Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Castigatorii premiilor Sondajului GlobalTestMarket

Recommended Posts

• Administrators

Avem castigatorii celor trei premii acordate la primul sondaj efectuat de GlobalTestMarket - destinat membrilor care locuiesc in Romania:

Premiul 1. Un IPOD - Oana Tucudean

Premiul 2. O sesiune profesionista de fotografiere si un abonament la revista Avantaje - Elena Balcan:

Premiul 3. Un abonament la Revista Avantaje - Cerasela Cilibon

Ii rog pe castigatori sa ma contacteze pentru a stabili detaliile.

Tuturor celorlalti le multumim pentru participare si ii felicitam pentru rata foarte mare de participare. Intre timp este in pregatire urmatorul sondaj. Asa ca va asteptam sa va inscrieti in panel.

[dc]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Felicitari castigatorilor!

Eu nu inteleg cum adica sa ne inscriem in panel? E suficient ca m-am inscris o data si am primit primul sondaj? Trebuie sa ma inscriu din nou?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

desene noi

Wow...nu imi vine sa cred ca am castigat IPOD-ul. Este primul premiu pe care il castig in urma unui concurs. Multumesc Global Test Market si site-ului www.desprecopii.com.

Astept cu nerabdare si interes urmatorul sondaj.

Felicitari tuturor!

O zi la fel de faina! [cool]

Subscriu la cele scrise de onuta81.Nu sunt "concursomana".Foarte rar particip la vre-un concurs iara daca o fac trebuie sa aibe miza mare[;)].De aceasta data m-a intrigat faptul ca acest concurs a fost initiat de site-ul meu favorit.Multumesc initiatorilor,-desprecopii...celor care au facut posibil acest concurs- Global Test Market ...si nu in ultimul rand,sponsorilor-revista Avantaje.Uitasem complet de acest concurs pentru ca nu am participat din convingere ci mai mult de amuzament.

cela(31)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...