Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pana la ce varsta lapte cu biberonul?

Recommended Posts

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi inca de la 1 an bem laptic cu canita aceea cu cioc...deci nu chiar cu biberonul....Canita are o deschidere destul de mare asa incat curge lapte mai mult.Apa ceai suc bem tot de la 1 an cu paiul in canita speciala.

Acuma implinim 2 ani si vom merge la cresa in curand asa ca incet incet renuntam si la canita cu cioc in favoarea canii normale....

Claudia cred ca trebuie sa faci treptat trecerea spre cana, intai cu cioc sau pai cum iti place si apoi mai tarziu spre cana normala..

Asta din experienta mea...

Pupici!

Simina si Deian

Varsta lui Deian

Ingerasul nostru

Distribuie pe alte site-uri

Buna,

Eduard are 1 an si 9 luni si nu bea lapte decat cu biberonul, dimineata la sculare si seara la culcare. Uneori inca mai bea si noaptea cate o portie. Peste zi ii mai dau apa/suc cu canita cu cioc sau cu paharel de plastic dar asa le cam varsa. Nu am insistat sa-l dezvat de bibe tocmai pt ca mi-e teama ca nu ar mai bea lapte. Ziua daca ii pun lapte in cana/pahar nici nu se atinge de el.

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(1 an si 9 luni) si [gravi]24+[baietel]

POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006

Pagina de web a lui Eduard

Fetita mea are 2 ani si lapticul de dimineata si seara il bea din biberon. Dar asta pentru ca asa ii dau eu, din comoditate [ups]. Facem progrese si la bautul din cana normala (cu sau fara pai), cu apa si suc, dar ii mai curge pe langa gurita sau ia prea mult odata si se ineaca.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

Andrada a renuntat la san la 1 an iar la bibieron la 1 an si jumatate. Atunci am fost la doctor si mi-a spus ca ar cam fi cazul sa renuntam la el mai ales ca ea manca toata noptea acusi acusi biberon iar peste zi nu mai manca aproape nimic. Asa ca am renuntat destul de usor. DAR nu a mai baut lapte timp de o luna deloc. Apoi a inceput sa manance lapte cu biscuiti. Sau mai nou cu Nesquiq. Andrada si acum la 3.6 ani inainte de a pleca la gradinita manaca un castronel cu lapte cu biscuiti. Deci nu a renuntat definitiv la lapte. Oricum manaca iaurturi si branza asa ca nu e o tragedie daca nu mai vrea lapte.

Am o vecina care are o fetita deoseama cu Andrada si inca mai foloseste biberonul la culcare . Mi se pare prea mult totusi. Parerea mea.

Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002)

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

http://photos.yahoo.com/criss80serg

Scuza-ma dar nu am respuns la intrebarea ta : cum sa renunti?

Eu ii dadeam printre biberoane si din canita cu cioc si din sticla. Mergeam cu ea in parc si ca sa fie mai usor am invatat-o sa bea direct din sticluta cu apa sau ceai. Asa ca usor usor s-a invatat. Iar atunci cand a renuntat nu i-a fost chiar greu ca stia deja de celelalte. Si daca adoarme cu biberonul trebuie sa gasesti o alta modalitate de a adormi. Si Andrada facea la fel dar ii dadeam laptele mai devreme de ora de culcare si la culcare o tineam langa mine si o mangaiam si adormea. Si atunci cand i-am scos biberonul nu a fost o schimbare majora si operatiunea s-a incheiat cu succes.

Mult succes si voua.

Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002)

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

http://photos.yahoo.com/criss80serg

si noi cred ca am renuntat dupa 2 ani, poate spre 3 ani, uite ca nici nu mai stiu, m-am rablagit :D

avantajul este ca din biberon bea mult mai mult lapte, asa ca nu m-am stresat sa-i scot biberonul foarte repede... am inceput, in paralel cu biberonul, cu o ceasca mica si foarte colorata, pentru ca nu a fost atrasa de cana cu cioc, iar cescuta aia i-a placut, mai ales ca si "oamenii mari tot asa beau" ...

si la un moment dat cred ca i-a ascuns mama biberonul - se intampla vara cand Anda e la ai mei la Buzau - si i-a zis ca l-a luat Mos Craciun sa-l duca la alti copii mici care beau cu biberonul, si ca ea e fetita mare si nu mai are nevoie de el, iar bebelusii aia au nevoie ... si cum fata mea e sensibila si generoasa (of of, oare cu cine o semana - cu mami? cred ca mai mult cu tati!) a renuntat foarte usor si frumos la biberon

partea mai rea e ca a baut mai putin lapte, fara a ma vaita ca nu a mai baut lapte deloc din cauza asta

asa a fost la noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...