Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Stevia

claujro

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

se opareste - fierbe un pic, se scurge, se toaca marunt, se pune intr-un sos alb (unt, faina, apa sau lapte) si se lasa pina se omogenizeaza

se poate face si amestecata cu spanac

daca frunzele sunt mai mari se pot face sarmalutze din piept de pui sau gaina in ele

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Distribuie pe alte site-uri

Se poate face si ciorba/bors de stevie; pui la fiert legumele (morcovi, ceapa, etc), cand sunt fierte pe jumatate pui stevia, rupta bucati mai maricele, orez, un picut de ulei, condimente, eventual bors.

Daca vrei, poti pune si carne de pui. Eu aceste 2 variante le-am facut, fara sa ma uit pe vreo reteta; pur si simplu, le-am bagat in oala si au fost...[pofta] Si daca mai bati si un ou...[pofta]

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Cureti stevia de pe cotoare,o speli bine(vezi ca mai are limaxi pe ea...) si o oparesti in apa cu sare.N-o lasi mult la oparit,ca se flescaie.O scurgi,o tai marunt.Separat cureti o ceapa,o toci si o calesti putin,adaugi bulion(rosii decojite,suc de rosii,boia...cum vrei si iti place) apoi rastorni stevia,pui putina apa,vegeta,potrivesti de sare si piper si mai lasi sa scada un picut sosul.Merge cu friptura la tava.

Tot asa poti face,insa fara bulion,rosii decojite sau boia...in sensul ca pui la fiert orez,ca pentru pilaf,cu olecuta mai multa apa,cand e aproape fiert orezul adaugi stevia oparita si tocata,vegeta,sare ,piper....si pofta buna!Asta merge cu acritura,asa ca poti sa o papi cu muraturi sau cu putina zeama de lamaie stoarsa,langa o pulpa de pui prajita sau peshte prajit...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Multumesc mult pentru raspunsuri[flo].

Acum, cand va scriu mancarica fierbe in bucatarie. Am facut reteta Anei-Maria 68id="red"> [flo] si pentru ca aveam f multa stevie si ciorbita Razei de soareid="red"> [flo]. Sper sa iasa bune (comestibile, pentru ca nu prea am eu talent in bucatarie)!!!

Oricum, va scriu diseara rezultatul!

[pup]

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Poze Mara si Matei

ce pofta mi-ati facut de stevie!

mama o punea la fiert impreuna cu urzici sau spanac sau chiar singura, dupa care calea o ceapa si punea stevia in tigaia cu ceapa. Adauga vegeta si o zdrobea putin cu furculita pana se facea o pasta pe care o intindeam pe paine. presaram putin piper si iesea o tartina delicioasa.

matusa mea, la amestecul amintit mai sus, mai punea si un ou ca sa se lege mai bine.

If it is to be, it is up to me!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...