Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

La cit timp scoatem bebelusii afara?

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nico,pe primul meu copil l-am scos afara la 2 saptamani,in ciuda protestelor bunicilor.[:D]Am stat cam 10-15 minute si pe urma am tot lungit perioada de sedere.

Cu al doilea copil am facut dupa cum m-a taiat pe mine capul,adica la o saptamana am iesit la plimbare,in carut si ne-am fatzait prin cartier aproape o ora...[:D]

Acum eu nu zic sa faci cum am facut eu...cel mai bine ar fi sa procedezi cum crezi si simti tu ca ar fi mai bine pentru bebe si pentru tine,in functie si de vreme.[:D]

Poate ca celelalte mamicute vor veni cu sfaturi mai bune...

Sa creasca bebe mare si sanatos!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Distribuie pe alte site-uri

Poti sa-l scoti linistita afara, acum la doua saptamani e bine, mai ales ca afara e cald si frumos. Ai grija insa, la vant. Vantul nu le face bine si nici nu le place, unii incep sa planga din cauza asta.

Stai in prima zi cam 15-20 de minute si apoi creste treptat timpul de stat afara.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Eu l-am scos inca din prima saptamana,dupa ce am venit acasa de la maternitate,deci cam tot 2 saptamani avea.L-am imbracat adecvat vremii,eu am nascut in noiembrie,si am iesit la plimbare,dar nu stiu cat am stat,n-am cronometrat niciodata.

Tu bineinteles ca faci cum crezi ca este mai bine pentru tine si puiul tau,dar acum e cald si frumos.ar fi pacat sa nu profitati de vreme.

[pup]

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Hello tuturor, eu l-am scos afara prima data la trei saptamani dar era in luna februarie, poti sa-l scoti linistita acum, ca e mai cald.

Noi am inceput cu 5 min si am crescut progresiv cu cate 5 min in prima saptamana. Cred ca poti sa cresti progresiv cu 10 min ca acum e mai cald.

Silvi si bebe Alain

bebekoid="red">-vezi ca vei fii sigur mutata de moderatori la Parintii intreaba... ,unde isi are loc subiectul ,pt ca aici e Clubul scutecelor-adica sunt mamici(&bb de div varste pana la 4 ani) si vorbesc intre ele despre bb lor de aceasi varsta.

cat despre intrebarea ta dk tot sunt aici:eu nu am tinut cont de vant(la noi e vant fie vara fie iarna) si am scos fata afara a2a zi dupa nastere pt ca atunci am iesit din maternitate.si apoi peste 5 zile gata,la plimbare.as fi iesit mai repede,dar eram extrem de obosita.si daca ar fi fost iarna la fel as fi facut.

[mamica][9cer]de fetita[copil] cu funditaid="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

Uite atat suntem de mariid="red">id="size3">[il]

[foto] POVESTEA MINUNIIid="green">

Am scos-o pe Cata afara la o saptamana. Cand am nascut era in mijlocul verii, asa ca oricum tineam toate geamurile din casa deschise. In prima zi am scos-o 20 de minute, in a doua zi jumatate de ora. La doua saptamani o tineam afara si dimineata, si seara, cate doua ore.

Ioana & Maria Catalina

http://photos.yahoo.com/ioana_sora

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...