Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de martie - aprilie 2005 (91)

rrox3

Recommended Posts

[bis]Ne-am facut copilasi mari!id="blue"> [bis]

Liviaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [ispita] (n.18 ianuarie)id="size1"> [mamica] Lorelai Mayaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.18 ianuarie)id="size1">[mamica] Lorelai Mihai Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.17 februarie)id="size1"> [mamica] Ninocikap (n.19 iulie)id="size1"> Stefan Catalinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.23 februarie)id="size1"> [mamica] Cameron Stefan Costinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.25 februarie)id="size1"> [mamica] Ellinia Irina Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.27 februarie)id="size1"> [mamica] Betilina Aliciaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.1 martie)id="size1"> [mamica] Caramella (n.30 mai)id="size1"> Sylvia Eloiseid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.1 martie)id="size1"> [mamica] Mary-Jane Sonia Maraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.2 martie)id="size1"> [mamica] Ariadnabr Bernhardid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.2 martie)id="size1"> [mamica] Alessia 105 Lavinia Ana-Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.4 martie)id="size1"> [mamica] Lauraspeedy Alice Gabrielaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.4 martie)id="size1"> [mamica] Elibui (n.26 februarie)id="size1"> Alexiaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.5 martie)id="size1"> [mamica] CatXO Melissa Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.7 martie)id="size1"> [mamica] Claudia_2803 (n.7 martie)id="size1"> David Emilid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.9 martie)id="size1"> [mamica] Erix Rares Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Andrruzza Alessandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Giuliatm Brien Constantinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Dariaevelin Vlad Antoniuid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.11 martie)id="size1"> [mamica] Coco Eva Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.13 martie)id="size1"> [mamica] Ana71 George Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.13 martie)id="size1"> [mamica] Simonnete Bianca Ecaterinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.14 martie)id="size1"> [mamica] An-k Darian Gabrielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Ako Rares Mihaiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Ako Bianca Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Nika Ema Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.17 martie)id="size1"> [mamica] Anca Micaela David Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Smmiha Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Infofun Calin Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Calimend Alexandros Xenofonid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [testoasa] (n.19 martie)id="size1"> [mamica] Zuzunaki Rares Mihaiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.21 martie)id="size1"> [mamica] Carmenduta Darioid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.21 martie)id="size1"> [mamica] Camelia Geanina 78 Maraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.22 martie)id="size1"> [mamica] Rp (n.22 martie)id="size1"> Sara Mihaelaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.22 martie)id="size1"> [mamica] Iuliana Sara Ioana Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [8**] (n.23 martie)id="size1"> [mamica] Rrox3 Andrei - Bogdanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.23 martie)id="size1"> [mamica] Crisa-77 Luca Joszephid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.23 martie)id="size1"> [mamica] GabiG George Victorid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.24 martie)id="size1"> [mamica] Coral Nicola Adrianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.26 martie)id="size1"> [mamica] Raluk Vlad Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.26 martie)id="size1"> [mamica] Lazy Julia Dianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.29 martie)id="size1"> [mamica] Marox Karenid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.30 martie)id="size1"> [mamica] Hiroral Iosifid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.31 martie)id="size1"> [mamica] Kathywsha Rada Valentinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.2 aprilie)id="size1"> [mamica] Carmissis Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.3 aprilie)id="size1"> [mamica] ClaudiaH Dariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.3 aprilie)id="size1"> [mamica] Gegea Antonio-Harukiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.4 aprilie)id="size1"> [mamica] Mihaela Imai Gabriel-Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.5 aprilie)id="size1"> [mamica] Gabrianah Adina Nicoletaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.7 aprilie)id="size1"> [mamica] Giliutza (n.7 aprilie)id="size1"> Thomas Danielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.8 