carmen_ardelean Publicat Aprilie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 2, 2006 Sunt la sarcina numarul 2 si am dureri cand stau intinsa in pat la fiecare miscare a picioarelor, la intoarcerile de pe o parte pe alta. Daca ar fi dureri simple, ar merge, dar sunt asemanatoare durerilor de febra musculara abdominala( pt cele care au facut prea multe abdomene...cam asa e durerea...).Medicul mi-a dat magne-b6, dar nici gand de ameliorare...Culmea e ca la sarcina 1 ma durea daca ma plimbam, acum mi-e groaza sa ma asez in pat.Ati patit? Normal, durerile sunt insotite si de contractarea uterului zeci de minute...no=spa e zero...ce sa mai fac?Avem 28 de saptamani si ma gandesc ca mai avem ceva de suferit... carmen cu dei 13.04.2006 si miruna delia 28 + Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medeea76 Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 Carmenid="red">, eu am durerile aste de la jumatatea sarcinii si sunt datorate intinderii ligamentelor. Sa vezi ce nasol e cand nu te poti misca de durere pt. ca intinderea uneori e foarte mare. Asta nu e o problema, de gandit imi da contractarea uterului despre care vorbesti. Daca sunt contractii, e nasol, daca e doar senzatia de contractare, poate fi tot de la ligamente. Injectiile cu No-Spa fac minuni, nu se compara cu pastilele, poti sa incerci, nu au contraindicatii, dar pt. linistea ta poti intreba si un medic. http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png Medeea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanae Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 Si eu am acelasi lucruri,insa nu asa intens ca la tine.Incearca si No-spa injectabil este diferenta mare fata de pastile,se absorb mai bine si isi fac mai repede efectul (daca le suporti). Pt. contractarea uterului eu fac injectii cu Gravibinon si ma simt mult mai bine. Inainte de a lua orice hotarare -intreaba-ti medicul. Roxana [gravi] + Diana [fetita]4 ani http://photos.yahoo.com/roxanaenea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmen_ardelean Postat Aprilie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Medeea, la mine au inceput la 13 saptamani si crede-ma, chiar nu ma pot misca cand e sa ma doara...e vorba de statul in pat pe-o parte si de momentele in care ma mai asez pe jos sa ma joc cu dei care are aproape 2 ani...medicului i-am spus si mi-a dar magne-b6, no-spa si gynipral. Ei cu contractarea uterului..la fel a fost si la prima sarcina...si problema e ca nu sunt contractii de cateva minute, ci de ore...si de internare m-am saturat, ca si prima data si acum am stat si cat am stat era bine, dupa ce ieseam...iar de la inceput...voi incerca si cu injectabil...multumesc mult si roxanei... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzi Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Draga Carmen, si eu consider ca injectiile sunt mai eficiente. Mai este lizadon si scobutil. Si eu am niste dreri cind stau pe o parte. Sint ascutite. Eu ma gindesc ca apasa bebelina pe ceva. Imi amortesc si 3 degete de la mina stanga. Eu am avut contractii prin saptamina 18 si de atunci am luat gynipral jumate dimineata si jumate seara. Si cred ca ma ajuta. Sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianaiulie2009 Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 off topic : Carmen draga mai da o fuga si pe la fetele din zalau !!! albumele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.