesant meciul de aseara si galeriile cu mult fair play [cool]

Delidana, aveai dreptate, tin disociatul zilele astea si sper sa am si rezultate

Cookie, e bine ca vezi puncte la orice mancare; cred ca subconstientul tau lucreaza bine si tine si el dieta... te avertizeaza ce nu ai voie [poc]

Ange, greu cu vergeturile [bang].Eu am hotarat sa slabesc si abia apoi sa ma ocup serios de vergeturi si celulita; deocamdata folosesc o crema anticelulita si masez inainte.

Cand ti-e foame dupa ce abia ai mancat, eu iti recomand sa bei un ceai cald.Ajuta.

Si eu eram la inceput stinghera ca tine si nervoasa ca Aime, pentru ca nu vedeam prea multe rezultate.Am citit sfaturile fetelor, m-am inspirat din meniurile lor si mai ales, am ascultat incurajarile lor [majoreta] si m-am apucat serios de treaba.In 4 luni, sunt rezultate mai mult decat vizibile...nu mai repet cat si cum am slabit, ci doar ca SUNT MANDRA DE MINE CA AM REUSIT si nu am de gand sa renunt, chiar daca uneori cedez tentatiilor.

Zuzilici, sa iei cu tine in spital un laptop si intre 2 reprize de alaptat, poti sa ne scrii...[olala]

Sabina, te ajut eu cu [sm] pentru Zuzilici.Dar nu cred sa fie cazul; ea e o fire mamaoasa si nu va face nimic care sa-i dauneze Ixei.Va fi alaturi de noi, dar dieta stricta va tine doar cand va reduce considerabil mesele fetitei.

Gata, am scris un roman (si asta e specialitatea Ioanei...apropo, pe unde o fi umbland, ca nu ne-a mai dat vesti dee mult timp)

PS: Era sa uit, [pup] mamici-burtici

Carmen E. si [copil]Eduard-Costin (28.02.2003)

Buna dimineata!

Ange, eu zic ca e important sa inveti sa bei apa. Multa apa. 2 litri pe zi. Sa ai tot timpul un pahar cu apa langa tine sau o sticlutza (daca esti pe drum) si sa bei cat de des poti cate o inghititura. Sa stii ca stomacul tau nu va mai simti la fel senzatia de foame. Garantez eu.

Meniul meu de azi:

D: ananas viu [;)] si ceafea din cereale

P: salata de verdeturi (salata, castravete, ceapa, ridichi) si branzica de casa Covalact (s-a dus postul meu de rapa! Ce sa fac...[q])

S: salata de castraveti cu ton si un iaurt

2 l apa si sport

Delidana, ieri m-am "plimbat" prin orasul tau thailandez. A fost un reportaj de calatorie pe TVR 2. Mi-a placut, mi s-a parut interesant. In comentariu se spunea ca tailandezii sunt foarte superstitiosi, prin urmare nu e bine sa lauzi copiii cand sunt mici, pt ca ii opresti din crestere [:D] sau sa nu te tunzi miercurea, pt ca risti sa chelesti [cool] Ai auzit de astea? Sunt curioasa...

Cu gandul la calatorii am visat ca trebuia sa plec cu avionul in Irak si din cauza unor probleme de munca [bang] am ramas la sol. Ma durea sufletul. M-am trezit aproape plangand din vis!

mephala, ce pregatesti azi bun de mancare? astept sa ma inviti...[pup]

roxana, mai schiezi? Sa nu te prind ca papi si pe schiuri ca te [haibat]

cami, ce mai spui? Ce mai mananci si ce mai...cumperi? [pup]

Eu dimineata plec cu Pumpkin la mare [inec]. ABia astept sa ies din Bucuresti! [bonjovi]

Revin

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel

Care dimineata Tzuni ca acum e dimineata ... ai plecat deja? [auto]

Fetelor iar n-am somn. E 2 noaptea si eu bantui [dc]. Azi am zi de salarii, control la dr. si parca vad ca pana la pranz am sa fiu 'terminata' [bang] daca nu reusesc sa mai atipesc un pic. [V]

V-am [pup] si weekend placut tuturor celor care deja l-au inceput. [;)]id="blue">

Zuziliciid="red"> [gravi]si Isabella Mariaid="red">id="Tahoma">

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Tzuni, a vazut si sotul meu la tv un reportaj despre Tailanda (facut de 2 tipi romani parca) si a zis ca s-a prapadit de ris. Ziceau ca atunci cind te duci la cumparaturi vinzatoarele intra cu tine in cabina de proba (asa au zis ei [:D]). He he, ar vrea ei. [:-)))]

Nu stiu de superstitiile de care zici tu insa e adevarat ca thaii sint foarte superstitiosi. Iti spun si eu o superstitie foarte practicata: cind se muta in casa noua sau construiesc o casa/cladire, thaii au o asa zisa "casuta a spiritelor" unde traieste "spiritul" locului, si unde in fiecare dimineata duc ghirlande de flori, fructe sau/si betisoare parfumate. Chiar si in oras linga un mall important (World Trade Center) este o asemenea "casa", cu o statuie inauntru, unde oamenii vin si se roaga si aduc ofrande (de mincare). Ciudat popor....

