Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

test cu biorezonanta

Recommended Posts

Saluti fetelor,

Am fost si eu duminica sa-mi fac un test cu biorezonanta ca mi-a recomandat cineva. Am platit 400000 pentru test si dupa ce m-au conectat la un aparat mi-a spus ca am n--spe mii de bolii. Unele stiu ca le am dar erau alte de care acum am auzit.Ati mai facut careva acest test ca mie mi se pare ca aprox. la toti care au facut unele diagnostice sau repetat si eu am intrebat doua persoane care au fost acolo

si care erau colegi de serviciu cu mine.Testarea in sine nu a fost scumpa dar ce mi-a fost prescris sa iau mi s-a parut exagerat.Niste medicamente naturiste 4 feluri in prima faza care ma cost 2.500.000 lei.Poate ati mai fost careva si ati facut acest test ....oare nu arunc banii asa....medicamentele sunt toate din state sunt naturiste dar noi oare nu avem si varianta romaneasca a medicamentelor? Ca avem firme naturiste de prestigiu in tara.

Astept orice fel de lamuriri sau orice raspuns sa ma luminez si eu ......

CU SIMPATIE , CORINA

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Corina!

Acum un an si ceva am facut si eu un asemenea test. Ca si in cazul tau, si mie mi`au descoperit n boli si afectiuni, dintre care unele chiar reale.... la fel, mi`au recomandat o groaza de medicamente de la americanii aia, tratament pt 3 luni etc... am tinut o luna tratamentul, timp in care anumite pastilute trebuiau sa ma ajute cu scaderea in greutate. Ei bine, nu numai ca nu m`au ajutat, ba mai rau.... am pus pe mine....[help]

Ceva tare ciudat insa mi`a povetsit o fosta colega.... era diagnosticata de ani de zile cu probleme cu tiroida. Iar cand a fost la biorezonanta.... nici urma de afectiune!

Asa ca nu mai stiu ce sa zic.... mai bine mergi pe mana medicilor adevarati!

Succes!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua">

I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">

Ai dreptate Iubika, ca de la atatea medicamente ar putea sa o iau razna in alta parte. Si asa am facut acum o pneumonie si am luat in primele doua saptamani antibiotice foarte puternice care nu m-au ajutat in cazul pneumoniei insa m-am ales cu o candida. Acum fac injectii de gentamicina cu ampicilina si vad ca incep sa ma simt mai binisor. Apoi daca mai amestec cine stie ce minuni sa nu fac mai rau organismului care nu va mai sti dupa care mecicatie sa se ia. Stau sa vad ce va mai fi mai intreb si pe altii sa vad ce li sa mai prescris sa vad daca tot acelasi tip de tratament le da la toti.

Oricum nu sunt impotriva medicinei naturiste dar nu renunt nici la medicina clasica de care sunt totusi sigura.

CORINA,

Corina, nici eu nu am nimic impotriva medicinei naturiste (din contra!) dar nu stiu de ce nu pot sa ii cred pe americani cand zic ca pastilele alea sunt 100% naturale... [bang]

