Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Szeged - 6

Recommended Posts

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumim, Lianaid="red">![pup]si eu sper sa fie capitolul asta NUMAI cu reusite!

Mi-Kaid="red">, situ despre ce vorbesti! aceeasi impresie o am si eu de fiecare data cand ma intorc in tara, dupa o sedere mai lunga de 1 saptamana prin tari straine. [xx(] Si ma oftic d enu mai pot cand stiu ca s epoate mult mai bine, dar nu vrem! daca o sa am norocul tau [gravi][;)], macar eu am la cine sa merg linistita acasa, si-n privinta profesionalismului, si a curateniei. Singura problema e ca e foarte ocupata dr-a mea si mai si pleaca cateodata...

Andreea.Pozele mele

Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata tuturor!

Intervin si eu cu o intrebare,in caz ca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare.

Am o verisoara careia i s-a recomandat sa faca FIV in Budapesta.Stie cineva cum sta treaba pe acolo?Cum se procedeaza incepind cu programarea,cazarea,pret,si tot ce altceva mai implica aceasta procedura?

Va multumesc

Mi-Kaid="red"> imi pare rau ca ai dat de asemenea conditii. Din pacate stiu despre ce conditii vorbesti. Macar sa te bucuri ca ai facut FIV-ul in conditii decente. Ti-am povestit la mine cum a fost.[pup]

Andicu, Liana, Mirabella, Auburn, Pussi id="red">si celelate fete, va pup [pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup]

poze

Ceau fetelor!

Mi-ka id="red">imi pare rau ce ai patit.Ai fost la un cabinet particular?Nu pot sa cred asa ceva!trebuie sa ai grija pe unde mergi.Vezi ca ti-am scris un PM.

Andicuid="red"> cu ce vii in Timisoara? poate ne vedem totusi marti, te sun oricum.

Crinutza,Pussiid="red">, [dual][dual]

Liana 30id="red">, te pup, esti o scumpa[flo][flo]

Buna fetelor.

Mirabelaid="red">, eu si al meu sot venim cu masina noastra. Asa ca maine ne asteapta un drum d evreo 800 km pana la Timisoara [ups].Sper sa fie vremea frumoasa. Pai vorbim atunci marti.M-as bucura sa poti si tu veni. Noi ne-am gandit s aplecam pe la 10, 10.30 cel tarziu, sa avem timp sa ajungem si sa si apucam sa schimbam bani. Programarea e la 13.30, ora lor.

Adeliaid="red">, ma gandesc ca se procedeaza cum am facut noi ptr Szeged. De pe site-ul lor iei nr de telefon de la clinica din Budapesta si suni sau dai un email. Sper sa fie la fel de prompti ca cei din Szeged.

Crinutaid="red"> si eu te [pup][pup]!

Eu sunt in pregatiri de drum azi, dar inainte facem o plimbare cu catelul si finutul [:D] prin parc. Eu ma tot rog sa nu-mi vina uratii [haibat] pana maine sau cel mai bine, pana marti (de fapt marti ar trebui, dar se mai grabesc cateodata), ca poate am noroc si-mi da AC dr de la prima consultatie, ca analizele sunt bune toate. Am vazut ca unora dintre voi v-a dat anticonceptionalele din a2a sau a3a zi de CM, si asta sper si eu...ca as incepe imediat sa le iau![ruga]

Va [pup] pe toate!

Andreea.Pozele mele

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...