Distractie placuta la mare!

Cateii meiFotografie

quote:Originally posted by Tzuni

Fetelor,va intereseaza horoscopul zilei? Eu il primesc zilnic pe mail si, daca vreti, il pot pune aici in fiecare dimineata ca sa stiti ce mai spun astrele. Doar daca vreti. Astept sa ma anuntati!____________________________________Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel

id="quote">id="quote"> Tzuni ce zice horoscopul meu pe ziua de azi? [flo] Si apropos e bun cel pe care il primesti tu, ca multe sunt putin cam generale.id="blue">Zuziliciid="red"> [gravi]si Isabella Mariaid="red">id="Tahoma">http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Neata girls!¬

Multumesc fetelor pentru urarile anticipate de ziua mea.

Azi sunt acasa, Lilly a facut febra mare azi-noapte iar azi e cam slabita..tragem o fuga pe la doctor.

Revin si eu mai tarziu.

Va pup!

Cristina si [copil] Lilly Elisa (27.10.2003)

Delidana, poate ca romanii aia asa au patit cu fetele de la magazin si au crezut ca e o regula generala [:-)))]

Zuzi, maine dimi (sambata) plec la mare. ACum is pe plantatie! Uite si horoscopul. Hotaraste tu cat e de bun! [pup]

BerbecS-ar putea sa pleci intr-o deplasare neasteptata. Nu este cazul sa regreti schimbarea programului: aceasta calatorie poate reprezenta pentru tine un nou inceput. Ai succes pe plan social si financiar. Profita de acest context favorabil, dar ai rabdare si nu forta norocul!

Taur

Esti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal. In partea a doua a zilei ti se propune o colaborare. Te sfatuim sa nu te grabesti in luarea unei decizii.

Gemeni

Esti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal.In partea a doua a zilei ti se propune o colaborare. Te sfatuim sa nu te grabesti in luarea unei decizii.

Rac

In cursul diminetii esti anuntat(a) ca ai mostenit o suma mare de bani. Esti nevoit(a) sa faci mai multe drumuri scurte, iar seara te pregatesti pentru o calatorie, impreuna cu partenerul(a) de viata. Ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri. Astazi esti intr-o stare de instabilitate emotionala.

Leu

Este momentul sa pui in practica planurile in legatura cu o afacere foarte promitatoare. Relatiile cu partenerul(a) de viata pot avea de suferit din cauza ca neglijezi rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de tine. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa diplomatie in relatiile parteneriale.

Fecioara

Preocupat(a) de problemele personale, ai tendinta sa neglijezi caminul. Pentru rezolvarea problemelor importante, te poti baza pe intuitie, dar si pe sfaturile partenerului(ei) de viata. Dupa-amiaza, un prieten iti solicita ajutorul intr-o problema financiara.

Balanta

Talentul creativ este la cote ridicate si te poate ajuta sa rezolvi problemele profesionale intr-un mod original. Relatiile sentimentale sunt in general bune, dar ai tendinta de a-i face reprosuri nejustificate persoanei iubite.

Scorpion

In prima parte a zilei, este posibil sa ai mici dificultati in camin. Cu o vorba buna sau un mic cadou, poti dezamorsa o situatie tensionata. O vizita la prieteni, in cursul serii, readuce armonia si buna dispozitie in relatiile parteneriale.

Sagetator

Zi favorabila studiului si comunicarii. Poti obtine castiguri importante din tranzactii financiare. In partea a doua a zilei, esti anuntat(a) ca trebuie sa pleci intr-o calatorie in interes de afaceri, iar partenerul(a) de viata este nemultumit(a). Intuitia te ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Capricorn

Nervozitatea te poate pune intr-o situatie neplacuta in camin. Pastreaza-ti calmul si dedica-te unor activitati de rutina. N-ar strica sa fii mai tandru(a) cu partenerul(a) de viata.

Varsator

Poti obtine cu usurinta mici castiguri financiare, insa iti recomandam sa fii prudent(a) si sa eviti speculatiile de orice fel. In partea a doua a zilei, reusesti sa tensionezi relatia cu partenerul(a) de viata. Se pare ca ai o idee fixa in legatura cu schimbarea stilului de viata. Tine cont de sfaturile unei rude mai in varsta!

Pesti

Ai ocazia sa rezolvi o problema mai veche a familiei. In cursul diminetii, descoperi o oferta avantajoasa pentru cumpararea unei case sau pentru un schimb de locuinta. O persoana mai in varsta din familie, care este si finantatorul principal, se opune cu fermitate acestei initiative. Poi sa te bazezi pe intuitie.

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel

Zuzilici [pup]

Tzuni , multzumesc pentru horoscop, drum bun si distractie placuta!

Cristina, multa sanatate piticutzei si un [pup] de la noi!

[pup] TOATE FETELE ! Sa nu va suparati ca nu dau nume [flo]

Doina[gravi] si [zana]Oana(03.04.2003)

Album Oana

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...