Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul nurorilor (29)

Recommended Posts

Nurorile cu soacre buneid="red"> si nebuneid="blue"> [bis] 1.impreunaid="red">(28.08.1979)______________1.gabibartaid="blue">2.BraveGirlid="red">(26.05.1981)______________2.camelia72id="blue">(1.02.1972)3.boeruid="red">____________________________3.cornelianeliid="blue">4.ralucamesid="red">________________________4.linusaid="blue">5.badjokeid="red">__________________________5.Natyid="blue">6.Boobooricuid="red">_______________________6.angy11id="blue">7.klumea_blondyid="red">____________________7.olimid="blue">8.Himmelsduftid="red">____________________8.monaganid="blue">9.gylyid="red">_____________________________9.loreenid="blue">10.kisstherain999id="red">___________________10.dia_biid="blue">11.joneid="red">___________________________11.inaioanaid="blue">12.mara95id="red">_________________________12.a.cicelid="blue">(8.04)13.adimercedesid="red">____________________13.devyllaid="blue">14.lavinaiid="red">(24.08.1983)_____________14.jozsaerikaid="blue">15.Cloverid="red">_________________________15.Ralu-Catid="blue">16.soarenistorid="red">_____________________16.alexa00id="blue">17.mihaela amaliaid="red">___________________17.diadanielaid="blue">18.niccosteaid="red">_______________________18.Lonaid="blue">19.fannna2003id="red">(22.01.1969)_________19.mebid="blue">20.RaluDid="red">__________________________20.Paula2003id="blue">21.NinaRid="red">__________________________21.Beeid="blue">22.SunSmileid="red">(22.05.1980)___________22.mandaid="blue">23.minaid="red">___________________________23.Gianaid="blue">24.andoraid="red">_________________________24.cherry22id="blue">(22.08.1976)25.marinarid="red">(17.04)__________________25.corneliaaid="blue">26.ancuta_stanid="red">____________________26.diaanid="blue">27.nebunica_zapacicaid="red">_______________27.annitha_clid="blue">28.Alynutzaid="red">(23.05)________________28.Ileana Cosanzeanaid="blue">29.Nadia1976id="red">[14.12.1976)__________29.axiaid="blue">30.roxaniceaid="red">_______________________30.Siminafid="blue">31.Boca Danielaid="red">____________________31.cristiamaid="blue">32.addinelid="red">_________________________32.Gargaritzaid="blue">_________________________________33.alionushcaid="blue">_________________________________34.Raza de soareid="blue">(24.07)_________________________________35.sigridid="blue">_________________________________36.andreea_trendid="blue">_________________________________37.ioana2004id="blue">_________________________________38.jokerid="blue">_________________________________39.bunicutaid="blue">(27.12.52)_________________________________40.Eliseid="blue">_________________________________41.mokoid="blue">_________________________________42.pinguleasaid="blue">_________________________________43.ciuleandraid="blue">_________________________________44.simienaid="blue">_________________________________45.Clauf1000id="blue">_________________________________46.Karolid="blue">_________________________________47.kitty_nicid="blue">_________________________________48.zanazanelorid="blue">_________________________________49.rediid="blue">_________________________________50.Flafloid="blue">SOACRELE NOASTREid="size3">capitolul 28Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neatza dragelor, am aparut si eu, desi imi vine sa lenevesc in pat, la noi ploua si e urat [q]

Sun cum sa nu fiu multumita, mai ales ca suporterii din Galati i-au aplaudat pe stelisti si huiduit pe dinamovisti :)))

Raza se pare ca ati rezolvat multe in wk asta, sa va vedeti si cu invitatiile in mana cat mai curand si ati scapat de ce-i mai greu :)

Andreea wk asta nu prea am avut musafiri, doar sambata, ieri am fost boieri, am lenevit toata ziua:) Las ca nici tu n-ai dus lipsa de activitate [:D]

Fetele noi, nu uitati ca ati ramas datoare cu detalii :)

Revin, pupici [pup]

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Neata!

Fetele ,gata ati aparut?[pup].

M-a anuntat soacra ca miercuri sau joi se intoarce.[q][q].Si ce viata frumoasa duceam.[q]

Zana ,tu ce faci? Te astept cu ultimele stiri!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

sunsmileid="blue">imi pare rau ca se-nmultesc cele rele...

ia sa faca mama o urare...

cele bune sa se-adune ...cele rele sa se SPELEid="red">

mai socrelelor...ce naiba ati uitat ca si voi ati fost nurori????

ce-ar fi daca am putea intoarce timpul sa ve vedem si noi pe voi cu socroseniile voastre...va venim noi de hac pana la urma...

NU UITATI CA BAIETII VOSTII SUNT IN MAINILE NOASTRE!!!

na ca m-au enervat socroseniile astea rele...ce drak au...pai e posibil sa fie atat de acre cu nurorile lor...

beeei acriturilor ati castigat o fataaaaa.a...

[mamica]de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

quote:Originally posted by impreuna

Andreea wk asta nu prea am avut musafiri, doar sambata, ieri am fost boieri, am lenevit toata ziua:) Las ca nici tu n-ai dus lipsa de activitate [:D]

id="quote">id="quote">

Si sa vezi ce saptamana ma asteapta... Maine e ziua nasului, vineri face iubi chef ca l-a avansat in grad, sambata merg la cursuri de dimineata, apoi...poate fac chef de ziua mea... Asa ca ...id="navy">

[gravi]21+

POZE

Fanna,n-ai ce sa le faci! Asa sunt ele !

Cred ca o sa ma duc la un psiholog sa-mi explice ce se intampla in capul lor cand li se insoara baietii.Asa poate reusesc sa le inteleg.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Da Fanna, asa ar trebui sa gandeasca, DAR nu o fac! Asa ca sfatul meu umil ar fi k nurorile cu astfel de specimene sa dea IGNORE si sa-si traiasca viata alaturi de familiile lor. Altfel nu fac decat sa-si amarasca zilele si sa dea satisfactie acriturilor!

Succes si cate o floare pt fiecare nora curajoasa![flo]

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!

7 MAI 1986-SEVILLAid="red">

10 MAI 2006-Eindhoven id="blue">

CAMPIONIIid="red">, CAMPIONIIid="blue">, OLEid="red">, OLEid="blue">, OLEEEid="red">[bis]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...