aprilie)id="size1"> [mamica] Gabrielaveres [copil] Thea Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Crangutalil (n.9 aprilie, 3,5 kg., 50 cm.)id="size1">[copil] Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cenia (n.9 aprilie)id="size1">[copil] Danielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Corrinutza (n.9 aprilie, 3,3 kg., 50 cm.)id="size1">[copil] Emilia Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Geta Sava (n.11 aprilie, 3,6 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Jennyid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Simmypo(n.13 aprilie, 3,1 kg., 49 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Dora Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ionela r(n.13 aprilie, 3,5 kg., APGAR 10)id="size1">[copil] Irina Ana-Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andira (n.14 aprilie, 3,950 kg., 51 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adela 20 (n.14 aprilie, 3,310 kg., 50 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Ioan Raresid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Oanamaria Luiza (n.14 aprilie, 4,180 kg., 53 cm.)id="size1">[copil] Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adseana (n.15 aprilie, 3,6 kg., 53 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ocrainic (n.17 aprilie, 3,750 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Martijnid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Dantje (n.19 aprilie, 3,770 kg., APGAR 7/9)id="size1">[copil] Mihai Cosminid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danuta t (n.20 aprilie, 3,250 kg., 50 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Antonia Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Teodora Racz (n.20 aprilie, 3,450 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Vlad Georgeid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Shumi (n.20 aprilie, 2,860 kg., 48 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Bogdanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lali74 (n.20 aprilie, 1,650 kg., APGAR 6/7)id="size1">[copil] Letitia Medeeaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Oanamc (n.21 aprilie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Andreea Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andreoti (n.21 aprilie, 4,1 kg., 52 cm.)id="size1">[copil] Adela Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,550 kg., 47 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Rares Ionutid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,950 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Radu Victorid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ligia 13 (n.22 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Alexander Christianid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lantana7 (n.22 aprilie, 3,720 kg., 52,5 cm., APGAR 9/9)id="size1">[copil] Alexander Paulid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Valenka (n.22 aprilie, 3,650 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Mateiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Pisicuta si Matei (n.22 aprilie, 3,3 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Cezar Georgianid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adrianafedorca (n.23 aprilie, 3,850 kg., 56 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Dalia Larisaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lauradaria (n.24 aprilie, 3,1 kg., 52 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mamacita (n.25 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Daria Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mihaela agh (n.25 aprilie, 3,2 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Deliaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Loreen (n.26 aprilie, 2,8 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Calin Georgeid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Connie 1974 (n.26 aprilie, 3,5 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Miruna Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Miska (n.28 aprilie, 3 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Andrada Cristinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Simonela (n.28 aprilie, 2,5 kg.,7 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Sara Narcisaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Vladimirid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)id="size1">[ruga] [copil] Delia Melissaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)id="size1"> [flo]Acum suntem 42id="red"> [fetita] si 43id="blue"> [baietel] si suntem tare frumosi Specialii 2005id="red">id="size4"> by Alessia 105 id="size1"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra Aici am inceput 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Listuta [gravi] din nou cu [bb] mic [:)]Elibuiid="red"> dpn: 29 mai 2006Andiraid="red"> dpn: 13 iunie 2006CatXOid="red"> dpn: 2006Zuzunakiid="red"> dpn: 1 august 2006Mamanatiid="red"> dpn: 12 august 2006Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005) poze cu noi
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna dimineatza tuturor,

