Happiness_4_us Publicat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2006 Aveti idee, branza Mascarpone pe care o folosim la Tiramisu, trebuie folosita la temperatura camerei sau scoasa din frigider? Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 eu o folosesc la temperatura camerei.de fapt toate ingredientele la temp camerei e bine sa fie cand faci prajituri. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Martie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Mercic mult! [floare3][floare3][floare3] Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
april Postat Aprilie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 la Tiramisu branza mascarpone nu poate fi inlocuita cu nimic??? intreb si eu. Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.id="blue">[floare3] "And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your yearsid="purple">" Abraham Lincoln Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Aprilie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 Din pacate nu. Asta e speciala ptr prajituri si vezi ca o gasesti in Carrefour. Este si romaneasca si italiana. Aia italiana este mult mai grasa si mai consistenta decat cea facuta de Napolact. Oricum sunt bune ambele, Nana Motoc Fotografii cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepenash Postat Aprilie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 Ba da, Aprilid="orange">, se poate inlocui cu Crema pentru Tiramisu de la Dr. Oetker. De fapt, crema asta preparata doar cu lapte sau cu lapte si smantana inlocuieste cu mare succes crema traditionala pentru Tiramisu (cea pe baza de oua crude - care nu sunt foarte benefice ficatului). Mama mea pregateste Tiramisu cu crema asta si juri ca este originala. Eu am incercat o singura data, dar am dat un pic gres, insa nu din cauza cremei, ci din cauza ca am inmuiat prea mult piscoturile[:(] Pepenash over and out! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Aprilie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 Pepenashid="red">, vrei sa spui ca toata crema se poate inlocui cu crema de la Dr Otker? Sau doar branza Mascarpone, ca ea asta a intrebat!? Nana Motoc Fotografii cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Aprilie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 Nu de alta, dar daca poate fi inlocuita toata crema, ar fi super, as incerca si eu. Nana Motoc Fotografii cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepenash Postat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 Pai, crema traditionala pentru Tiramisu se face cu branza Mascarpone, frisca lichida, oua, zahar, lichior, nu? Praful de la Dr. Oetker se amesteca doar cu lapte sau lapte si smantana si gata crema! Are acelasi gust ca si cea traditionala, dar gustul este dat de continutul prafului Dr. Oetker. O sa o intreb maine pe mama despre reteta exacta, adica daca mai pune si lichior sau ceva arome. Dar Mascarpone, oua, etc sigur nu pune cand foloseste praful asta! Pepenash over and out! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idora Postat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 Am facut si eu Tiramisu cu crema asta de la Dr. Oetker si a iesit destul de bun.Eu n-am pus nici o aroma in plus sau lichior, ca oricum crema e aromata.Simplu de facut.N-are oua care-s rele pt. ficat dar are E-uri[:D] ------------------------------------------------------------------------------ Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy"> poze Liseberg-Göteborg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.