vilma Publicat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 5, 2006 Am si eu o jalba in protzap. Dupa ce m-am chinuit o perioada destul de lunga cu niste mizerii de rimeluri, pentru ca ba erau gata uscate inca de la cumparare, ba se terminau in primele 2 zile, iata ca am gasit si unul care ma satisface (nu ma ustura ochii de la el, arata bine pe gene) si inca nu s-a terminat...dar e pe cale sa.... Il am doar de o luna, aproximativ, adica mai putin de o luna. Da semne cum ca e pe finish. Ma dau cam 5 zile din 7, o singura data pe zi, o singura tusha (sau cum s-o fi spunand). Fiind vorba despre un rimmel care imi place, si el pe mine, dar cu un pret destul de suparator pentru buzunar, pliiz, spuneti-mi si mie, si la voi se termina atat de repede??? Oricum, tot de pe aici am luat sugestia de a-l cumpara, este vorba de Lash Architect, L'Oreal. Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 Cand se incalzeste vremea, am observat k rimelul tine mai putin, cam 2 luni, apoi se usuk...sau dimpotriva, se inmoaie si mai mult si incark periuta, in asa hal incat nu mai poate fi folosit. AMR 1 luna + ... pana la nunta Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 avand in vedere ca ma dau 1-2 ori pe saptamana ma tine si 6luni. poate daca l-as folosi zilnic ca si tine mai mult de 3-4 luni nu m-ar tine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blanca000 Postat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 Cam 3 luni ma tine rimelul..mie imi place cum face genele atunci cand se usuca un picut si peria se mai umple o idee de rimel...atunci da impresia de mai mult volum fara gene incarcate..acum folosesc de la L'Oreal..cel in 2 culori am uitat cum se numeste Nunta noastra Nasi de cununie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 Pe mine cam 2 luni, ma dau tot 5 zile din 7. Folosesc MaxFactor. Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vilma Postat Aprilie 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 O medie de 2 luni de folosire e dublu fata de cat tine la mine. Nu vreau sa-l schimb, pentru ca e perfect pentru mine. Dar totusi, nu inteleg, de ce se termina asa de rapid? Tubul de rimel o fi plin cand il cumparam?? Si de ce nu curge nimic daca il intorc (n-am curaj sa-l tin prea mult cu gura in jos)....astea-s din ciclul intrebarilor existentiale. Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 quote:Originally posted by vilmaO medie de 2 luni de folosire e dublu fata de cat tine la mine.Nu vreau sa-l schimb, pentru ca e perfect pentru mine.Dar totusi, nu inteleg, de ce se termina asa de rapid? Tubul de rimel o fi plin cand il cumparam?? Si de ce nu curge nimic daca il intorc (n-am curaj sa-l tin prea mult cu gura in jos)....astea-s din ciclul intrebarilor existentiale.Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)id="quote">id="quote">Si eu imi pun aceste intrebari. Nici eu nu vreau sa il schimb, dar va mai zic un secret: mie mi-a luat acelasi rimel (Max Factor - 2000 calories) cumnata mea din Budapesta si m-a tinut de 2 ori mai mult(adica 4 luni) decat cel luat de aici din tara, in conditiile in care ma dau zilnic (poate trece o zi pe saptamana cand nu ma dau)Habar n-am de ce, dar rimelul asta imi mananca mai multi bani decat fondul de ten![bang]Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cait Postat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 Eu ma dau din an in paste asa k ma tine uneori si cate un an fara sa se usuce..Unul stiu ca mi s- auscat si am pus parfum in el si era ca si nou.. Cait Home is where heart is...my heart is far away from here.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
louisea Postat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 eu il am pe asta de vre-o 3 luni deja.. si ma dau cel putin 5 zile din 7 (sau chiar in fiecare zi a saptamanii) - oricum e cam terminat - maine imi iau altul id="Comic Sans MS"> ------------------------ Louiseaid="Comic Sans MS"> siid="Comic Sans MS"> Banditid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Aprilie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2006 aproximativ 3-4 luni , daca ma dau 5 zile din 7, o singura data pe zi! atata ma tine cel de la maybiline. acuma ,am primit unul de la avon care dupa 1 luna deja e uscat!!![alcool] Lavinia: Sotie alintata.....id="red"> Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.