Alex a avut iara o noapte destul de agitata, dar o sa ii transmit toate gandurile voastre bune...poate , poate se linisteste. [:D]

Connie si noua ne-a dat Romergan... i-am dat 3 zile... speram sa rezolv si din problema somnului, dar nu si-a facut efectul decat in prima seara. poate fi si o insecta ...zic eu .. chiar daca sta doar in carut. Alex a stat si in iarba, dar are pe el si strampi si pantalonasi.. si tot l-a ciupit.. ca el are blandele pe piciorus, pe pulpitza.

Ellinia credeam ca voi ati scapat de nopti nedormite.. macar doarme ziua.. ieri Alex a dormit aproape o ora jumate , dar cu vreo 3 treziri... [:(]

Oanamaria _luiza spre ca totusi veti scapa repede de tuse. sanatate multa. nu inseamna ca daca Alex nu doarme, asa va face si Rares. se pare ca noi suntem vreun caz mai aparte, ca nu stam locului de fel...

Nika bine ca i-a placut la nisip domnisoarei... sa il vezi pe al meu.. ca are momente cand nu stie cum sa se ridice din nisip.. ca nu vrea sa puna deloc manutele... [:)]

Gabrianah ma bucur ca sunteti pe calea cea buna, spre insanatosire. [:)]

Carmenduta nu ne-au trecut bubitele, mi-a zis doctora ca vor tine vreo 2 saptamani, ca astea trec greu.. il dau cu mixtura antialergica pe ele...

Daria multa sanatate, si inteleg ca si Brien e bolnavior. [pup] sa ii treaca repede.

Ana71 sper sa fie totusi o forma usoara si la Eva.

Caramella [pup] pentru Alicia sa isi recapete curajul si sa o lase pe mami sa doarma.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Poze

Nino mai avem si reprize din astea, acum tine deja de vreo saptamana, sper sa se linisteasca in curand. Se trezeste si foarte devreme, azi mi-a dat trezirea la 6,30 de eram zombi pana mi-am baut cafeaua.

Caramella ii dorim Aliciei sa-i treaca repede frica!

Oanamaria ce pot sa-ti spun decat multa sanatate! Am sa pun si pozici dar astept sa-i creasca un pic parul ca e cheliutza!

Daria multa sanatate si un "bravo" mare lui Brien!

Ana sper sa fie o forma usoara si sa scapati repede!

Gegeaid="red"> la multi ani! sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI ANTONIOid="blue"> Daca ne mai citeste mamica ta sa-i transmiti toate cele bune!

Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Vi se intampla sa se sperie copilasii? Eu qam avut cateva episoade din astea cu Stefan, chiar si acum cateva clipe...era in fata mea, am vazut ca n-a patit nimic si deodata a tresarit si a inceput sa planga, a venit repede in bratele mele si nu mai vrea pe jos...Si nu e prima data cand se intampla...Oare e adevarat ca bebelusii vad anumite lucruri [:I] sau sunt sf-uri...Nu stiu cum sa explic episoadele astea cand se sperie fara sa aiba vreun motiv...

Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Buna fetele,

Parca mi-am mai revenit nitel. Multumim pentru sustinere.[flo][flo][flo]

Plamanii sunt bine. Se pare ca e ceva viral, productia de mucus a crescut dintr-o data si de aici tusea accentuata. Partea mai rea e febra. Am primit Lisomucil (substanta activa e acetilcisteina) pentru a fluidifica secretia si picaturi cu argirol pentru nasuc.

Gabrianah, multumesc mult pentru raspunsul detaliat. Sanatate lui Gabrielid="blue">. Deci bronsita obstructiva nu e acelasi lucru cu bronsita asmatiforma, nu? Cand a fost diagnosticat cu bronsita prima data (in septembrie), Rares a primit tratament cu pulmicort. Citind prospectul am vazut ca se da in astm si am mers la al2lea medic ba chiar si la al3lea medic sa intreb, ca nu vroiam sa-i dau. Concluzia, sau cel putin asta am priceput eu: background-ul anatomic al bronsitei (obstructive) virale e similar astmului. De aceea medicatia poate fi similara. A luat si el antibiotic dupa ce 3 zile a avut continuu febra 40°. Dupa antibiotic a facut si Rares aerosoli (Ventolin, Atrovent si inca ceva, nu-mi amintesc), i-au prins bine. Apoi am continuat tratament de intretinere cu Pulmicort. De acord cu tine referitor la climatul umed de aici. Cred ca favorizeaza infectiile astea. Si chiar m-am amuzat citind despre sangele albastru al occidentalilor si imbracatul subtire al copiilor. Eu sincer nu pot sa pricep cum poti tine copilul in carut cu pantalonasii ridicati si pielea vanat de frig, oi fi eu mai de la tara si nu pricep civilizatia asta[zz]. Copilul meu e imbracat cel mai gros aici. Cand am fost in tara era imbracat cel mai subtire. Si da, le place sa stea in frig, da frig; de ex. unul din colegii mei doarme cu geamul crapat ca e cald noaptea ; acum in timpul iernii, sa nu intelegeti ca vara.

