Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Branza Mascarpone..

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 2 weeks later...

la Tiramisu branza mascarpone nu poate fi inlocuita cu nimic??? intreb si eu.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.id="blue">[floare3]

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your yearsid="purple">" Abraham Lincoln

Distribuie pe alte site-uri

Ba da, Aprilid="orange">, se poate inlocui cu Crema pentru Tiramisu de la Dr. Oetker. De fapt, crema asta preparata doar cu lapte sau cu lapte si smantana inlocuieste cu mare succes crema traditionala pentru Tiramisu (cea pe baza de oua crude - care nu sunt foarte benefice ficatului). Mama mea pregateste Tiramisu cu crema asta si juri ca este originala. Eu am incercat o singura data, dar am dat un pic gres, insa nu din cauza cremei, ci din cauza ca am inmuiat prea mult piscoturile[:(]

Pepenash over and out!

Pai, crema traditionala pentru Tiramisu se face cu branza Mascarpone, frisca lichida, oua, zahar, lichior, nu? Praful de la Dr. Oetker se amesteca doar cu lapte sau lapte si smantana si gata crema! Are acelasi gust ca si cea traditionala, dar gustul este dat de continutul prafului Dr. Oetker. O sa o intreb maine pe mama despre reteta exacta, adica daca mai pune si lichior sau ceva arome. Dar Mascarpone, oua, etc sigur nu pune cand foloseste praful asta!

Pepenash over and out!

Am facut si eu Tiramisu cu crema asta de la Dr. Oetker si a iesit destul de bun.Eu n-am pus nici o aroma in plus sau lichior, ca oricum crema e aromata.Simplu de facut.N-are oua care-s rele pt. ficat dar are E-uri[:D]

------------------------------------------------------------------------------

Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy">

poze

Liseberg-Göteborg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...