Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

curs sange de la burik

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hai,ca tot eu iti raspund!

:o))

Eu am o prietena buna,e dr.pediatru,si fetita ei a patit la fel,dupa ce i-a cazut buricelul...pata body-ul acolo cu putin sange...asha patesti si tu?

Si ea a folosit nitrat de ag.,ca sa cicatrizeze mai bine zona!

mai,noi iti dam sfaturile astea,sutn general valabile,sau poate nu-s,da'suna-ti totusi si pediatrul,sa vada copilul!

Multa sanatate iti dorim!

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

Distribuie pe alte site-uri

Luiza, si Filip a avut la fel. I-a cazut buricul in a treia zi, iar apoi gaseam sange inchegat acolo. Tot curatam cu ser fiziologic dar imi era teama sa curat bine. Pana cand intr-o zi aici pe forum cineva mi-a zis sa curat "cu tupeu" ca nu se intampla nimic. Deci am procedat in felul urmator: am luat un tampon pe care l-am imbibat in spirt, am desfacut usor buricul tragand cu degetele de pielea din jur si am curatat coaja aceea de sange inchegat. Apoi am pudrat cu baneocin. Am repetat figura cu spirt+baneocin cateva zile la rand. Am avut surpriza sa constat inca de la inceput ca sub coaja aceea acolo locul era curat, nu surgea sange de nicaieri si era deja vindecat cand am facut eu asta. Cred ca trecuse cam o saptamana de cand ii cazuse buricul.

Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan

Curata cu spirt si apoi pudreaza cu baneocin. Eu am vazut-o pe asistenta de la bebei cum ii curata buricul si m-am ingrozit, apasa cam prea tare (dupa ce a cazut)- ea zicea ca nu se pota eintampla nimic. Eu nu am fost in stare sa fac asa si m-a si certat ca tin copil cu buricu necuratat bine... mai ramaneau cojite de sange uscat..

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Poze Mara si Matei

Curata "cu tupeu" cu tampon demachiant imbibat in spirt si lasa oleaca sa se ususce in bataia vantului din camera [:D] Noi asa am procedat.

[pup][pup][pup] mandrei !

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

In Franta se procedeaza asa: se curata cu clorhexidina dupa care se da cu eozina care ajuta la cicatrizare. Si ai voie sa ii faci baie cat vrei, chiar cand inca nu i-a cazut buricul!

Eozina il usuca si ajuta la o vindecare rapida. Am folosit mai tarziu si cand s-a iritat la fundulet de facuse basici! A mers foarte bine si rapid.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Si noi am patit la fel cu fetita mica. Si la dr. cind am mers am vazut ceea ce deja fetele ti-au zis: stergere cu 'tupeu'. Tampon cu apa simpla- asta a folosit dr. si mie mi-a dat si un unguent cu ceva antibiotic sa-i pun doar in caz de ceva infectie, dar nu a fost cazul.

Asa ca la baita, sau mai bine zis dupa, sperge-l 'fara mila' nu pateste nimic puiu.

Sanatate si vrem poze cu copilasii.

Alina, mamica de 2 fetite, [zana] Andreea cea nazdravana si [copil]Laura

Si noi am patit la fel cu buricul ... dupa cateva zile avea sange acolo si am sunat pediatra si a zis ca nu e nimic grav sa sterg bine cu spirt si sa dau cu un unguent: Enbecin. Am vazut ca a scris cineva si de beneocin si noua ne-a zis doctoritza sa folosim beneocin daca nu gasim enbecin.

sper sa te ajute

[pup]

Angi [mamica] de motanel [hagi]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...