Mamacita, in urma tratamentului de intretinere cu Pulmicort Rares era stabil, adica tusea de vreo 2-3 ori pe zi, dar consider asta normal atata timp cat merge la cresa si sunt atatia copii care tusesc in jurul lui. Episodul de tuse de acum e identic cu cel din septembrie singura diferenta e febra : acum e mai mica 38.5-39. Asteptam 3 zile si daca nu trece febra, antibiotic ? Sper sa nu ajung acolo. Felicitari Alexutului id="blue">pentru primii pasi si voua mijloace sanatoase si rezistente.

Ana, fii barbata. Stiind cat de contagioasa este varicela era aproape imposibil ca Eva id="red">sa nu o faca. La fel am sperat si dar la fix 2 sapt dupa mine a debutat si la Rares. Sanatate multa va dorim si somnic usor Evei, poate ii rogi pe vecini sa ia o pauza cand doarme ea, tinand cont ca-i si bolnavioara. Odihna e f importanta la varicela. Si da, la cresa au primit copii inapoi dupa 4-5 zile de la debut. Eu am fost socata cand i-am vazut. Dar ce sa-i faci, educatia mea nu se potriveste cu civilizatia lor. Despre baita am intrebat medicul ; mi-a zis ca pot sa-i fac dar sa nu-l frec cu prosopul ci tamponez. Eu i-am pus extract de musetel in apa de baie. I-am facut baie cam la 4-5 zile de la eruptie, cand am observat ca nu-i mai apar bubite noi si cele vechi incepusera sa prinda crusta. Apa calduta, fara sampon, cateva minute in apa. Era plin de scame si puf de la haine, chiar nu mai puteam sa-l las asa. Unele cojite s-au muiat la baita dar in rest nu a avut nimic. Poate cel mai bine e sa astepti o sapt cu baita. Sanatate multa va dorim.

Revin

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici

Rares, "os domnesc"

varsta lui Rares

Cu scuzele de rigoare, spunem si noi LA MUL|TI ANI! copilasilor care au implinit un anisor zilele acestea: Radaid="red">, Stefanid="blue">, Dariaid="red"> si Antonioid="blue">.[s] Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi![pup]

Nu am mai intrat pe aici de cateva zile, dar avem absentele motivate...

Alexandra a facut iar diaree duminica, apoi a vomat, nopti nedormite, si acum suntem zombi.A papat ceva care nu i-a prea priit dupa cum se vede...si nu imi dau seama ce?Ca nu i-am introdus nimic nou, si diaree a avut doar duminica,ieri a fost Ok, a avut doar 2 scaune si acelea normale.

Am reusit sa citesc asa, printre randuri, doar[:I]

Rroxid="red">am vazut pozele...imi plac foarte mult![pup]cele doua printese ale tale...ce frumos se joaca ele impreuna...iar Ioana este o fetita cu niste ochisori asa de frumosi[olala]

Anaid="red"> imi pare rau ca a facut si Eva varicela![pup] sa treaca repede, repede.

Zuzuid="red"> voi cum sunteti?[pup]

Dariaid="red"> si Brien e bolnavior inca?[pup]

Mamacitaid="red"> felicitari samuraiului mergaretz!

Pupam si restul mamicilor si bbelusilor bolnaviori!

