Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cat timp va ajunge rimelul?

Recommended Posts

Am si eu o jalba in protzap. Dupa ce m-am chinuit o perioada destul de lunga cu niste mizerii de rimeluri, pentru ca ba erau gata uscate inca de la cumparare, ba se terminau in primele 2 zile, iata ca am gasit si unul care ma satisface (nu ma ustura ochii de la el, arata bine pe gene) si inca nu s-a terminat...dar e pe cale sa....

Il am doar de o luna, aproximativ, adica mai putin de o luna. Da semne cum ca e pe finish. Ma dau cam 5 zile din 7, o singura data pe zi, o singura tusha (sau cum s-o fi spunand).

Fiind vorba despre un rimmel care imi place, si el pe mine, dar cu un pret destul de suparator pentru buzunar, pliiz, spuneti-mi si mie, si la voi se termina atat de repede???

Oricum, tot de pe aici am luat sugestia de a-l cumpara, este vorba de Lash Architect, L'Oreal.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

O medie de 2 luni de folosire e dublu fata de cat tine la mine.

Nu vreau sa-l schimb, pentru ca e perfect pentru mine.

Dar totusi, nu inteleg, de ce se termina asa de rapid? Tubul de rimel o fi plin cand il cumparam?? Si de ce nu curge nimic daca il intorc (n-am curaj sa-l tin prea mult cu gura in jos)....astea-s din ciclul intrebarilor existentiale.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

quote:Originally posted by vilma

O medie de 2 luni de folosire e dublu fata de cat tine la mine.Nu vreau sa-l schimb, pentru ca e perfect pentru mine.Dar totusi, nu inteleg, de ce se termina asa de rapid? Tubul de rimel o fi plin cand il cumparam?? Si de ce nu curge nimic daca il intorc (n-am curaj sa-l tin prea mult cu gura in jos)....astea-s din ciclul intrebarilor existentiale.Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

id="quote">id="quote">Si eu imi pun aceste intrebari. Nici eu nu vreau sa il schimb, dar va mai zic un secret: mie mi-a luat acelasi rimel (Max Factor - 2000 calories) cumnata mea din Budapesta si m-a tinut de 2 ori mai mult(adica 4 luni) decat cel luat de aici din tara, in conditiile in care ma dau zilnic (poate trece o zi pe saptamana cand nu ma dau)Habar n-am de ce, dar rimelul asta imi mananca mai multi bani decat fondul de ten![bang]Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...