LACRI SM Publicat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2006 As dori sa aflu parerile voastre in legatura cu pericolul gripei aviare la Marea Neagra. Eu as dori sa-mi petrec concediul anul acesta la mare,impreuna cu baietelul meu care in martie a implinit un anisor.Micutul meu David, maninca mai mult carne de pasare si sunt ingrijorata la gindul ca va trebui sa-i dau sa manince carne de pasare la mare.Voi ce parere aveti? [album] LACRI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LACRI SM Postat Aprilie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Cred ca ar fi binevenita parerea unui medic.Multumesc! LACRI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 La ARAD nu ii dai sa manance carne de pasare ?Cumperi carnea de pasare de la vanzatorii ambulanti ,de la pescari care crezi ca o pescuiesc din mare!?!?!?!?[bang] Asa cum cumperi carne de pasare din magazinele de la Arad si poate sa fie ambalata in Constanta ,asa cumperi si din magazinele d ela Malul Marii!? Crezi ca se risca cineva sa vanda marfa "avariata"? "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LACRI SM Postat Aprilie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 Eu am cerut doar alte pareri,nu am jignit jud. Constanta.Faptul ca exista aici gripa aviara e o realitate.Si alte persoane au aceleasi temeri,am discutat cu mai multe.Massmedia au anuntat renuntari la bilete la mare intr-un numar considerabil.Dupa pererea mea asta inseamna ca lumea se teme.Stim cu totii ca exista localuri, restaurante certate rau cu normele de igiena.Eu vreau sa aflu daca exista sau nu un pericol real, mai ales pentru copii.Noi ,turistii mincam la restaurante,si nu putem fi siguri intotdeauna pe ce mincam.Sau nu putem sti daca restaurantele nu achizitioneaza carne de la vinzatori ambulanti. LACRI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 poate sa fie ce gripa o fi, eu la concediul de la mare nu renunt!!!!! doar daca se inchide sezonul sau nu ai voie sa intri ...... altfel....NO WAY!!! Lavinia: Sotie alintata.....id="red"> Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2006 a mai fost un subiect de acest tip:gripa aviara si litoralul va rog sa continuati acolo. acest subiect il voi inchide, multumesc pentru intelegere! Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.