Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Urmand sfatul....

Recommended Posts

....unei prietene (Petro [bis]) de la "Calatoriile... in Italia", mut aici o intrebare pe care le-am pus-o lor azi-dimineata...

Care sunt parfumurile/mirosurile pe care le iubiti cel mai mult (nu cele din parfumerie), explic mai bine: eu innebunesc asadar dupa parfumul teilor in floare, al cafelei aburinde si cel al painii calde, abia scoasa din cuptor...

Voi?

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de iriale

....unei prietene (Petro [bis]) de la "Calatoriile... in Italia", mut aici o intrebare pe care le-am pus-o lor azi-dimineata...Care sunt parfumurile/mirosurile pe care le iubiti cel mai mult (nu cele din parfumerie), explic mai bine: eu innebunesc asadar dupa parfumul teilor in floare, al cafelei aburinde si cel al painii calde, abia scoasa din cuptor...Voi?Iri, mami de Ale http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos "Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

id="quote">id="quote">Me tooooooo, mai ales cafeaua proaspat rajnita [cafea]. Pe langa cele enumerate de tine imi place la nebunie mirosul de fan cosit, mirosul de dupa ploaia de vara...briza_mariiid="red">ziua nuntii; una alta pt nunta

Imi place mirosul de lemn in toate formele, ud, uscat de soare, ars in camin, de piele tabacita, de piine coapta pe vatra, de iarba dupa ploaie, de frunze arse in gradina la inceputul primaverii, mirosul marii si al nisipului, mirosul de vechi (de ex. mirosul caselor memoriale sau al manastirilor din secolele anterioare), mirosul hainelor spalate cu sapun de casa, mirosul diminetilor geroase, mirosul turtelor cu julfa si rom, mirosul de var, mirosul vintului de toamna...si pot sa mai scriu 5 pagini[:D], adevarul este ca "mesajele" de tip olfactiv sint cele mai puternice in cazul meu si pot recunoaste un miros dintre alte citeva sute ca sa nu mai spun ca amintirile mele se refera in special la mirosuri pe care abia apoi le asociez cu imagini, sunete...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...