Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cat merg pe copii pe jos la 2,5 ani?

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Daca atunci cind se joaca uita de "buba", inseamna ca doar se rasfata. Daca ar face tot timpul asa ar trebui dus la ortoped, dar cum zici ca la joaca e primul, atunci incearca sa-i distragi atentia si nu-l mai lua in brate ca se invata comod. E clar ca nu-i place drumul spre locul de joaca, am vazut multi copii care fac asa. Al meu e cu un an mai mic si alearga de nu ma pot tine dupa el, ore intregi. CInd oboseste il pun in carucior, ca in brate n-as putea sa-l duc. Al tau e mai mare, poti incerca o tricicleta.
Distribuie pe alte site-uri

Oana, Andreiutul meu are 1 an si 1 luna si ne plimbam de manuta cam doua ore/zi, in reprize de cate 1 ora...si el se oprea si ma tragea de mana sa-l iau in brate dar nu m-am lasat si nu l-am luat iar acum nici nu mai incearca. Parerea mea este ca se rasfata.

Oana si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Buna,

Fetita mea,Rebeca,are 1 an si 9 luni si uneori merge pe jos cate o jumate de ora ,insa sunt zile cand nu face nici 5 m pe jos ca ii trebuie in brate .Sunt constienta ca face asta fiindca e rasfatata ,dar este atat de insistenta incat nu pot sa nu ii fac pe plac.Nici in tricicleta nu sta foarte mult ,ci trebuie sa o iau in brate.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Si eu am patit asa cu primul copil.Mergea ce mergea pe jos si daca nu mai avea chef se intorcea la mine ,se punea in fata mea si zicea"batze,batze,batzeeeeee".Trebuia sa-l iau ca facea circ si nu se mai misca un pas.Zic si eu ,incearca sa nu-l mai iei in brate,ca se invata asa."Orice invat,are si dezvat"

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

In general, al meu baiatel (2 ani si jumate) se plimba cu noi orisicat! E drept ca nu am fortat nota, adica mergem pe alei in parc, merge de acasa pina in parc, adica cca 700 m dus + inca atit intors. E mai lenes la intoarcere, ca oboseste si el micutul, dar rar cere in brate. Iar cand cere nu e "servit" pentru ca e greutz, are cca 17 kg, si ne-ar cocosa pe toti. Si asa s-a si invatat sa mearga mai mult, ca a vazut ca altfel nu se poate [biz]

Eu cred ca si al tau se alinta (asa cum ar face si alti copilasi) lor le place mult in brate si e normal sa incerce...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Hihihi, a mea are un an si jum. si stie ca la mine nu prea pupa in brate, si asa afara trage mai mult la tatsu' [:D] ca de, e servita don'soara, iar cand e vorba de venit la mine se prinde de tatsu' de numa numa[:D]

Copiii sunt niste "hoti" si smecheri, mai mari decat noi

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">

[olala] SITE AMALIAid="purple"> [olala]

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.id="orange">id="size1">

Posibil sa fie rasfat. Dar sa va povestesc ce am patit eu cu pitica mea, de 2 ani. Facea taraboi cand venea vorba de iesit afara. Cu chiu cu vai o imbracam si ieseam afara. Mergea ce mergea, pe urma vroia in brate, dupa cateva minute vroia inapoi jos. Dupa un timp, maximum jumatate de ora, nu mai era chip sa o tinem afara, vroia in casa. Chiar inventa ca face pipi, cerea la olita. La olita nu facea nimic. Dupa cateva zile am constatat ca avea o basicuta la un deget. I-am schimbat ghetele si de atunci nu a mai protestat deloc, nici in brate nu a mai vrut. Merge si alearga pe afara si cate 2 ore, acum face scandal cand vrem sa o ducem in casa. [:D]

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...