moko Publicat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 3, 2006 imi e greu sa cred ca pot face varice la varsta asta! am 23 de ani si de 4 ani lucrez, cam 5-6 ore pe zi, in picioare.nu sunt adepta tocurilor( nici macar nu stiu sa merg pe tocuri), si cu toate astea, in ultima vreme am mari probleme cu picioarele- seara parca sunt de plumb, ma dor si pe piele mi-au aparut mici firisoare vinetzii.Circulatia periferica proasta o mostenesc de la tatal meu, dar nu este totusi prea devreme sa ma confrunt cu astfel de probleme? ce solutii pot gasi- imi poate cineva recomanda vreun unguent care sa ma ajute?[flo] nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
briza_marii Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 Si mie mi-au aparut incepand cu 25 de ani[bang]. Eu o mostenesc pe mama,pe bunicul (tatal mamei)..deci e clar ca e genetic. Am incercat cu Lasonil dar e apa de ploaie[parasuta]... briza_mariiid="red"> ziua nuntii; una alta pt nunta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narancea Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 aaaaaaaaaa..... my god ! ce fauna pe formul asta ... [alcool] numa una si una... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonita Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 quote:Originally posted by naranceaaaaaaaaaaa..... my god ! ce fauna pe formul asta ...[alcool] numa una si una...id="quote">id="quote">[:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 quote:Originally posted by naranceaaaaaaaaaaa..... my god ! ce fauna pe formul asta ...[alcool] numa una si una...id="quote">id="quote">Out of topic: Ca mult adevar graiesti![xx(]Moko, te-ar putea ajuta gimnastica speciala si medicamentele pentru imbunatatirea circulatiei sangelui!Don't talk unless you can improve the silence!Mami [vampa] & minunea mea ( mai 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aschiutza Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 sters ---- Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indra Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Ma alatur faunei cu astfel de predispozitii.[xx(] Incearca cu Varixinal, si tablete si unguent, dar e tratament cam a la long... Eu una cu asta am inceput acum citeva zile, deci de mult prea putine zile pt. a putea avea vre-un rezultat Dana & Anisia [zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moko Postat Aprilie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 quote:Originally posted by naranceaaaaaaaaaaa..... my god ! ce fauna pe formul asta ...[alcool] numa una si una...id="quote">id="quote">dragutz, ca intotdeauna![il][flo][zz]nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucasimarius Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 DETRALEX e sfint pt problema asta. Eu numai cu acest medicamnt rezist la servici. Pe linga detralex, ma mai ung din cind in cind cu unguente pe baza de heparina sau de gingko biloba.[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoled Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Va recomand ULEIUL RELAX de la HEMEL pe baza de plante ,uleiuri vegetale,uleiuri eterice(produs 100 % natural),super eficient.Este recomandat si in cazul tensiunilor musculare,raceli,sinuzita,menopauza.Se aplica pe pielea umeda in cantitati mici(este foarte concentrat)cu miscari de la talpi catre inima,miscari in sus.Face minuni,va garantez! nicoled Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.