ancutzathree Publicat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2006 deci,reclamatzia vreau sa o fac catre furnizorii de apa potabila,ma ajuta cineva? va mutzumesc anticipat!id="blue">id="Georgia"> anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia"> Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet"> Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia"> ...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...id="right">id="violet">id="Georgia"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moana Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 catre APANOVA? ce vrei sa scrii in ea? adica ce reclami? oana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancutzathree Postat Aprilie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 quote:Originally posted by moanacatre APANOVA? ce vrei sa scrii in ea? adica ce reclami?oanaid="quote">id="quote">da,vreau sa reclam ca la robinet curge numai namol de vreo doua saptamani[bang]...id="blue">id="Georgia">anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...id="right">id="violet">id="Georgia"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krelia Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 ...ma bag si eu - am intrebat administratora..si cica...esplicatiunea ar fi ca baga apa de pe retur..si d-aia vine "capucino" .....eh..ca sa nu mai spun ca, de cele mai multe ori, fraierii...adica noi ...incalzim apa pt toata coloana..ca deh...ne spalam si noi ca oamenii de dimineatza....(da' doar nu cu apa rece)..nu stiu frate..da' astia ori nu se spala asa de dimineata..ori sunt toti patroni si se trezesc tarziu?[alcool]quote:Originally posted by ancutzathreequote:Originally posted by moanacatre APANOVA? ce vrei sa scrii in ea? adica ce reclami?id="quote">id="quote">da,vreau sa reclam ca la robinet curge numai namol de vreo doua saptamani[bang]...id="blue">id="Georgia">id="quote">id="quote">No more kinky stuff! Soon to be a married woman! Krelia...viitoare printzesita26 august 2006id="right">"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?" id="right">id="size1">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancutzathree Postat Aprilie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 nu ma ajuta nimeni?id="blue">id="Georgia"> anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia"> Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet"> Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia"> ...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...id="right">id="violet">id="Georgia"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carola Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 simplu. scrii de cand se intampla,ce se intampla si nemultumirea ta. eu asa le-am scris si au venit si au luat probe de apa de 2 ori , ptr. ca era cu probleme, au trimis si Sanepidul. succes Bau! "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela_tutuianu Postat Aprilie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2006 teapa. cam multe subiecte de 1 aprilie,nu? "niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancutzathree Postat Aprilie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2006 quote:Originally posted by gabriela_tutuianuteapa.cam multe subiecte de 1 aprilie,nu?"niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red">id="quote">id="quote">ha ha ha, raspunsul e corect dar n-ai nimerit subiectul[:-)))][:-)))][:-)))]id="Georgia">id="blue">anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...id="right">id="violet">id="Georgia"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela_tutuianu Postat Aprilie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2006 banuiam eu ceva dar am fost pe aproape si singura care a remarcat,nu? [cool] "niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.