sunt_mamica Publicat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2006 la noi in familie situatia e mai hazlie:eu am 25 de ani,sotul 50 iar[bb]8 luni.noi suntem fericiti...dar problema e ca lumea se uita f.ciudat si mustaceste pe la spate.iar sotul meu e disperat cand il intreaba lumea daca bunic? aveti cunostinta de astfel de cazuri?cum au reusit sa depaseasca situatia? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Caravana trece cainii latra!!!Asa zicea cineva pe aici. Stiu ca e multa lume proasta uneori fara intentie. Incercati sa nu mai bagati in seama!!! Cat se poate.Voi sa fiti sanatosi si fericiti!!! Felicitari ptr sarcina si pregateste te! O sa ai un copil ffff inteligent!!![floare3] corinadana mama Ralucai The mother's heart is the child's schoolroom. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 asta ar mai lipsi , sa-ti pese ce zice lumea !!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alyssa Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Pe mine nu prea m-ar interesa de ce zice lumea despre diferenta de virsta! Fiti fericiti si bucurati-va de familia voastra si de bb-ul vostru!!! Am citit la un subiect la mamici singure ca sotul tau are cancer la colon. Imi pare rau si ii doresc multa sanatate!... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ange Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 sa fii iubita! lasa gura lumii sa vorbeasca,asta-i rostul ei[:D] parca era si un cantec[alcool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AYUMI Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Sa stii ca si eu am 26 de ani,iar sotul meu 47.Dar nu ma intereseaza ce zice lumea;important este ca ne iubim foarte mult(suntem impreuna de 6 ani),si suntem foarte fericiti.Cred ca asa ar trebui sa gandesti si tu.Gura lumii nu o poti inchide niciodata. Bianca http://community.webshots.com/user/ayumi118 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CORNELIAP33 Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Fii serioasa! Ce asta e diferenta? Eu am 35, sotul meu 67 si intr-adevar il intreba lumea, daca e bunicul lui Rares, iar el spune mandru "-E fiul meu!", dupa care urmeaza felicitarile, invidia din partea barbatilor apropiati de varsta lui si dezaprobarea femeilor. Iar noi ne distram copios... Noi suntem impreuna de 7 ani, la inceput lumii chiar i-a pasat, au barfit si au dezaprobat, dar de cativa ani am observat ca nu le mai pasa. Barfitorii au tot timpul nevoie de subiecte noi. Nu trebuie sa fie asa important pentru tine ce spune lumea.... Chiar iti pasa? Important este doar ca voi va iubiti, ca aveti un copil -sa va traiasca!, ca va impliniti unul altuia sufletele, important este sa va bucurati. Nu da importanta fleacurilor si conventiilor sociale. Multa sanatate sotului tau si numai bucurii. Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002) Fotografiiid="blue"> Ajutati-l pe George! www.cuzuc.netfirms.com ________________________ "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
helbi Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Si eu stiu un caz aici: ea va face 34 in iarna, el e undeva spre 65-70....au o fetita de 5 ani jumate si in 3 sapt. li se naste a doua. Sunt f. fericiti impreuna, radiaza...se vede pe fata lor. Eu am fost de multe ori in preajma lor, i-i cunosc bine! Asa ca, fiti fericiti...iubirea nu are virsta! Traiti-va viata si lasa-ti lumea sa vorbeasca...daca asta vrea:-( Oricum, se gaseste mereu cineva care are ceva de comentat, asa ca....ce rost are sa va intunecati fericirea! Andreia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anp Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Azi eram la cafenea si l-am poftit la masa mea pe un domn in varsta care plimba in carucior o frumusete de fetita cu trasaturi de chinezoaica (nu erau alte mese libere si eu oricum eram pe picior de plecare). M-am mai intalnit cu ei cel putin o data inainte si l-am remarcat pentru ca nici nu am deschis gura bine si m-a intrebat ce fel de accent am, spunandu-mi ca el a fost lingvist in Germania. Azi, din vorba in vorba, mi-a spus ca fetita din carucior are 6 luni, e fiica lui, el e la a treia nevasta si nevasta lui e chinezoaica (mama fetitei!), a mai fost casatorit cu o americanca si cu o nemtoaica, iar el are 70 de ani! Nu stiu cati ani are mama fetitei, dar da, se poate sa fii proaspat tatic si la varste mai inaintate [;)]. Ce voiam sa spun de fapt e ca nu l-am privit ciudat, nu m-am mirat ca e tatal fetitei si nu bunicul dar, cand l-am vazut datile trecute m-am gandit AUTOMAT ca e bunicul sau cineva care are grija de copil (un fel de "bona"), nicidecum ca e tatal. Deci... cred ca nu toti cei care pun astfel de intrebari sunt rau-voitori sau vor sa jigneasca, dar probabil ca unii sunt intr-adevar surprinsi si nu stiu sa-si disimuleze uimirea ca unii oameni ies din stereotip. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 sunt_mamicaid="red">, sa va traiasca bebitzul. N-am inteles niciodata prejudecatile astea ref. varsta - dar, daca voi ati trecut peste ele cind v-ati casatorit, de ce le-ati lua in considerare acum? Nu era normal ca, din moment ce ati intemeiat o familie, sa vina si copii? Elise PS: si, da, stiu un caz: tatal meu, cind s-a nascut sora-mea. Cum a trecut peste? A mustacit ce a mustacit si... s-a obisnuit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.