Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Doctor bun?

Recommended Posts

Va rog frumoas poate stie cineva sa-mi recomande shi mie un doctor bun la spitalul Witting.Mama unei prietene sufera de glaucom la ochi care in timp duce la orbire.Va rogggg...e disperata.Multumesc!

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Soacra mea are glaucom. Si nu stiam nici un oftalmolog renumit. Pur si simplu, a cerut o trimitere medicului de familie, care a trimis-o, mai intai, la Municipal (Ambulatoriu), unde i-au facut niste investigatii, dupa aia la un cabinet particular, unde i-au facut alt fel de investigatii (cu laser), iar acum, de aproape 1 an este in evidenta si in tratamentul unui oftalmolog de la Policlinica Panduri; este o doctorita buna si sufletista, la care am mers si eu. Se poate intra pe baza de trimitere sau contracost (200.000, parca). Daca vrei mai multe amanunte, da-mi un PM.

Pe de alta parte, depinde si in ce stadiu e boala: daca e stadiu incipient sau mediu, se prescrie tratament (picaturi) care se ia toata viata (nu vindeca, ci amelioreaza/stagneaza); daca stadiul este avansat, se impune interventie chirurgicala.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...