Happiness_4_us Publicat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2006 Ma intereseaza si pe mine cum reusiti sa faceti galustele sa fie pufoase si sa fie patrunse la mijloc? Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 Nana, vezi aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69968 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63057 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61949 ------------------ Numai bine, Natalia Bunatatiid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Martie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 id="Comic Sans MS">id="navy"> Mercic mult, Balbina! Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_tx Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 Nana eu fac compozitia din oua si gris nimic altceva.bat ouale bine(sa nu fie scoase imediat de la frigider) adaug grisul pana iese compozitia ca o smantana mai legata asa si apoi le pun in oala si in cateva min.sunt fierte.si inca un fix de al meu cumpar intotdeuna gris pachetul care are spic de grau pe el. andreeat & Alex -8 dec.2000 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMALAVINIA Postat Aprilie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2006 Nana draga,si eu am probleme cu galustele. Uneori sunt prea tari alte ori <<fug>> in supa. Depinde cum le nimeresti. Iti dau o reteta din ,,mami special" care o folosesc acum: 100 gr gris, 2 oua , putina sare. Bate bine albusul, apoi amesteca/l cu galbenusul! Toarna grisul in ploaie, pina ce compozitia are consistenta smintinii. IA cite o lingurita din compozitie si pune-o intr-o cratita cu apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare. Galustle fierb 10-15 min ( pina se ridica la suprafata) apoi se iau cu o lingura de spuma si se pun in supa!![pup][pup]de la oradea!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.