Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluj rulz! (43)

Recommended Posts

NOIid="red">id="size4"> (album 1)id="size3">album 2id="size4">id="orange">descantecid="green">roxana1974id="orange"> - [copil] Serbanid="blue"> , 22 iunie 2004, pozeid="size1">id="green">Danaid="purple">carrieid="brown"> - [copil] Theodora Alexiaid="red"> , 30 mai 2003, pozeid="size1">id="green">Ralucaid="teal">dpintilieid="maroon">mariana tacheid="purple"> - [copil] Stefan Adrianid="blue">, 20 aprilie 2004, - poze1id="size1">id="green">[copil] Simon Andreiid="blue">, 30 august 2005 - poze2id="size1">id="green">pufymicid="limegreen">ad_riannaid="green">carinaid="orange">caaraid="purple">baby-boomid="brown"> - [copil] Eliseid="red">, 9 iulie 2004canuta-om-sucitid="teal">tuchiid="maroon"> -[copil] Dragosid="blue">, 3 aprilie 2003 - [copil] Medeaid="red">, 10 aprilie 2005Moniqueid="limegreen">laura_sid="green">TatianaGid="orange"> - [copil] Clara-Mariaid="red">, 31 ian 2004, pozeid="size1">id="green">nana_simid="purple">Tinabeveid="brown">AdelaPid="teal"> - [copil] Tudorid="blue"> , pozeid="size1">id="green">m_monicaid="maroon">Anneliseid="limegreen"> - [copil] Anaid="red"> , 9 iulie 2004scarmanusid="green">ra 75id="orange">ancuzzaid="purple"> - [copil] Alessiaid="red">, 7 august 2004 (18,42), pozeid="size1">id="green">lauradariaid="brown">Ripleyid="teal">nonnaid="maroon"> - [copil] Vladid="blue">, 20 octombrie 2003scumpyy19id="limegreen">Ilinca79id="green">impreunaid="orange"> - [copil] Saraid="red">, 25 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">mihaela emaid="purple"> - [copil] Dariusid="blue">, 20 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">ralucamesid="brown"> - [copil] Stefaniaid="red">, 19 septembrie 2004, pozeid="size1">id="green">asiid="teal"> - [copil] Razvanid="blue"> , 7 martie 2004, pozeid="size1">id="green">codruta_grgid="maroon"> - [copil] Petra Alexandraid="red">, 9 august 2005, pozeid="size1">id="green">henyid="limegreen">paralutaid="green">steauaid="orange"> - [copil] Alexandru Tudorid="blue">, 11 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">Flavia Mariaid="purple"> - [copil] Antonio Mihaiid="blue">, 29 mai 2004, pozeid="size1">id="green">Monaganid="brown">Daraid="teal"> - [copil] Dariaid="red"> , pozeid="size1">id="green">Alexa-Ioanaid="maroon">joszaerikaid="limegreen"> - [copil] Norbertid="blue"> , 7 decembrie 2003, pozeid="size1">id="green">Ralu-Catid="green">svetyid="orange"> - [copil] Dan Emilianid="blue">, 26 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">machetutzaid="purple"> - [copil] Lucianid="blue">, 3 martie 2004, pozeid="size1">id="green">Boca Danielaid="brown"> - [copil] Alexid="blue">, 27 iulie 2004Alinutzaid="teal">roxaniceaid="maroon"> - pozeid="green">id="size1">Creolaid="teal"> - [copil] Maria Sarahid="red">, 13 aprilie 2005Oaspetzi:Tzuniid="orange">jubicaid="purple">Luciaid="brown">Linusaid="teal">Csyllaid="maroon">ana_bid="limegreen">sasoid="green">Silvia Popaid="orange">babygirlid="purple">Olimid="brown">country girlid="teal"> - [copil] Ilincaid="red">, 10 septembrie 2005, pozeid="size1">id="green">Mult spor la scris, domnitelor!!!id="size3">id="red">[pup][8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [copil] Simonid="size2"> (30.08.2005)Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">Sanatate Maxima!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 162
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna seara, dragelor!

Stanca, m-ai facut sa rad bine la motivarea adusa pt absenta ta de pe topic pe data de 1.04. Nici pe mine nu m-a pacalit nimeni pe 1.

Roxi, am fost la biserica eu+Stefan; Simon si tati au fost la plimbare. Voi ati lenevit?

Svety, sa-ti traiasca mamica! Sa fie sanatoasa si sa se bucure si de o nepotzica [;)].

Flavia, imi scapa numele de fam. Edit are vreo 23 ani; are defect de vedere. A facut kineto.

Oana, ne-am simtit super la voi! (cu o exceptie [:(!])id="size1">. Am uitat sa-ti spun ca ai o domnisoara pe cinste! A fost mortala Medeea!

Simonica, tu cum te mai simti??? Ma ingrijorezi!

Cine ma acompaniaza?

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [copil] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

Sanatate Maxima!!!

Svety, la care Lucian i-ai urat la multi ani???

Flavia, te rog sa observi ca aveti si link-ul cu poze pe listutza [;)]

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [copil] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Sanatate Maxima!!!

Svety, [ups] [:D]

Ai facu o [vrajitor]?

Sanatate Maxima!!!

Svety, io am ochi de vultur [:D] [pup]

Sanatate Maxima!!!

Sper ca nu am dat-o iar in bara, e ziua lui Dragos in 3 aprilie, nu? Deja e 3 cred. Mariana multumesc de urari pt. mama.Daca o fi tot nepot, no problemo. Iaca o poza cu mama, facuta ieri mama, la "chef". Dani dormea de n-avea treaba.

Mai vedeti si poza cu Dani cu costum de blugi. Tin sa se remarce cat e de bronzat!

Dani, generatia in blue-jeans

tot Dani

mamiid="Book Antiqua">id="size3">id="red">[curat]de daniid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[copil]cici cochet baiatid="purple">(26 iulie 2005)

albumul lui Daniid="blue">[patut]

piticii lui Danutzid="blue">[:o)]

Doamne, nu stiu ce am in seara asta, asa ca o las balta! Iar am bagat o minune in text, sper sa fi scapat de Mariana, ca am modificat iute.

Dani cred ca-i tare obosit ca de doua ori a inceput sa planga-n somn, da tare, parca-l batea cineva! Saracu. Sper sa nu faca otita ca azi l-am tinut putin si-n capul gol si cu sapcuta aia de blugi, dar cu urechiile afara. Se cam freaca la o ureche...dar i-am apasat in dreptul lor si nu reactioneaza.

mamiid="Book Antiqua">id="size3">id="red">[curat]de daniid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[copil]cici cochet baiatid="purple">(26 iulie 2005)

albumul lui Daniid="blue">[patut]

piticii lui Danutzid="blue">[:o)]

Svety, de data asta ai scapat. Nu am vazut nimic. Oare cu ce ai comis-o de data asta?

Am vazut pozele. Ai o mama meseriasa tare! Inca o data sa-ti traiasca!

Si am observat cat de bronzat e Dani! Super! Ma intreb cum va fi pana la sfarsitul verii?! Nu-l mai recunoastem.

Roxi, am uitat sa-ti spun: Roxa e fff bronzata pe fata. Nici nu o mai recunosti (soro sa nu te superi pe mine ca am pomenit de bronzul tau, ok?)

Cu asta va [pup] pe toate ca plec la culcare.

Somn usor!

Sanatate Maxima!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...