Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Operatie genunchi - cat costa?

Recommended Posts

Buna!

In urma problemelor de la genunchi - expuse la subiectul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71234 -, se pare ca nu voi scapa de operatie.

Si sunt complet in ceata in ceea ce priveste "tarifele" (desigur, neoficiale...) ale unor astfel de interventii.

Ma poate ajuta cineva cu informatii de genul asta? Cat ar trebui sa dau la ortoped, la anestezist, etc?...

Multumesc!

Flavianaid="green"> si [copil] Tiana Mariaid="red"> (20.03.2004)id="navy">

Album Tiana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu-ti face probleme ca aceste informatii le primesti de la alti pacienti care sunt internati in acea perioada. Afli si cat trebuie sa dai la chirurg ortoped si cat trebuie sa dai la anestezist. Eu sunt din bucuresti asa ca nu prea stiu ce tarife sunt pe acolo dar cred ca vreo 200 Euro sunt de ajuns ( la Cluj cel putin ).

pupici, sa te faci bine cat mai curand

Silvi si bebe Alain

bunica mea e internata la ortopedia la urgentza la floreasca..daca ai nevoie de un medic scrie mi PM! CAT DESPRE TARIFE TZI le spune medicul cand il intrebi "cum sa procedezi ca sa fie si el multzumit si tu linistita"?

textul il stiu de la asistenta sefa de la sectzia de ortopedie.

[flo]

[pup]

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

Mama a facut in martie anul trecut operatie de ruptura de menisc la clinica Medsport (de langa bazin Lia Manoliu) si a platit 12,5 milioane. A intrat cazare o noapte, operatie, asistenta postoperatie (controalele + program de recuperare). A beneficiat de superconditii. Acelasi medic opera si la stat dar mama a considerat ca a facut banii.

Eu am avut aceasta problema si m-am operat acum 7 ani. Tarifele le-am aflat din spital, cit dai la anestezist, la doctorii care te operaza. A fost ingrozitor dupa operatie. Nu vreau sa te sperii dar am avut niste dureri atroce dupa ce m-am dezmortit. Mi-a pus si o atela de gips dupa operatie ca sa stea piciorul putin flexat. 6 saptamini am stat cu gipsul ala si pe urma trei uni nu am avut voie sa pun picorul in pamint. Pe urma am facut recuperare nu stiu cite luni. Ma mai doare si acum din cind in cind si tot timpul am grija cum calc si unde calc ca sa nu cad din nou. Cind ajung in tara am vorbit deja cu doctorul meu si urmeaza sa-mi fac niste injectii in genunchi (pentru intretinere). Probabil ca am sa trag toata viata cu treaba asta.

Letitia Criveanu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...