Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

crema antiperspiranta Floritene - ati folosit?

Recommended Posts

Cautand deodorante naturale pe net, am gasit aceasta crema, aici:

http://www.naturaplant.ro/produse/1717/Crema_deodorant_Floritene, dar vad ca nu dau prea multe explicatii.

A folosit cineva?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

desene noi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am folosit multa vreme aceasta crema.

La noi a aparut acum 10 ani.Era parca elvetiana si se gasea in magazinele de cosmetice.De mai bine de un an nu se mai gaseste la noi,nu stiu din ce motive.

Am fost fffffffff multumita de ea.

Acum au aparut alte firme gen nivea ,clarins etc.

Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Eu mi-am luat aceasta crema acum cateva luni dintr-o farmacie care se afla chiar vis-a-vis de magazinul Victoria. Aveau mai multe produse din aceasta gama si banuiesc ca le mai au si acum. Cat despre calitatea ei... miroase foarte frumos si este foarte placuta, fina, dar mie nu mi s-a parut foarte eficace. Acum... parerea e parere...[:)]

Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.id="teal">

Mda, pareri si pareri! Cred ca depinde si unde este facuta...

DAr cele care ati folosit-o, imi puteti spune daca este naturala, sau contine aluminiu si paraben? Ca eu de fapt asta cautam, ceva rezonabil ca pret si fara aluminiu si paraben.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

desene noi

Cea pe care o am eu e produsa in Elvetia si da, contine si aluminiu si paraben. Cu denumirile stiintifice, evident.

Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.id="teal">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...