Mai revin![pup]

[mamica]Adriana si [copil] Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Oanamariaid="red"> offf...si voi sunteti bolnaviori?[pup] pe Rares si sa scapati fara antibiotic, sa scada febra!

Fetelor, am si eu o nedumerire..Alexandra dupa ce vomita, nu este deloc molesita, abatuta, dimpotriva are o energie de nevazut, se joaca frumos mai departe, danseaza de parca nu s-ar fi intamplat nimic.Bine, plange cand vomita, se sperie, se vede pe ea, dar dupa ce e gata, schimbata de haine, spalata,curata, isi continua activitatile in mod normal.A mai patit cineva asa?Oare cum?Ca eu stiu dupa mine, ca daca mi-e rau si vomit eu nu-s buna de nimic apoi...[alcool]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Rox, ieri n-am apucat sa ma uit la pozele voastre dar am salvat albumul in favorite. Azi dimineata minunatiile tale de fete mi-au luminat ziua[il][pup]

Bravo Brienid="blue">! Eu chiar l-am vazut cum se piaptana[cool]. [pup]Sa va treaca tusea repede.

Coco, waw, 4 etaje. Ce bine ca sunt bunicutele aproape sa te ajute.

Caramela, cum sa ne plictisesti cu asa povesti despre Aliciaid="red">, fotbalista[il][cool]

Simonela, ce mi-as dori si eu asa o sefa ca d-ra director Andradaid="red">

Ellinia, Rares se sperie in somn, adica tresare puternic. Probabil ca viseaza urat. In timpul zilei e ok. Eu mai ard tamaie prin casa. Maica-mea imi aminteste din cand in cand. Nu stiu ce sa zic daca sunt exagerata sau nu, dar rau n-are ce sa faca.

Adseana mei, dar de unde atata vomitat si diaree pe capul micutei? Imi amintesc din copilarie asa cum povestesti tu. Imi era incredibil de rau pana vomitam, dupa, imi reveneam, ma simteam mult mai bine, usurata. Doar ca mama ma tinea la regim. Voi parca erati la regim. Ce a putut sa manance si nu i-a priit din nou?

[pup]sa treaca repede

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici

Rares, "os domnesc"

varsta lui Rares

Oanamariaid="red"> asa e am fost la regim.DAr de joia trecuta, am inceput sa ii dau incet-incet iar ce papa si inainte.Si duminica mi-a facut iar diaree, iar duminica noaptea a si vomat, apoi, pana la 5 dimineata ne-am jucat[alcool], pentru ca nu am mai putut-o culca nici in ruptul capului.Ieri a fost Ok.Am vorbit cu dr. si vineri mergem sa ii facem iar hemograma si sa ducem kk si urina la control...[pup] si voua sa scapati de tuse si de febra!

Simonelaid="red"> wow...ce d-ra director draguta am vazut eu in pozeeee[pup]

LA MULTI ANI[s]ANTONIO-HARUKI

Multumim NINO.ELLINIA,OANAMARIA[flo]

Azi noapte a fost mai bine doar 3 treziri scurte,a dormit de la 9 seara la 9 dimineata.A recuperat fata.A papat la 11 si a mai dormit 2 ore.Acum e vesela nevoie mare,se joaca si vorbeste pe limba ei.

ADSEANA imi pare rau sa aud ca Alexandra e iar bolnavioara.[pup]sa ii treaca repede!

OANAMARIA sa scapati si voi de tuse odata![:X]

DARIA sanatate multa![flo]

Mai am de vizionat pozici.Voi selecta si eu poze sa pun in album.

Meniul de azi:

La 6 lapte 230ml (am trecut pe nestle junior,lapte de vaca din cand in cand).

La 11 mar cu portocala si cereale+o lingurita miere.

Pe la 3-4 spanac cu ou

Seara iaurt cu banana si biscuiti.

Mai revin.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...