Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ne primesc in 2007

Recommended Posts

Potrivit cotidianului german Die Welt, Comisia Europeana va recomanda aderarea Romaniei la UE in 2007.

Comisia Europeana va recomanda, in raportul din mai, aderarea Romaniei si a Bulgariei la UE in 2007, dar celor doua tari li se va cere sa continue reformele, potrivit ziarul german Die Welt. Comisia Europeana va avertiza ca ajutorul financiar european pentru cele doua tari ar putea fi redus in cazul in care acestea nu continua reformele, au declarat "surse cu rang inalt din Comisie". id="maroon">

Imi cer scuze daca subiectul nu se incadreaza bine in aceasta rubrica, sau daca a mai fost dezbatut undeva[asia][asia].

Sunt plecata din [RO]de 10 ani, si as vrea sa aflu cateva pareri de la voi, cei care auziti zi de zi, banuiesc , opinii in legatura cu aderarea. Oricum, orice parere e bine-venita. Cum vedeti voi Romania dupa 2007????

[flo]

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul răspuns
S-a mai discutat asta pe forum si nu de mult. Eu sint in tabara celor care spera sa se mai amine intrarea Romaniei in UE. Dincolo de hei-rup-ul asta festivist si de batut cu pumnii in piept, viata noastra va fi mai grea si mai scumpa. De intrat intram si daca nu vrem, dar cu cit mai tirziu cu atit mai bine (desi nu sint sanse, in 2007 vom fi acolo)

Si eu sper sa se amane....cine a iesit putin in afara stie foarte bine ce discrepante sunt intre noi si restul tarilor (din vest).

Din pacate noua nu ne cere nimeni parerea...in alte tari s-au facut referendumuri! la noi se bat doar politicienii cu pumnul in piept.

Ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa.Fapt e ca ungurii dupa ce au intrat in CE....veneau si faceau cumparaturi de la noi....

Saracia o sa fie mai lucie...salariile or sa ramana tot la nivelul asta vai de capul lui..insa Preturile...Preturile..or sa fie la nivelul european..ce Dumnezeu!!!

Eu una chiar nu-mi doresc asa ceva.....id="Comic Sans MS">id="blue">

Cid="red">oid="green">rid="orange">iid="blue">nid="orange">nid="green">aid="red">id="Comic Sans MS">id="size4">

poze cu familionu'

Cred ca pana la urma, ca vrem ca nu vrem, tot o sa intram in UE, este doar o chestiune de timp. Aici in Islanda, oamenii din tari care nu sunt in UE, nu au drept de munca. Eu am avut noroc, si-i multumesc lui Dumnezeu, ca firma pentru care lucrez are o fabrica si in Romania si asa m-au acceptat.

Nana Motoc

quote:Originally posted by korinna

Ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa.Fapt e ca ungurii dupa ce au intrat in CE....veneau si faceau cumparaturi de la noi....Saracia o sa fie mai lucie...salariile or sa ramana tot la nivelul asta vai de capul lui..insa Preturile...Preturile..or sa fie la nivelul european..ce Dumnezeu!!!Eu una chiar nu-mi doresc asa ceva.....id="Comic Sans MS">id="blue">Cid="red">oid="green">rid="orange">iid="blue">nid="orange">nid="green">aid="red">id="Comic Sans MS">id="size4">poze cu familionu' preturile sunt si acum la nivel european,din pacate![:I]

id="quote">id="quote">"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...