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua">

I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">

Inca de la inceput vreau sa imi cer scuze daca sunt prea acida, dar simteam nevoia sa imi spun parerea PERSONALA despre aceste teste.De curand am fost pentru a doua oara la o astfel de investigatie; asta ca sa imi fundamentez niste pareri si sa imi confirm niste presupuneri anterioare.Parerea finala : de la un anumit punct aceasta problema este o escrocherie!Prima data cand am fost mi s-au dat o serie de medicamente pe care eu, de buna credinta, le-am luat si am dat si o groaza de bani pe ele. Nu mi-au facut absolut NIMIC!Culmea e ca la finalul testului cica ar testa compatibilitatea fiecarui tip de medicament cu organismul tau. Si , intrucat la mine marea majoritate nu se potriveau, ce s-au gandit??<<Ia sa iti dam niste chestii care ti se potrivesc si care o sa te ajute sa nu te mai ingrasi!>>Trebuie sa fac precizarea ca nici pe departe nu era asta problema pe care o aveam de rezolvat ci o caruta de alte probleme la care nu au gasit...solutia. Unul dintre medicamente ( Ulei de primula) mi -l recomandase si un endocrinolog dar a constatat si el ca la mine nu a avut nici un fel de reactie. Ma duc dupa catva timp la un fel de control de-al firmei cu pricina , care periodic pune la dipozitia pacientilor un medic care sa urmareasca evolutia si sa te mai lamureasca. Bineinteles, medicul cu pricina constata ca nu e nici o legatura intre n-spe diagnosticuri puse si tratamentul recomandat. Mai mult imi zice ca daca aveam asa ceva, azi nu mai eram printre cei vii!Culmea, medicul era de-al lor!!!Dupa un an ma duc iarasi, incurajata de <sfaturile> alora din retea ca acum s-au perfectionat foarte mult cu softul de diagnostic si de data asta va fi mult mai relevant. Modificarea:acum era 500000 fata de 300 000 cat era anul trecut. Imi da acum n*n-shpe! diagnostice, unele fara nici un fel de legatura cu mine, de fapt nici nu aveau cum sa fie asa...In schimb despre problemele mele -nimic! Desi cu cateva zile inainte imi facusem analizele si stiam exact la ce ar trebui sa ma astept. Insist eu: poate totusi imi puteti spune ceva despre...Raspuns foarte evaziv: pai sa vedem ..., s-ar putea sa fie dar... momentan sunt altele care se interpun!!!Si tot o tineau pe a lor, emitand niste aberatii greu de crezut pentru cineva care are catusi de putin idee despre medicina...Din cand in cand le mai <demontam>cate o teorie si cred ca doctorashul cel tanar care facea testul s-a simtit lezat in amorul propriu, intrucat la sfarsit, cand INCA nu reusise sa imi spuna nimic concret despre ce il intrebasem si eu priveam oarecum descumpanita, mi-a aruncat in fata: <Dar s-ar putea sa faceti cancer la san, trebuie urgent mamografie!!>I-am explicat ca am facut mamografie in urma cu cateva luni, nu am avut absolut nimic si mai mult, mi s-a spus ca la varsta mea nici nu se recomanda atata iradiere in lipsa unor simptome evidente.

Parerea mea: treaba cu testul e o mica shusha, ceva de aruncat praf in ochii pacientilor ca sa se poata vinde mai usor medicamentele cu preturile ...respective!Managementul firmei spune probabil ca trebuie sa le creasca gradul de credibilitate si atunci, hai, hopa cu testul cu pricina! Cu cat mai multe foi la rezultat, cu atat mai mare e capul pacientului si mai mare nebuloasa creata ...Si omul , in disperare, crede ca sansa sunt medicamentele cu pricina. In finalul consultatiei hai sa imi faca si recomadarea de tratament ...repede baga la inaintare uleiul de primula. Ii spun respectuos ca nu am compatibilitate ...si se scuza: <a, da, intr-adevar, aveti mai putin de 30%..>Ei bine, atunci cum se face ca data trecuta mi l-ati recomandat spunandu-mi ca e compatibil si bagandu-mi pe gat si inca 4 chestii( doua cu ...slabitul si doua cu circulatia cerebrala_ cu care nu am nici un fel de problema nici macar dupa un an)?

Daca tine figura, tine. Daca musca clientul momeala, cu atat mai bine. Important e sa se vanda si sa prospere PIRAMIDA!...Atatia oameni care traiesc bine pe seama credulitatii si disperarii altora...!Pe langa asta milioane de lei intr-o zi din niste consultatii tinute la ore asemanatoare intalnirilor conspirative ale ilegalistilor PCR!...Programari la ora 21 dupa 4-5 saptamani...asta daca...AI NOROC!Manipulare in masa, poate chiar spalare pe creier as putea sa o numesc. NU spun ca medicamentele naturiste nu ar fi bune, ba chiar dimpotriva! Dar sunt aceeasi Marie cu alte palarie...o palarie care te costa de 10 ori mai mult sau chiar mai mult. E posibil sa ti se potriveasca sau poate ca nu...Dar TESTUL cu pricina le face ...mai aproape de a fi achizitionate, nu???!

nu am facut testul..dar stiu ca cei care fac teste O buna parte din ei..NU TOTZI nu au nici o treaba cu medicina..au avut ceva bani..si au luat un laptop si nuj mai stiu ce si GATTAA...

asta am aflat si eu printre picaturi...

am si eu o prietena care imi tot zice hai sa tzi faci testul..etc..dar eu tot o aman..medicamente iau de la respectiva firma ..duoa bunul meu plac cititnd din catalog si alegandu mi eu dupa ce stiu ca am..si imi e bine!

