olim Postat Aprilie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 22, 2006 Felicitari castigatorilor![flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
irina74 Postat Aprilie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 22, 2006 felicitari castigatorilor si Paste Fericit tuturor [cheers] irina Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
teosioli Postat Aprilie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2006 felicitari tuturor dar in special celor ce au castigat!!!!!!!!![flo][cheers][si-eu]asteptam si noi..... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andreea_trend Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 Felicitari castigatorilor.... Poate la urmatorul concurs avem mai multe sanse [alcool] Nunta noastra Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
briu Postat Mai 17, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 17, 2006 Auziti fetelor si eu m_am inscris dar nu stiu cum voi vota primesc notificari prin mail? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
geba2001 Postat Mai 17, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 17, 2006 primesti un mail prin care esti instiintata ca se desfasoara un nou sondaj Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miria_cristina Postat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2006 Felicitari, cu intarziere, si din partea mea, castigatorilor! Am intrebarea, dupa ce criterii sunt alesi? Ca nu am inteles foarte bine. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sophia3 Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 La cat timp dupa inscriere primesti sondajul?Felicitari castigatorilor!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
irlandeza Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 quote:Originally posted by sophia3La cat timp dupa inscriere primesti sondajul?Felicitari castigatorilor!!!id="quote">id="quote">Depinde , unii primesc in cateva zile dupa inscriere , altii mai tarziu. De ex. eu m-am inscris in martie si am primit primul sondaj in 25 mai , deci......Noi 2 singurei Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.