Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dieta hipocalorica

Recommended Posts

.... inca un subiect depre cum sa slabim!....

Eu am fost al medicul nutritionist si mi`a recomandat o dieta hipocalorica, 1200 kcal/zi. Ieri m`am apucat si eu de ea.... Ce pot sa spun, a fost binisor!

Ma gandeasm ca poate printre voi sunt fete care tin sau au tinut aceasta dieta si pot veni cu sfaturi si sugestii din experienta proprie. Sa trecem mai usor peste aceasta perioada....

Va astept!

Sid="blue">evdiklEid="blue">rim arasiNid="blue">da en Sid="blue">evdigim kim bilIid="blue">yor musuNid="blue">?id="Comic Sans MS">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si eu asta fac... in prima luna au sarit 6 kile, are si rezultate "vizibile" insa o tin in continuare. Fac si un pic de miscare, chiar zilnic minim 15-20 minute- fitness, odata pe sapt. merg la piscina, sper sa pot merge mai des daca vine vara. De o sapt. am inceput sa iau si Clarinol, ca tot mai am ceva grasime urata:(((

Imi place dieta asta, pot manca orice, chiar si praji sau cioco.

[pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002

pozici poze noi

Buna, Gabi!

Ma bucur mult ca ai raspuns la subiectul asta! Chiar vroiam sa cer info mai detaliate despre dieta asta....

Spune`mi te rog cum e cu fructele si legumele (proaspete).... Adica tu le mananci in portii repartizate pe intreaga zi, sau ca si "gustari"? Eu de exemplu ieri (deh, prima zi!) pe la 7 seara nu ma puteam de foame si am mancat mandarineeee..... cam multe [pofta] Oricum m`am uitat aici si am vazut ca nu prea au multe calorii.... sau asa vreu eu sa cred [pofta] Parca medicul zicea ca fructe & legume proaspete poti manca oricat... sau nu am inteles eu bine??

La fel si cu supa de legume?.... Ca si din aia as manca oricat

[pofta]

Despre paine ce poti sa`mi spui? Eu am voie 4 felii/zi si cred ca o sa reusesc sa ma conformez. Mananc din cea graham.... o fi vreo problema?

Ok, destule intrebari pentru inceput. Sper sa ma poti lamuri putin!

Mersi mult! [flo]

I could give up chocolate but I'm not a quitter...

fetelor imi spuneti si mie despre ce e vb?

eu am tinut disociatul din Ianuarie si am dat jos aproape 5 kg...desi am mai calcat si pe-alaturi....

si ma gandesc sa schimb...ca m-am saturat si cred ca nici corpul nu mai reactioneaza cum ar trebui....de 2,3 saptamani stagneaza....

va rog!imi spuneti si mie cum e dieta asta,pleeeease![flo][pup]mai am de dat jos numai 3kg![:X]

Alina

mamica de Diana

"Fii atent daca faci femeia sa plinga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile. Femeia a fost facuta din coasta. Nu din picior, ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara. Ci dintr-o parte, ca sa fie egala. Sub mina ca sa fie protejata si linga inima ca sa fie iubita"

quote:Originally posted by Iubika

Buna, Gabi!Ma bucur mult ca ai raspuns la subiectul asta! Chiar vroiam sa cer info mai detaliate despre dieta asta.... Spune`mi te rog cum e cu fructele si legumele (proaspete).... Adica tu le mananci in portii repartizate pe intreaga zi, sau ca si "gustari"? Eu de exemplu ieri (deh, prima zi!) pe la 7 seara nu ma puteam de foame si am mancat mandarineeee..... cam multe [pofta] Oricum m`am uitat aici si am vazut ca nu prea au multe calorii.... sau asa vreu eu sa cred [pofta] Parca medicul zicea ca fructe & legume proaspete poti manca oricat... sau nu am inteles eu bine??La fel si cu supa de legume?.... Ca si din aia as manca oricat [pofta]Despre paine ce poti sa`mi spui? Eu am voie 4 felii/zi si cred ca o sa reusesc sa ma conformez. Mananc din cea graham.... o fi vreo problema?Ok, destule intrebari pentru inceput. Sper sa ma poti lamuri putin!Mersi mult! [flo]I could give up chocolate but I'm not a quitter...

id="quote">id="quote">Iubika, la mine e mai complicat, ca nu-mi plac fructele:( Ceea ce am facut eu, nu stiu daca-i bine, la inceput mi s-a parut prea drastic.... dimineata de obicei nu prea mananc, sau eventual un pahar de lapte cu un pic de cacao, si mai mananc un pic pe la 17 cand ajung acasa- ex. 2 feliute de graham cu putin salam si margarina, sau mancare gatita, orice, dar portie mica- vreo 4-5 linguri, si ca desert o patratica de ciocolata sau un dots. In rest ceai neindulcit sau apa plata, si daca nu mai pot de foame atunci pastile de fibra. Dimineata daca pedalez vreo 20 de minute, nici nu imi trebuie mancare:)))) E mai simplu sa exclud mancarea din creier, decat sa-mi bat capul toata ziua, ce si cat am voie. Incerc sa-mi distrag atentia in timpul zilei, nroc ca si colega mea vrea sa slabeasca si nu ne sta toata ziua gandul la mancare.[pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002pozici poze noi

quote:Originally posted by alinaxeni

Spuneti-ne si noua ce trebuie sa mancam in fiecare zi si ce trebuie sa facem.alina

id="quote">id="quote">Buna Alina!Ideea regimului este sa "mananci" un anumit nr de kilocalorii pe zi, in functie de cate kg ai de dat jos (in cazul meu meniu de 1200 kcal/zi, trebuie sa scap de 6-7 kg). Pentru a calcula cate kcal are un produs alimentar, vezi ca am dat un link undeva mai sus - iti calculeaza direct acolo.Bineinteles, sa presupune ca trebuie sa faci multa miscare, sa bei lichide multe, dulciuri/fainoase/alcool/prajeli mai deloc etc.In principiu e un stil de viata.... cel putin asa mi`a zis mie Dr [alcool]Ce ziceti fetelor, va alaturati si voi?I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Gabi, mersi de raspuns! Pana la urma cred ca o sa ajung sa interpretez si eu "meniul"..... sa vedem daca imi iese [help] O sa trag tare cu favoritele mele: mandarine (mai ales seara [:D]), supa de legume si iaurt dietetic cu paine graham [:o)]

Oricum din ce ai scris mi se pare ca tu mananci FOARTE putin, mai ales la servici.... Dimineata nici eu nu servesc nimic, decat cafeaua, dar al munca mai rontai... sa vedem ce! [:D]

Mai astept sugestii de la tine.... si de la cine mai are experienta cu dieta asta!

O seara frumoasa!

I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Iubika, seara dupa 18,00 e bine sa nu mananci deloc, doar sa bei apa plata.

Azi dimineata daca apuc, am sa mananc cartofi frantuzesti. vreau sa invat sa mananc mai consistent dimineata, la pranz doar ceva usor, ca asa mi-ar fi si mai bine.

Acum merg la pedalat:)

[pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002

pozici poze noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...