[flo]

[pup]

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

Aveti dreptate in cea ce spuneti de aceea am incercat sa mai caut si elte pareri.Si mie mi s-a recomandat acel ulei de primula, garlinic,coenzima Q10 si vitamina E. Cica asta este tratamentul pentru 6 saptamani si dupa aia mai trebuie continuat inca o tura. Si mie mi s-a spus de probleme la san....intr-adevar am o mastoza fibrochistica dar urmez tratament de la medicul ginecolog pentru asta. Mi s-a spus ca as avea si probleme cu coloana si artoza ...chestii de care eu nu avea habar. Dar cand mi s-a spus pretul medicamentelor am facut colaps 2.500.000 pe cateva medicamente. M-am uitat si eu pe net la firma care le are care este pretul in depozit si erau cu 800.000 mai ieftine decat ar fi trebuit sa platesc eu. Asa ca m-am gandit si eu ca aici este vorba de vandut medicamente si de umplut buzunarele

altora.Daca chiar le vreau am sa mi le comand eu dar prefer sa mai cer si alte pareri nu sa ma indop cu de toate si cand chiar v-a fi nevoie de alte medicamente alea sa nu isi mai faca efectul.....

Multumesc pentru pareri si sfaturi.....

Cu simpatie Corina

Buna fetelor!Am citit si eu pe fuga subiectul deschis de Corina si chiar mi se pare f. bun.Inca de la inceput,la fel ca si Edessa ,vreau sa imi cer scuze daca sunt un pic cam dura si tin sa precizez ca nu vreau sa jignesc pe nimeni,cu toate ca, nefiind informata,este posibil sa gresesc,pt. ca,precizez ca eu nu am facut testul si nici nu vreau sa il fac.Daca nu am pe ce da banii,decat sa dau 400000 acolo,mai bine merg sa imi iau ceva pt.mine,nu sa arunc banii ca oamenii aceia(multi dintre ei infumurati)sa profite de pe urma naivitatii mele.

Haideti sa va spun parerea mea,care mi-am format-o de aproximativ un an de cand am aflat eu de aceasta firma,si care sunt o persoana care,in activitatea mea,colaborez si vin in contact cu multi medici.

Eu sunt o adepta a produselor naturiste(cele cu Aloe Vera),pe care le folosesc de 5 ani,fara sa am o afectiune anume(multumesc lui Dumnezeu),dar pe care,de-a lungul acestui timp am le-am testat pt.diferitele probleme pe care le-am avut si au dat rezultate ffff bune.Produsele pe care eu le folosesc nu au legatura cu firma care are aparatul cu biorezonanta,desi sunt americane,insa atestate si notificate in 110 tari ale lumii,inclusiv la noi.

