Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

totul s-a prabusit...

Recommended Posts

e foarte ciudat ce ne rezerva viata..azi pun un subiect pe forum ..maine altul...doar ca azi sunt distrusa psihic de ceea ce am facut si cred ca aceasta zi nu o voi uita cat voi trai ...o zi care m-a schimbat cum nu am crezut ca se poate...

totul a inceput acum 3 ani..o relatie frumoasa...pe care cu prima pb am calcat-o in picioare...am avut un moment de nesgiuranta...nu am mai vb cu pers respectiva..totul era ciudat..am crezut ca vrea sa ne despartim si..ma rog nu am scuze..am iesit cu altcineva...Nu am putut sa nu-i spun si am facut asta..a fost devastator...nu voi uita niciodata aceasta zi si ce a fost si este in sufeltul meu..nu-mi vine sa cred ce am facut..nu stiu ce a fost in capul meu,am distrus increderea ..absolut tot ce ne lega....si acum simt ca mor..dar mai conteaza?

ma simt groaznic....nu stiu ce sa fac..este ora 19 si eu de ieri de dim nu am mancat..ma distrug singura ,nu mai stiu pe ce lume sunt..nu-mi sa cred ca am putut face asa ceva...

cum sa trec peste? mai e cineva care a trecut prin asa ceva? cum o sa mai dau eu ochii cu el? il iubesc..dar ma va ierta? daca ma va ierta..poate va fi doar ca sa imi faca la fel..nu stiu...sunt putin spus deprimata...psihic,fizic nu mai sunt eu....:(

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul răspuns

draga mea..liniste-te in primul rand.

cum adica ai iesit cu altcineva? doar asa la un suc...sau...cum?

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

da..am iesit ..si mai rau a fost ca l-am sarutat....of....nu pot spune ca putea fi mai rau...dar acum nu mai stiu ce sa fac..sa-l sun pe prieten....oare asta ar avea nevoie?sa-l las singur? sa insist?[bang][bang][bang][bang][bang]

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

hm

deci nu esti casatorita.

ai avut o perioada de nesiguranta si ai sarutat alt baiat.

parerea mea e sa-l lasi azi in pace si ca o sa fie bine.de cand n-ai mai vorbit cu el?

trebuie sa aveti o discutie in care sa-i explici nesiguranta ta etc.

calmeaza-te.iesi afara la plimbare.

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

dar de ce crezi ca a vrut sa va despartiti? si ce te-a impins sa iesi cu altciva si sa-i si spui?

eu zic sa-l lasi sa-si revina putin - ca sa nu-l iei chiar cand e suparat si sa faca vre-un pas pe care amandoi sa-l regretati..

eu i-as trimite un sms .. si cam atat pe moment..id="Comic Sans MS">

------------------------

Louiseaid="Comic Sans MS"> siid="Comic Sans MS"> Banditid="Comic Sans MS">[pis]

s-a suparat pt ca il stia..si a venit intrebarea de ce tocmai cu el?

ca pe mine ma credea ca sunt altfel,ca e ceva deosebit dar se pare ca sunt ca restul...ca dc am vrut sa ma razbun am reusit cu vf si indesat..

toate astea au fost azi...i-am zis ca imi pare rau..ma privea cu ura...e foarte orgolios de fire...of..doamne dar dc era mai mult si ma culcam cu altcineva?eu nu mai pot sa fac absolut nimic..sunt terminata.

nu vreau sa-l mint si nu as fi putut sa traiesc in miniuna..eu mereu am fost sincera si chiar dc l-am ranit asa am considerat ca e mai bine..sa-i zic eu decat sa afle pe viitor si sa fie mai rau..asta m-a impins sa-i zic..si faptul ca-l iubesc

am iesit cu altcineva..pt ca ne vedeam f rar..o data pe sapt cate 20 de min in fuga..apoi a urmat o pauza..de ambitie dn partea amandorura..de vreo 2 apt si ceva..si eu am iesit cu altcineva..celalalt a fost langa mine cand eram singura..si parca a venit ca o plasa de salvare..suna aiurea...

l-am intrebat ce o sa se intample si nu a zis nimic...sms i-am dat si i-am zis ca e alegerea lui si ca imi pare rau..dar nu mi-a mai rasp..il obsedeaza faptul ca am iesit cu un anume baiat si ca noi l-am considerat prostu nostru...:( ceea ce nu e adevarat...

O data pe saptamana, cate 20 de minute pe fuga nu e in regula. Nu prea se poate numi relatie. Daca asta se intampla din cauza lui, eu zic sa nu faci nimic, sa ii lasi timp sa se gandeasca de ce s-au intamplat toate astea. Daca isi gaseste vreo vina ar trebui sa se mai inmoaie. N-ar trebui sa faci mai mult decat sa ii comunici ca atunci cand se va simti pregatit vei fi acolo sa aveti o discutie. Asa lasi mingea in terenul lui si vei sti si tu daca il intereseaza relatia cu tine sau ce mama zmeului e cu el...

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

off si tu.. pei iesi cu unu pe care-l stia? [;)]id="size1">

hai lasa nu mai fi asa suparata..

normal ca nu i-a cazut bine. nici tie banuiesc ca nu ti-ar fi cazut daca era inversid="size1">

lasa-l sa se calmeze.. si bine a zis iepu.. plaseaza mingea in terenul lui..

[pup] id="Comic Sans MS">

------------------------

Louiseaid="Comic Sans MS"> siid="Comic Sans MS"> Banditid="Comic Sans MS">[pis]

el era ocupat..are de lucru..insa mi-a zis ca tot ce face ...a facut pt noi sa ne fie bine in viitor..si ca chiar dc ne vedeam rar nu trebuia sa fac asta..asta nu e motiv...

quote:Originally posted by lyvya

el era ocupat..are de lucru..insa mi-a zis ca tot ce face ...a facut pt noi sa ne fie bine in viitor..si ca chiar dc ne vedeam rar nu trebuia sa fac asta..asta nu e motiv...As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

id="quote">id="quote">draga mea un barbat oricat de ocupat ar fi nu se vede cu tine doar 1 data pe saptamana. Si atunci ce faceti???? vorbiti ? sau faceti dragoste??? Imi pare rau ,dar mie mi se pare ca baiatul asta nu are ganduri serioase cu tine , te tine doar pt [xinpat].parerea meaTe invit insistent sa citesti urmatoarea carte , unde situatia ta e explicata pe largHe's Just Not That Into You: The No-Excuses Truth to Understanding Guys by Greg Behrendt, Liz Tuccilloam intrebat ce o sa se intample si nu a zis nimic...sms i-am dat si i-am zis ca e alegerea lui si ca imi pare rau..dar nu mi-a mai rasp..il obsedeaza faptul ca am iesit cu un anume baiat si ca noi l-am considerat prostu nostru...:( ceea ce nu e adevarat...mie-mi suna a scuza- motiv ca sa scape de tine.Oricum din ce povestesti tu voi nu ati avut niciodata o relatie normala . sau doar in ultima vreme va vedeati 1 data/ saptamana???PS Intr-o relatie normala te vezi zilnic sau cel mai rar 1 data la 2 zile si vorbesti zilnic la telefon .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...