yank Publicat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2006 Azi am ajuns inapoi in Romania si in fata casei am gasit un pui de porumbel cazut intr-un cuib,de fapt era cu tot cu cuib cazut.L-am luat in casa,numai ca nu stiu ce sa fac cu el sa nu moara.Daca a scapat de pisicile din zona inseamna ca a avut zile,deci poate imi spuneti si mie ce sa fac cu el,cum sa il duc la mama lui?Si mai ales ce sa ii dau sa manance in afara de firimituri de paine.Oricum pina acum nu a mancat nimic.... Life`s a bitch and then you dieid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 Seminte, cereale,, apa!!Succes! Sa ti creasca porumbelul mare! corinadana mama Ralucai The mother's heart is the child's schoolroom. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aida_o Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 griu stiu ca maninca, dar acum depinde si cit de mic/mare e (e mic daca e pe alocuri golash si are inca acel puf galben care ii acopera corpul, e mai maricel daca nu-l mai are si penajul este - cit de cit - bine dezvoltat). nu ai cum sa il duci la loc de unde a cazut, cu tot cu cuib? este sigur porumbel? ca ei nu-si fac cuib in pomi (din ce povestesti tu, pare ca ar fi cazut dintr-un pom; daca era porumbel, nu prea avea cum sa cada cu tot cu cuibul, pentru ca porumbeii isi fac cuib numai in podurile caselor; greu de crezut ca ar fi cazut din podul unei case... poate numai daca avea cuibul chiar la iesirea pasarilor in pod). de-aia zic: daca e porumbel, il puteai duce cu tot cu cuib inapoi in pod. daca e gugustiuc, insa, mai greu sa te cateri in pom si sa-l pui la loc. si mai e o chestie: uneori, pasarile isi resping puii, daca acestia au fost atinsi de om. sorry ca am insistat pe treaba asta cu porumbel sau gugustiuc, dar am intilnit multi oameni care spun si gugstiucilor tot porumbei :) daca vrei sa-l cresti, sa stii ca e destul de greu. trebuie rabdare. e posibil sa fie nevoie sa-i bagi tu mincare in cioc, cite putin (daca e micut - piine inmuiata in apa, facuta bobite; griu ii poti da daca e mai maricel), pina vezi ca i s-a mai umplut gusha. bafta si rabdare, ca o sa ai nevoie din plin :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 eu stiu ca la mama lui nu mai poti sa-l duci pt ca i s-a schimbat mirosul si nu-l mai recunoaste. la animale asa e ,banuiesc ca si la pasari Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yank Postat Aprilie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 E porumbel ca parintii mananca de pe pervazul unui vecin de mult timp.Cuibul l-au avut intr-un pom din fata blocului in care stau.Are puf,e micut.Nu ma vad dandui boabe in cioc,dar o sa ii gasesc o mama adoptiva cu mai mult talent ca mine.Oricum o sa ma asigur ca o sa traiasca Life`s a bitch and then you dieid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aida_o Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 ah si uite un website legat de hranirea puilor de porumbei http://www.urbanwildlifesociety.org/WLR/BabyPij&DuvFeedg.htm iar de-aici, daca o sa compari ce ai acasa cu pozele, poti sa afli cam ce virsta are al tau :) http://www.speedpigeon.com/baby_racing_pigeon.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aida_o Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 aha. ma bucur ca nu o sa-l lasi de izbeliste :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionica Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 Yank Mie imi plac porumbeii la gratar!![:D]ai zis ca e si mama lui pe terasa? glumeam!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 Eu spun sa il duci la un veterinar...sau un centru pentru pasari...ei pot sa te sfatuiasca ce sa ii dai de mancare si cum... Din cate stiu, la varste mici mananca seminte, rame regurgitate de mama...asa ca poti sa le bagi la mixer, eventual cu putina apa si sa i le dai cu o seringa f subtire... Oricum daca nu o are pe mama, trebuie sa ii dai un supliment de vitamine...si daca chiar vrei sa ai grija de el, iti trebuie sfatul unui veterinar... Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] David[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 da-i malai, sigur o sa manince si apa - bea apa? eu am tinut un pui (era insa de turturea) in balcon pina s-a facut mare si a putut sa zboare - dar era balconul inchis. A trebuit sa-i fac cuib, sa-l invelesc iarna (ca era ger de -25 de grade) - numai sa zboare n-a fost nevoie sa-l invat. A fost un moment unic atunci cind i-am deschis geamul sa zboare, in primavara! Si-a incetinit zborul, acolo unde stia ca e geamul, parca s-a oprit in aer nevenindu-i sa creada ca e liber, apoi si-a luat avint drept spre inaltul cerului, cit mai sus! " Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.