Cunosc 2 doctorite in Iasi,medici de familie,care recomandau aceleasi produse pe care eu le folosesc si care aveau rezultate exceptionale cu acestea.Acum aprox.un an am mers la ele pt.a le intreba ceva in legatura cu aceste produse.Auzisem ca una dintre ele incepuse sa lucreze cu o firma,cu un aparat,in fine,nu prea multe.De cum am intrat in cabinet,cu un aer superior,a inceput sa-mi vorbeasca despre niste produse naturale f. bune,de un aparat,de o afacere care se pare ca in viziunea ei era adevarata si cea mai potrivita.Eu, asa cum ar face orice om,am intrebat frumos in cate tari se distribuie aceste produse de care ea,fara sa le incerce,le numea"cele mai bune".si mi-a raspuns f.clontoasa ca nu vede rostul intrebarii mele,ca nu este important,ca ce ma intereseaza pe mine in cate tari se distribuie produsele.desi,mi se pare ca intrebarea mea era cat se poate de fireasca, avand in vedere ca aceste produse de care imi vorbea ea nu erau nici macar atestate de ministerul sanatatii de la noi.am vrut si eu sa vad, in ce tari se mai folosesc produsele si atunci, chiar daca nu sunt atestate(avand in vedere ca erau cam la inceput),altfel era increderea in ele stiind ca sunt in"n"tari,spre exemplu. I-am cerut totodata si un site dunde asi putea gasi mai multe informatii,desi eu nu duc lipsa,ci,din contra,folosesc chiar produse care nu lasa loc de comentarii,dar nu-i puteam spune in fata ca nu am catusi de putin inceredere in ceea ce-mi spune si in produsele care,desi nu le-a folosit,spune ca sunt cele mai bune,dar am zis sa fiu cu bun simt.A spus ca este un site in lb.engleza si mi-a arata niste foi trase la xerox si sterse,ca sunt la inceput si ca nu exista mai multe materiale.A inceput sa tipe ca o isterica de m-am simtit ultimul om in fata ei,spunandu-mi ca sa inteleg doar din ce-mi spune ea ca sunt cele mai bune.Atunci eu m-am enervat si i-am spus ca daca vrea sa vorbim sa faca bine sa se abtina in a tipa si sa vorbeasca civilizat.Adica daca eu nu stiu limba engleza si nu pot citi de pe acest pretins site,produsele nu sunt atestate,atunci nu inseamna ca trebuie sa iau de buna ce imi spune ea.A inceput sa-mi spuna ce contin produsele alea,dar pe un ton superior de ziceai ca vorbeste cu o proasta,vorbind in termeni medicali.Atunci,pt.ca chiar imi sarise tandira de tot,i-am spus ca, nu s-a intilnit hotul cu prostul,si ca nu ar trebui sa ma creada chiar proasta pt.faptul ca nu am studii medicale si i-am spus verde in fata ca, eu ca jurist,daca ii pun o intrebare elementara in domeniul meu,s-ar putea sa nu o stie,si am rugat-o sa isi revizuiasca comportamentul si sa nu astepte ca oamenii sa o creada pe cuvand doar pt. faptul ca se numeste ea "dna.doctor".

In ziua aia am decis sa aflu mai multe despre ceea ce vorbea ea intepat.Si asa, in timp, am aflat ca, pt. a intra in posesia aparatului,aceste persoane,care sunt in majoritate medici,pt. a intra in posesia aparatului trebuie si sunt obligati sa faca un rulaj de produse de o anumita suma,care nu stiu exact cat e dar,in orice caz este de ordinul a catorva mii de euro, avand in vedere ca aceasta doctorita a imprumutat bani din banca.ii inteleg indignarea pt. ca era nevoita sa isi dea depozitul facut acasa pt. asi recupera banii.

Si..partea cea mai interesanta a problemei este ca,facand acest rulaj,daca li se da acest aparat,dar este intr-un fel inchiriat pt. ca nu este al lor si ei trebuie sa plateasca o suma de cateva sute de euro(nu stiu exact cat)in fiecare luna reprezentand chiaria aparatului ,bani pe care ii obtin probabil din cei 400000 lei adunati de la oameni.Acum nu stiu exact daca trebuie sa faca si un rulaj in fiecare luna,daca sunt obligati sau nu.cert este ca am mai auzit cazuri in care oamenii spuneau ca vine cineva de la Bucuresti cu un astfel de aparat si mergeau si ei sa li se indruge acolo versi si uscate,cum ati spus si voi.

Eu stiu ca sunt produse naturiste super eficiente.Eu nu stiu cum sunt aceste produse pe care le promoveaza ei pt. ca nu le-am folosit,dar se pare ca ei,dupa cum ati spus si voi,cam umfla programele pe care le dau,avand in vedere cate diagnostice v-au spus si voua.Poate uneori le nimeresc,dar....nu mai spun nimic pt. ca nu vreau sa jignesc(am jignit destul si imi cer scuze).

Nu stiu ce sfat sa iti dau Corina.Asteapta si tu poate mai scrie cineva,desi din cate vad ca, din cate fete au scris,nici una nu spune ca a simtit beneficii cu aceste produse.Sa asteptam poate aflam noutati.

Multa sanatate la toata lumea![pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...