Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fisa fiscala inchisa

miki_c

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Adica daca lucrezi cu carte de munca undeva si mai ai si un alt job sau o colaborare inafara programului la sfastitul anului cand se face regularizarea ipozitului primulangajator nu trebuie sa inchida fisa fiscala ci aceasta se face la circa finaciara impreuna cu cealata sau celelate fise fiscale.
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa revin musai asupra unei dezinformari pe care, din neatentie, am facut-o (multumesc Aissei care, printr-o intrebare simpla, m-a facut sa-mi dau seama de greseala):

Pentru anul 2005 NU se mai depune declaratie de venit global!!!id="red">

Daca ai avut doar venituri din salarii, nu mai trebuie sa depui nimic.

Daca ai avut alt fel de venit (inclusiv conventie civila) trebuie sa depui DECLARATIE DE VENIT id="red">si DECLARATII SPECIALE id="red">pentru fiecare categorie de venit (vei primi acasa plic de la Administratia Financiara), pana la 15 mai 2006. (alt venit = din activitati independente (activitati comerciale, profesii liberale, de propietate intelectuala), activitati agricole determinate in sistem real, venituri din strainatate a caror impunere este finala in Romania)

Imi pare rau pt neatenta mea!

Scuze poate sieum-amexprimatgresit sau poate nuami stiut cum se numeste dar ca sa depun la circa financiare aceasta declaratie imi trebuieste fisele fiscale de diferitii angajatori neinchise se puncopiile de fapt asa am depus si 2004. Probleme era daca stie cineva cum se procedeaza in cazul in care un angajator mi-a inchis deja fisa fiscala fara sa ma intrebe.[bang] Eu am anuntat dar deja era prea tarziu.

[pup][pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...