Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De Sfintele Pasti, printre straini!

Recommended Posts

id="Comic Sans MS">id="navy">

Este primul an in care nu sunt acasa cu ai mei de Sfintele Pasti.

Nu mai zic ca o sa si lucrez in perioada aceea, asta pentru ca islandezi au Pastele mai devreme cu aproape 2 saptamani.

O sa fie foarte trist. Voi cei plecati afara, nu simtiti lipsa acestor momente cu cei dragi?

Nana Motoc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ba da, eu simt lipsa, dar ce sa-i fac, asta e. Mi-am adus vopsea de oua din tzara, asha ca voi face outze roshii, ca astia aici n-au decit de ciocolata [xx(]. Eu sint la al treilea an departe, asha ca am inceput sa ma obisnuiesc, sarbatoresc pastele sotzului, dupa o saptamina al nostru... si tot asha, trec sarbatorile.

Povestea nasterii principesei noastreid="blue">

Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

si mie in primul an mi-a fost greu,dar acum deja m-am obisnuit.imi fac cumparaturile din timp(pastele nemtesc este cu putin inainte asa ca dupa vopsele de oua si decoratiuni nu prea gasesti) si il sarbatorim cu prietenii romani de aici.in timp te obisnuiesti.si sotul meu din pacate luni,la pastele ortotox va fi la servici.

[gravi]16+

Stiu si eu cum e ca de 2 ani l-am "sarbatorit" in Suedia.E nasol,pentru astia e ca o zi normala.Nici macar vopsele de oua n-am gasit decat f. greu,ca ei nu vopsesc ouale[alcool]Sper ca anul asta sa-l sarbatoresc acasa, dar nu stiu inca sigur daca va fi asa.

Macar am avut multumirea ca l-am sarbatorit de 2 ori:si pe-al lor si pe-al nostru.Au fost si invitati,doar suedezi si un danez, ca romani n-am in zona,dar degeaba, ca nu merge, nu reusesc sa creez atmosfera noastra romaneasca, ca n-am cu cine[xx(]

Intr-adevar,e greu departe de casa in astfel de momente.Si pt noi v-a fi al treilea Paste departe de casa,dar sincera sa fiu,cam incep sa ma obisnuiesc si sa nu mai tanjesc asa de tare.

Lasa,Nana,ca o sa facem si oua rosii,gasim noi vopsea,stai linistita [;)][pup]id="size1">

Flori

pentru mine a incetat sa mai fie greu atunci cand mi-am dat seama de fapt ca Sfintele Pasti nu inseamna petrecere cu drob de miel, stufat si cozonac, ci faptul ca Iisus Hristos a murit pentru pacatele noastre si a inviat a treia zi ca noi sa fim mantuiti prin El.

nu vreau sa sune a mustrare sau judecata, e doar experienta mea personala.

Pentru mine este al 7 lea an departe de casa, de fapt de tara (casa mea e aici deocamdata). Ce sa mai spun ca aici nu se sarbatoreste Pastele... Intr-un an am vopsit oua cu vopsea de unghii (nu le-am mincat, bineinteles)... Cu 2 ani in urma s-a nimerit sa fiu in tara de Paste, a fost frumos, dar eu m-am obisnuit si nu mai tinjesc dupa sarbatori. Asta este...

Cateii meiFotografie

Noi suntem asa confuzi ca nici nu prea stim exact cand e PAstele...

Si cred ca o sa imi lipseasca borsul bunicii mele de Pasti (o face special pt mine numai din legume si verdeturi!!!!) ...

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...